Санџак пресс

ЕД Нови Пазар: Више насеља без струје до краја недјеље

Санџак пресс пре 7 сати
Према обавештењу из Електродистрибуције Нови Пазар, због планских радова на измештању мерних места, у уторак 12.11.2019. у времену од 8 до 16 сати без електричне енергије ће бити потрошачи из села Себечево, а од 9 до 16… »

Уклањање радиоактивних громобрана до краја године

Санџак пресс пре 7 сати
Радиоактивни громобрани са четири стамбене зграде у Новом Пазару биће уклоњени до краја године, а на њиховом месту постављени нови, речено је данас радију Сто плус у локалној самоуправи. Градска управа расписала је тендер за… »

Свађа у Дому здравља – Муратовић: ”Нисам имао намјеру никога да убијем”

Санџак пресс пре 4 сата
Пред већем бјелопољског Вишег суда којим је предсједавао Шефкија Ђешевић јуче је почело суђење Аднану (20) и Алсаду Муратовићу (28) из Берана, које терете за кривично дело покушај убиства у саизвршилаштву, као и… »

Пазар у осмини финала Купа КСС

Санџак пресс пре 6 сати
Кошаркаши Новог Пазара пласирали су се у осмину финала Купа Кошаркашког савеза Србије (КСС), пошто су у Краљеву победили екипу Слоге са 82:62. Тим Оливера Поповића је прошле сезоне освојио другостепено куп такмичење и… »

Др. Зукорлић у Скупштини о проблемима грађана Санџака са издавањем пасоша и држављанствима

Санџак пресс пре 47 минута
Народни посланици Скупштине Србије расправљали су данас о Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о путним исправама. Народни посланик Странке правде и помирења др. Муамер Зукорлић истакао да ће то допринијети… »

Муфтија Дудић са амбасадорима САД, Катара, Емирата, Кувајта и Египта

Санџак пресс пре 2 сата
Предсједник Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтија др. Мевлуд еф. Дудић, 12.11.2019. године у пратњи др. Енвер еф. Омеровића, састао се у издвојеним посјетама са амбасадорима Катара, Уједињених Арапских Емирата и… »

Академик Церић: Мујки се није одрекао хонорара, први пут чујем за “суперрецензију” на коју се позива

Санџак пресс пре 4 сата
Пише: Др. Мустафа Церић *** ДА СПАХИЋ ГОВОРИ ПО АХЛАКУ, ОНДА БИ ВИЛДАНИ КАЗАО ОВУ ИСТИНУ: “СА ПРВИМ ИЗДАЊЕМ РИЈАСЕТ ЈЕ ОТКУПЉИВАО АУТОРСКО ПРАВО АУТОРА УЏБЕНИКА. ТЕК ОД 2010. ГОД. НА ДРУГО ИЗДАЊЕ СЕ АУТОРУ ДАВАЛО 30… »

Бјелопољац возио 126 км/х, сувозач погинуо – Затворска казна смањена

Санџак пресс пре 4 сата
Апелациони суд Црне Горе преиначио је пресуду којом је Анес Стриковић из Бијелог Поља осуђен на шест година затвора због кривичног дјела тешко дјело против безбједности саобраћаја. Првостепеном пресудом коју је донијело… »

Које субвенције догодине очекују пољопривреднике?

Санџак пресс пре 4 сата
Предлогом буџета за 2020. годину српском аграру су намењене 52 милијарде динара, а обавезан износ за субвенције неће бити мањи од 35,6 милијарди динара, што је 900 милиона динара више него 2019. године. Министар… »

Суђење Сафији Клименти затворено за јавност

Санџак пресс пре 4 сата
Суђење Сафији Клименти која је осумњичена да је у Рожајама 8. априла запалила бившег мужа Сулејмана Мурића (61) и његову невјенчану супругу Седину Моћевић (45) затворено је за јавност. Климента је оптужена за тешко… »

Санџак пресс, најновије вести »