Најновије вести

Тепић : Пријавила сам Интерполу „нестанак“ републичког јавног тужиоца Загорке Доловац

Данас пре 10 минута
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић пријавила је јутрос Интерполу „нестанак“ републичког јавног тужиоца Загорке Доловац јер је по њеним речима, немогуће да неко ко први треба да реагује на бројне… »

Корона вирус: У Аустралији почиње испитивање вакцине на људима, СЗО прекинула тестирање лека за маларију

BBC News пре 10 минута
Земље Јужне Америке постају нови епицентар заразе - најтеже је у Бразилу са више од 374.000 заражених. У Аустралији почиње испитивање још једне вакцине против Ковида-19 на људима, а Светска здравствена организација… »

Министар: Тестови мале матуре су сигурни

Б92 пре 23 минута
Министар просвете Младен Шарчевић рекао је да школска година није изгубљена и да ће се направити више сценарија када почне редовно извођење наставе. Он је рекао да се школски систем у Србији спремао за онлајн наставу за… »

Вучић разговарао с председником Јерменије

Б92 пре 23 минута
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном с председником Јерменије Арменом Саркисјаном о изазовима коронавируса и сарадњи двеју држава. Двојица председника разговарали су и о конкретним пројектима у… »

Возом у Београд стигла медицинска опрема из Кине

Б92 пре 58 минута
Воз са медицинском опремом из Кине стигао је данас око 11 сати у Београд. Возом кинеске железнице допремљена је медицинска опрема коју је Србија набавила од Кине за борбу против коронавируса. Допремљене су заштитне маске… »

Видојко Панајотовић: Реаговали смо у последњем тренутку да Коридор не “пресече” прилазне путеве до села!

Плус онлине пре 33 минута
Недавно смо извештавали о раду на Сопотској петљи. Радови се одвијају планираном динамиком. Када смо данас били на путу који се гради од Књажевачке рампе до петље, наш саговорник Видојко Панајотовић подсетио нас је да је у… »

Зараза се из фабрика пренела у хладњачу, српски град и даље на удару вируса

Б92 пре 5 минута
Смедерево -- У текстилној фабрици "Кајзен" у Смедереву потврђен је још један позитиван случај на ковид 19, укупно 26. Новооболелих има и у италијанској компанији "Роса Катене" и хладњачи "Лука фуд" у Умчарима. "Лука фуд" има… »

Форум за етничке односе: Сарадња компанија из Србије и Косова позитивно утиче на њихово пословање

Бета пре 53 минута
Већина привредника из Србије и са Косова верује да сарадња позитивно утиче на пословање њихових компанија, показало је истраживање Форума за етничке односе, привредних комора Србије и Косова и Института за развојну… »

Тепић (ССП): Пријавила сам Интерполу "нестанак" републичког јавног тужиоца Загорке Доловац

Бета пре 17 минута
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић пријавила је јутрос Интерполу "нестанак" републичког јавног тужиоца Загорке Доловац јер је по њеним речима, немогуће да неко ко први треба да реагује на бројне… »

Пет за уметнички дојам

Пешчаник пре 58 минута
<имг срц="хттпс://песцаник.нет/вп-цонтент/уплоадс/2020/05/Фото-Песцаник3-1024кс576.јпг" алт="Фото: Пешчаник" цласс="вп-имаге-88050 цолорбокс-88049" титле="Фото: Пешчаник"… »

Вести дана »