Санџак пресс

Удес на путу Нови Пазар – Рашка, има повријеђених

Санџак пресс пре 4 дана
На магистралном путу Нови Пазар – Рашка, данас око 12 сати дошло је до саобраћајне несреће у којој је најмање једно лице повређено, сазнаје индексонлине.рс У удесу је учествовао аутомобил марке Фијат “стило”… »

Пожешки Инмолд купује земљиште у Слободној зони Прибој

Санџак пресс пре 4 дана
ПРИБОЈ-Општина Прибој донела је одлуку о продаји грађевинског земљишта компанији Инмолд из Пожеге у Слободној зони ,где ова фирма већ послује.… »

Предсједница Скупштине Новог Пазара честитала Дан Санџака

Санџак пресс пре 4 дана
Поводом Дана Санџака,упућујем срдачне честитке свим Бошњацима у земљи и дијаспори. Толеранција није слабост,већ снага;различитости постоје-нека буду предност,а не препрека,мудрост и нека буду начин да заједно стварамо… »

Градоначелник Новог Пазара честитао Дан Санџака

Санџак пресс пре 4 дана
Бошњацима у земљи и дијаспори честитам 20. новембар, Дан Санџака. Санџак је одувек био симбол јединства и поштовања различитости. Овај датум важан је за све нас јер нас обавезује на поштовање идеја и тековина… »

У петак и суботу улица Стевана Немање биће затворена за саобраћај од 21х до 23х

Санџак пресс пре 4 дана
На предлог Полицијске управе Нови Пазар а из разлога повећања безбедности пешака и смањења загађења ваздуха у центру града, Градско веће је на својој данашњој седници донело одлуку о увођењу пробне забране кретања… »

У Новом Пазару на лијечењу 50 ковид пацијената

Санџак пресс пре 5 дана
У Новом Пазару је на лечењу 50 пацијената на два ковид одељењења, и седам пацијената у новопазарској бањи. Заменик директора Опште болнице у Новом Пазару Алан Курпејовић изјавио је да су се знања таложила, па су многе… »

Губеринић: Мој син је страдао док је прелазио улицу, тражимо поштено суђење и правду

Санџак пресс пре 5 дана
Бјелопољац Самир Губеринић, који је изгубио сина(6) у саобраћајној несрећи, обратио се јавности поводом Међународног дана права дјетета а због своје дугогодишње борбе за правду. Повод његовог обраћања грађанима Црне… »

Конаковић честитао Дан Санџака – Везе нашег народа су нераскидиве

Санџак пресс пре 4 дана
На дан када обиљежавамо Дан Санџака и када дочекујемо Дан државности Босне и Херцеговине, подсјећамо на континуиране и нераскидиве везе нашег народа због чега се, гдје год био, а поготово Бошњака Санџака никада не… »

Петњички одбор Странке правде и помирења обиљежио Дан Санџака

Санџак пресс пре 4 дана
Делегација ОО Странке правде и помирења Петњица, поводом Дана Санџака, данас је посјетила спомен обиљежја у Петњици невино страдалим у Другом светском рату као и спомен обиљежје борицма НОРА чије се спомен обиљежје… »

СПП Сјеница најоштрије осуђује политичко дјеловање агената ВБА

Санџак пресс пре 4 дана
Општински одбор Странке правде и помирења у Сјеници најоштрије осуђује пријетње, уцјене и притисак на одборнике у Скупштини општине Сјеница од појединих безбједносних, полицијских и криминалних структура. Чиновници… »

Санџак пресс, најновије вести »