СЕЕбиз

Београдска берза: Осека инвестиционе активности на домаћем тржишту акција

СЕЕбиз пре 17 сати
БЕОГРАД – Трговање акцијама на Београдској берзи данас је затајило у односу на среду, док су БЕЛЕКС индекси забележили солидан успон. Укупан промет на трговању износио је тек 7,1 милиона динара (60,9 хиљада евра). Индекс… »

Предсједнички избори: У четвртак послије поднева креће службена промиџба

СЕЕбиз пре 1 дан
ЗАГРЕБ - У четвртак послије поднева Државно изборно повјеренство (ДИП) објавит ће листу кандидата за предсједника државе, којег бирамо 22. просинца, чиме ће почети службена изборна промиџба, која ће трајати 16 дана… »

Борисов одговорио Путину: Дођите и сами се уверите, ми нисмо Србија

СЕЕбиз пре 1 дан
СОФИЈА - Русији постаје непријатно због тога што је Бугарска лојалан и јак члан НАТО-а и ЕУ, рекао је премијер Бугарске Бојко Борисов. Овим речима он је коментарисао изјаву руског председника Владимира Путина, који је рекао да… »

Валл Стреет порастао након три дана пада

СЕЕбиз пре 1 дан
НЕВ ИОРК - На Валл Стреету су у сриједу цијене дионица порасле, надокнадивши дио губитака од претходна три дана, јер је поновно оживјела нада улагача да би САД и Кина могле постићи парцијални трговински споразум до краја… »

Фортенова група пријавила словенског министра Еуропској комисији

СЕЕбиз пре 24 сата
ЗАГРЕБ - Због мијешања у процес пријеноса Мерцатора са "старог" Агрокора на Фортенова групу Еуропској комисији је пријављен словенски министар за господарство Здравко Почивалшек, пише у четвртак љубљански дневни лист… »

Визз Аир с падом профита у Србији и БиХ

СЕЕбиз пре 1 дан
БУДИМПЕШТА - Нискобуџетни пријевозник Визз Аир недавно је забиљежио рекордни профит у првом полугодишту за финансијску годину 2020. (април - септембар) у износу од 371,5 милиона еура. Компанија са сједиштем у Будимпешти… »

ОПЕЦ и савезници постигли договор о значајнијем ограничењу опскрбе нафтом

СЕЕбиз пре 18 сати
БЕЧ - Организација земаља-извозница нафте (ОПЕЦ) и скупина неовисних произвођача на челу с Русијом постигли су у четвртак договор о значајнијем ограничењу опскрбе иако се мишљења разилазе око тога колико би дуго њихов… »

Цијене нафте порасле према 64 долара

СЕЕбиз пре 17 сати
ЛОНДОН - Цијене нафте порасле су у четвртак на међународним тржиштима према 64 долара уочи састанка Организације земаља-извозница нафте (ОПЕЦ) које ће, према очекивањима трговаца, договорити значајније ограничење… »

Талијанска влада мора интервенирати након УниЦредитове најаве укидања радних мјеста

СЕЕбиз пре 17 сати
МИЛАНО - Планови банке УниЦредит о укидању радних мјеста неприхватљиви су и влада мора интервенирати, поручила је у четвртак министрица промета Паола Де Мицхели. Талијанска је банка у уторак објавила стратешки план за… »

Електропривреда: Ремонт ТЕ Пљевља за 2,75 милиона еура

СЕЕбиз пре 23 сата
ПОДГОРИЦА - Електропривреда Црне Горе ЕПЦГ је у претходна два дана расписала неколико тендера вриједних 2,75 милиона еура за ремонт Термоелектране Пљевља ТЕП, који ће се одрадити на прољеће, пише Дан. Енергетска компанија… »

СЕЕбиз, најновије вести »