Најновије вести

Ко је Алексеј Кондратијев, нова ноћна мора Приштине? Да ли ће рус са прстима у безбедносним службама добити мандат на…

Блиц пре 58 минута
Рус - известилац Савета Европе за Косово! На тренутак ово је изгледало као шала, имајући у виду став Руске Федерације према косовској независности. Међутим, не да није реч о томе, већ о могућности да се заиста Алексеј… »

Деца „све мање физички активна“

BBC News пре 34 минута
Истраживање открива и да су девојчице мање активне од дечака. Ниво физичке активности деце значајно опада током основне школе, показује истраживање. Студија тима са Универзитета Бристол показује да време које деца… »

Грађани који су конвертовали кредите у "швајцарцима" и даље могу да туже банке?

Нова економија пре 20 минута
Домаћи медији су недавно навели да је Врховни касациони суд у једном случају корисника кредита у швајцарским францима потврдио ранију правоснажну пресуду о раскиду уговора с банком, а да грађани који су прихватили валутну… »

Репертоар Цинеплекскс Променаде до 20. новембра

РТВ пре 58 минута
НОВИ САД - Репертоар биоскопа Цинеплекскс Променада за период од 14. до 20. новембра. На репертоару ове недеље налазе се четири нова наслова и два догађаја. Ле Ман`66: Славна 24 сата - Мет Дејмон и Кристијан Бејл у истинитој… »

Споран тендер за новогодишњу расвету у Зрењанину

Нова економија пре 20 минута
Град Зрењанин доделио је уговор за набавку новогодишње расвете предузећу Електродекор за 4,8 милиона динара, али један потенцијални понуђач оптужио је град за дискриминацију на тендеру. У конкурсној документацији се до… »

Данас су Свети Козма и Дамјан

Глас Западне Србије пре 57 минута
Српска православна црква данас обележава мученике Светог Козму и Дамјана - свете Враче. Браћа су била лекари и чудотворци. Ови свеци се славе два пута годишње - 14. јула када је умро Козма и 14. новембра када је умро… »

Распоред служби у првој фази реконструкције Дома здравља

Патак онлине пре 56 минута
ВАЉЕВО- По одлуци Канцеларије за јавна улагања и оснивача Дома здравља Ваљево – Града Ваљева, почиње реконструкција зграде Дома здравља. С обзиром да се реконструкција одвија у две фазе, у једном па у другом крилу… »

Велики лом у Јужној Америци — доминација САД или сарадња са Русијом

Спутник пре 44 минута
Иако је од шездесетих година Русија у Латинској Америци имала само једног савезника — Кубу, данас је ситуација сасвим другачија. И поред тога што у Јужној Америци има доста земаља које су проамерички настројене, дух… »

Гудурићев рекорд НБА каријере, Морант израста у лидера Мемфиса

РТС пре 26 минута
Кошаркаши Мемфиса победили су Шарлот хорнетсе резултатом 119:117 у драматичној утакмици НБА лиге. Гризлиси су славили захваљујући победоносном кошу Џа Моранта у последњој секунди меча, који је обележио и наш Марко… »

Све о хибридима – одговори на главна питања

Ауто блог пре 20 минута
Хибриди полако постају све присутнији на нашим улицама, а може се очекивати да ће се тај тренд убрзати од јануара 2019. године. Тада би требало да се укине порез на употребу возила за хибриде. Реч је о порезу који се плаћа… »

Вести дана »