Патак онлине

Завршено пријављивање за “Моју прву плату”

Патак онлине пре 17 дана
ВАЉЕВО – Завршено је пријављивање незапослених заинтересованих за укључивање у програм “Моја прва плата”, саопштила је Национална служба за запошљавање. Како је саопштено, процес избора кандидата од стране… »

Ограничен рад са странкама у Градској управи

Патак онлине пре 17 дана
ВАЉЕВО – Градска управа Ваљева ће од данас примењивати ограничен рад са странкама, у циљу сузбијања вируса Корона. Апелује се на странке да без преке потребе не долазе у Градску управу, а све потребне информације могу… »

Ухапшен са кесицама марихуане

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО – Припадници Министарства унутрашњих послова у Ваљеву ухапсили су М. Н. (1991) из Љига, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога. Полиција је у Љигу зауставила… »

За Ковид пацијенте тренутно око 120 кревета у болници

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО – У ваљевској болници се на лечењу од последица Ковид-19, по последњим подацима, налази 41 особа, а како наводе у Општој болници, припремљено је око 120 постеља за прихват пацијената којима је због заразе корона… »

У округу још три жртве Ковид-19

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО – Од последица Ковид-19, како показују последњи подаци Завода за јавно здравље, умрле су још три особе са подручја Колубарског округа, двоје Ваљеваца и једна особа из Уба, чиме је број преминулих од почетка… »

Конференција “Дигитална промоција туризма у Ваљеву”

Патак онлине пре 20 дана
ВАЉЕВО – Ваљевски Одсек Академије струковних студија Западна Србија био је домаћин Конференције “Дигитална промоција туризма у Ваљеву”, чији организатор је Удружење за економско оснаживање жена ,,ЖЕМ” Ваљево… »

Нових 64 позитивних по последњим подацима Завода

Патак онлине пре 21 дан
ВАЉЕВО – За последња 24 сата, како показују подаци Завода за јавно здравље, у Ваљеву је регистровано 64 позитивних на инфекцију корона вирисом. Што се тиче осталих општина Колубарског округа, нових позитивних је највише… »

Основно тужилаштво води истрагу о погибији радника “Крушика”

Патак онлине пре 21 дан
ВАЉЕВО – Основно тужилаштво у Ваљеву покренуло је истрагу о експлозији у понедељак на “Крушиковом” полигону Бегове воде у Златарићу у којој је погинуо инжењер “Крушика” Мирослав Јовановић (52). Како сазнајемо… »

Глумац Никола Вујовић вечерас у “Ваљевским гимназијалцима”

Патак онлине пре 21 дан
ВАЉЕВО – Шеста трибина из серије “Ваљевски гимназијалци” одржава се вечерас од 19 часова и то путем онлајн конференције, а гост је драмски уметник Никола Вујовић, некадашњи ђак гимназије. Никола Вујовић је рођен… »

Још две особе преминуле од корона вируса

Патак онлине пре 22 дана
ВАЉЕВО- Још две особе из Ваљева преминуле су од последица корона вируса, показују подаци које је објавио ваљевски Завода за јавно здравље. Само за два дана корона вирус је потврђен код 81 особе из Ваљева, а у последња 24… »

Патак онлине, најновије вести »