Вечерње новости

Шарчевић: Студенти ће у августу имати додатни испитни рок

Вечерње новости пре 3 сата
Студенти остају у студентским домовима у Београду, а у августу ће имати још један испитни рок, каже министар просвете Младен Шарчевић. Студенти остају у студентским домовима у Београду, каже министар просвете Младен… »

У Београду се данас уводи ванредна ситуација, ових мера грађани се морају придржавати

Вечерње новости пре 5 сати
Градоначелник Београда Зоран Радојичић рекао је да ће градски штаб данас прогласити ванредну ситуацију у престоници. Градоначелник Београда Зоран Радојичић рекао је да ће градски штаб данас прогласити ванредну ситуацију… »

У Бразилу се хаос не смирује: За само један дан од корона вируса умрло преко 1.200 људи

Вечерње новости пре 14 сати
Број оболелих од корона вируса у Бразилу наставља да расте, а у последњих 24 часа регистровано је 48.105 нових случајева корона вируса. Број оболелих од корона вируса у Бразилу наставља да расте, а у последњих 24 часа… »

За 24 сата преминуло пет особа у Новом Пазару

Вечерње новости пре 1 сат
У последња 24 сата у Општој болници у Новом Пазару преминуло је још пет особа од последица изазваних вирусом корона. НОВИ ПАЗАР - До пресека у 10.00 часова, у последња 24 сата у Општој болници у Новом Пазару преминуло је… »

После поплава без воде већ 10 дана, страхују од короне, грознице и жутице: Није се завршила прва, а у Ивањици проглашена…

Вечерње новости пре 4 сата
Да толико буду суве славине није забележено 40 година. ЈОШ се није окончала ванредна ситуација настала услед катастрофалних поплава које су задесиле Ивањицу, а председник општине Зоран Лазовић донео је одлуку о проглашењу… »

Салата са кокаином откривена на Градини

Вечерње новости пре 7 минута
Цариници и гранична полиција на прелазу Градина, на излазној страни отрили су пакетиће кокаина у главици зелене салата која је била код једног турског брачног пара. ЦАРИНИЦИ и гранична полиција на прелазу Градина, на излазној… »

Убиство Милоша Перуничића: Београђани ухапшени у Шпанији због саучесништва у злочину

Вечерње новости пре 32 минута
Због учешћа у убиству МилошаПеруничића, у Шпанији су ухапшени Немања Симић (22 године) и ДушкоШћекић (29 година). Због учешћа у убиству МилошаПеруничића, у Шпанији су ухап шени Немања Симић (22 године) и… »

Пала влада Француске

Вечерње новости пре 4 сата
Премијер Француске Едуард Филип дао је оставку. Француски премијер Едуар Филип поднео је оставку, саопштила је Јелисејска палата, преноси Скај њуз. Очекује се да ће Филипова оставка отворити пут за формирање нове француске… »

Чеди Јовановићу погоршано стање, пребачен на Инфективну!

Вечерње новости пре 4 сата
Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека резултате теста на корона вирус, у лошем је здравственом стању. Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека резултате теста на корона… »

Адем Љајић захвалио се Новаку Ђоковићу на помоћи Новом Пазару, приватном поруком која је испливала у јавност (фото)

Вечерње новости пре 5 сати
Много порука ми је стигло из мог града, лично мени да ти захвалим. Па сам искористио наше познанство, написао је фудбалер тенисеру. У јавности се појавила преписка Адема Љајића и Новака Ђоковића, обављена један на један… »

Вечерње новости, најновије вести »