Вести дана

Хероји брину о најмлађима: Ратни војни инвалиди упутили донацију породилишту и дечјем одељењу об "Студеница"

Вечерње новости пре 6 сати
Краљевачко Удружење ратних војних инвалида упутило значајну донацију породилишту и Дечјем одељењу Опште болнице "Студеница" у Краљеву. КРАЉЕВО – Значајну донацију, чија је вредност око 600.000 динара, ових дана… »

Јунајтед медија наредила да искључимо Спорт клуб и н1: Лучић показао доказе и претње кривичним пријавама

Вечерње новости пре 7 сати
До пре годину дана постојао је картел кабловских телевизија, на челу са СББ-ом, а сада када је Телеком Србија у експанзији и када хоћемо да обновимо домаће оператере, то је некима веома засметало. До пре годину дана постојао је… »

“Оболели од смртоносног вируса, а немају карактеристичне симптоме”: Србин из Пекинга о контроли станара у зградама

Вечерње новости пре 7 сати
Новогодишњи распуст у Кини продужен је за најмање недељу дана, а сви родитељи су обавезни да школама доставе детаљан списак места која су посетили током празника. СРБИН Бојан, чије је корисничко име на "Твитеру"… »

“Ово остаје између нас”: Глумица из “Сопранових” открила бруталне сцене силовања холивудског продуцента Вајнстина

Вечерње новости пре 6 сати
Док је она говорила, Вајнстин је ћутке слушао њено сведочење и повремено записивао белешке. ГЛУМИЦА Анабела Шјора (59), најпознатија по улози у серији "Породица Сопрано", сведочила је данас на суђењу холивудском… »

Дечак (16) био одликаш, па после смрти мајке почео да дилује хероин: Шта се крије иза проналаска дроге у дворишту Шесте…

Вечерње новости пре 6 сати
Кривицу, како сазнајемо, преузео на себе и тврдио да је сам сакупио новац за куповину. НАКОН што је у четвртак полиција запленила хероин закопан у дворишту Шесте београдске гимназије и привела тројицу малолетника због сумње… »

Земљотрес уживо: У емисији почело све да се љуља, сценографија да пуца, гости преплашени (видео)

Вечерње новости пре 6 сати
На фотографијама које су освануле на друштвеним мрежама, могу се видети порушене зграде и оштећени аутомобили. Стравичан потрес од 6,8 степени по Рихтеру погодио је вечерас исток Турске. На фотографијама које су освануле на… »

Радован Караџић као „исцељитељ“

Данас пре 7 сати
Осуде и позиви на бојкот Њујорк тајмса због текста о некадашњем председнику Републике Српске и осуђеном ратном злочинцу Неколико пута Радован Караџић желио је да ми покаже своје вештине у пољу енергетског лечења… »

Настављено суђење Драгану Илићу, председнику Синдиката у Застава оружју

Данас пре 7 сати
У Основном суду у Крагујевцу данас је настављено суђење председнику синдикалне организације Застава оружје Драгану Илићу, против којег је кривичну пријаву, због наводног „физичког напада“, поднео председник Надзорног… »

Грађани захтевају хитне мере против загађеног ваздуха

Данас пре 7 сати
У Нишу одржан протест због загађеног ваздуха Стотинак грађана и активиста Демократске странке(ДС) протествовало је вечерас испред Скупштине града због енормног загађења ваздуха у Нишу. Председник ГО ДС Миодраг Станковић… »

"Ја не лежем са ожењенима": Милица Кемез сазнала истину па жестоко одбрусила Ивани, пале и тешке речи

Блиц пре 7 сати
Водитељ Милан Милошевић ушао је у Белу кућу како би наставио са емисијом ,,Гледање снимака", а први на реду био је видео-прилог у ком се видео разговор Иване Шопић и Маје Маринковић на ком су оговарале Милицу Кемез… »

Најновије вести »