Патак онлине

Запажен наступ Теодора Тошића

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО- Након наступа Ваљевца Теодора Тошића у емисији „24 минута са Зораном Кесићем“, његова песма „Јуст а Момент“ са будућег албума „Пангеа“ за непуних 48 сати имала је око 120.000 прегледа. Овај… »

О аерозагађењу на седници Градског већа

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО- Градско веће је разматрало и прихватило Извештај Стручног тима за смањење аерозагађења на територији града Ваљева са предлогом мера и активности које се могу примењивати у наредном периоду, као и Програм контроле… »

На продају војни комплекс „Кличевац“

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО- На списку за продају 22 војна објекта широм Србије нашао се и војни комплекс „Кличевац“ у Ваљеву. Како је објављено у огласу Дирекције за имовину Републике Србије, ради отуђења објеката који нису неоходни за… »

Обележен Светски дан превремено рођене деце

Патак онлине пре 21 дан
МИОНИЦА- Мионица се ове године по први пут придружила бројним градовима Србије и света давањем подршке бебама рођеним пре времена које воде своје најтеже битке, као и њиховим родитељима. У част ових храбрих малишана… »

Нови рок за завршетак радова на обнови речних корита

Патак онлине пре 21 дан
ВАЉЕВО- Радови на уређењу речних корита у Ваљеву биће завршени до краја марта наредне године. То је нови рок који су тражили извођачи радова због додатних послова на реци Обници, који нису били предвиђени уговоромј… »

Продужен рок за упис на мастер студије

Патак онлине пре 21 дан
ВАЉЕВО- Рок за упис на мастер студије Високе пословне школе струковних студија у школској 2019/20. години продужен је до понедељка 25. новембра. Мастер струковне студије представљају други степен високог образовања, а… »

Нови инсулини за дијабетес следеће године на А листи

Патак онлине пре 22 дана
ВАЉЕВО – Од дијабетеса у Србији болује око 720.000 људи, а нови лекови за шећерну болест, који у исто време превенирају и настанак кардиоваскуларних проблема, не издају се на рецепт и коштају од 1.500 до 3.500 динара… »

“Мини-макси лига” у Мионици

Патак онлине пре 22 дана
МИОНИЦА – Општини Мионица домаћин је “Мини-макси лиге”, фудбалског такмичења за децу узраста од шест до једанаест година. Такмичење се истовремено одржава у 24 града уз учешће око 10.000 дечака и девојчица… »

Ове недеље наставак радова на канализацији на Баиру

Патак онлине пре 22 дана
ВАЉЕВО – Радови на изградњи канализационе мреже у ваљевском насељу Баир, који се реализују у склопу пројекта “Живети заједно”, биће настављени ове седмице, најављено је из Градске управе. Пројекат се реализује у… »

Потрошене све дозе вакцине против грипа

Патак онлине пре 25 дана
ВАЉЕВО- За мање од месец дана у ваљевском Дому здравља потрошено је свих 3.000 вакцина против сезонског грипа. И по броју и по брзини којом су утрошене то је најбољи резултат имунизације у последњих 15 година. Подсећамо… »

Патак онлине, најновије вести »