Санџак пресс

Осумњичен да је претукао Беранку: Почело суђење Рамусовићу, Крстић није дошла

Санџак пресс пре 3 дана
У Основном суду у Беранама данас је почело суђење Мухамеду Рамусовићу који се терети за кривично дјело насилничко понашање у стицају са тешком тјелесном повредом на штету Јелене Крстић. “Вијестима” је саопштено да… »

Бонић: Куп је специфичан, можемо до полуфинала

Санџак пресс пре 3 дана
Тренер одбојкаша Новог Пазара Драган Бонић рекао је данас да његове играче очекује тежак задатак у реваншу четвртфинала Купа Србије против Младог радника у Пожаревцу, али да пре свега размишља о доброј игри. “Имају… »

Одржана редовна седница штаба за ванредне ситуације у Пријепољу

Санџак пресс пре 3 дана
У Општини је одржана седница Штаба за ванредне ситуације, на којој су донети закључци и усвојени извештаји предузећа, акције, анализе и иницијативе усмерене на квалитету живота грађана и поступци током зимске сезоне… »

Њемачки предсједник изуо се у џамији у Пензбергу

Санџак пресс пре 3 дана
Предсједник Њемачке Франк Валтер Штајнмаер посјетио је данас џамију у њемачког граду Пензбергу, гдје га је дочекао имам ове џамије Бењамин Идриз који је поријеклом из Скопља. У пратњи њемачког предсједника била је и… »

Поповић: Растерећено против МЗТ-а у Скопљу

Санџак пресс пре 3 дана
Тренер кошаркаша Новог Пазара Оливер Поповић рекао је данас да верује да ће његова екипа после четири везане победе у домаћем првенству и АБА 2 лиги одиграти добру утакмицу против МЗТ-а у Скопљу, у 10. колу регионалног… »

И то се десило, конкурси за посао у Управи прихода и Правобранилаштву

Санџак пресс пре 3 дана
Градско правобранилаштво и Управа за наплату јавних прихода Новог Пазара расписали су конкурсе за пријем по једног приправника на одређено време, објављено је на званичном сајту локалне самоуправе. Оба конкурса намењена су… »

Омаж добросуседству у ”Траговима прошлости”

Санџак пресс пре 3 дана
У Народној библиотеци ”Доситеј Обрадовић” одржана је промоција прве књиге новопазарског аутора Владана Ђокића под називом ”Трагови прошлости”. У питању је збирка истинитих прича које сведоче о неким прошлим… »

Привредници Самарске области у Новом Пазару

Санџак пресс пре 3 дана
Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац угостио је делегацију привредника Самарске области из Русије. Они су на састанку са привредницима овог краја који је одржан у Градској управи разговарали о могућностима сарадње… »

Реализиран пројекат ,,ДЕФ – Инструмент женске музичке традиције Бошњака”

Санџак пресс пре 3 дана
Центар за развојну политику и сарадњу у партнерству са Културно – умјетничким друштвом младих Нови Пазар отпочели су снимање документарног филма ,,ДЕФ – Инструмент женске музичке традиције Бошњака”. Из… »

Пијаниста Александар Синчук представио се новопазарској публици

Санџак пресс пре 3 дана
У Концертној дворани Културног центра грађани Новог Пазара уживали су у концерту пијанисте Александра Синчука. Добитник је бројних међународних пијанистичких такмичења и публици се представио дјелима највећих свјетских… »

Санџак пресс, најновије вести »