Најновије вести

Веб портал НОВА.рс почиње са радом 28. фебруара

Цензоловка пре 24 минута
Компанија Унитед Медиа ће у петак, 28. фебруара, лансирати портал нова.рс који ће читаоцима на једном месту пружити најновије информације из свих области: политике, друштва, економије, хронике, културе, спорта, света забаве… »

Манојловић: РЕМ не реагује на насиље и малтретирање, и тиме постаје саучесник

Цензоловка пре 18 минута
Удружење за заштиту законитости и уставности (УЗУЗ) одржало је испред Народне скупштине перформанс "Тражимо одговоре од Маје Гојковић" којим се од председнице Скупштине захтевано да каже шта се дешава са предлогом… »

Сензационализам додатно виктимизује жртве

Цензоловка пре 12 минута
“Однос према жртвама је заиста тест за све нас, а то је недавно показао и случај отмице девојчице Монике К., који је био вишеструки тест како за државне органе, тако и за многе друге субјекте у друштву, а пре свега… »

Медији морају да буду одговорнији

Цензоловка пре 24 минута
У главном јужнокорејском граду Сеулу, у организацији међународне организације Федерације за универзални мир, која је саветодавно тело Уједињених нација. Одржан је овог месеца Ворлд Пеаце Суммит 2020, највећи овогодишњи… »

Репортери без граница: Власт у Србији да истражи наводе о надзору мејлова новинара

Цензоловка пре 12 минута
Репортери без граница (РСФ) позвали су власти у Србији да истраже да ли је влада шпијунирала и пресретала електронску преписку између бившег министра одбране Драгана Шутановца и листа Недељник. На питање Раскрикавања да ли… »

Заједно за Србију излази на локалне изборе у Шапцу

Данас пре 38 минута
Градоначелник Шапца и председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић , на конференцији за новинаре, изјавио је да ова странка излази на предстојеће локалне изборе. Он је указао да је Главни одбор ЗЗС донео такву одлуку, а… »

Лалић: Зашто је Одбор контролисао само ВБА, а не и БИА

Цензоловка пре 12 минута
Редакција "Недељника" управо се и плашила оваквог одговора Одбора Скупштине Србије за контролу служби безбедности, као и најављене кривичне пријаве коју је министар одбране иницирао против самог себе, изјавио је поводом… »

Корона вирус: Русија пориче да шири теорије завере о Америци и вирусу

BBC News пре 8 минута
Амерички званичници оптужили су „малигне“ руске актере за ширење неоснованих теорија о настанку вируса на интернету. Русија оповргава оптужбе да шири дезинформације о новом корона вирусу на друштвеним мрежама… »

Зеленовић излази на локалне изборе, републичке бојкотује

РТВ пре 9 минута
БЕОГРАД - Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца и један од лидера коалиције Заједно за Србију, одлучио је да изађе на локалне изборе у том граду. Зеленовићево је то саопштио у видео поруци на својој Фејсбук страници. "За… »

Зеленовић излази на локалне изборе у Шапцу

Инсајдер пре 0 минута
Градоначелник Шапца и лидер странке Заједно за Србију (ЗЗС) Небојша Зеленовић донео је одлуку да изађе на локалне изборе у том граду и поред одлуке Савеза за Србију да се избори бојкотују на свим нивоима. Зеленовић је… »

Вести дана »