Деа Ђурђевић

"Данас неког погледаш попреко, па те из чиста мира туче": Познати у неверици због напада на Стругара, а ево како је…

Блиц 12.09.2020
Пре два дана глумца Петра Стругара напао је радник Иван Г. на салашу, који је осуђен ан шест месеци кућног притвора. Овим случајем потресена је цела естрада, а водитељка Деа Ђурђевић признаје да је шокирана овим што се… »

Деа Ђурђевић храбро и уз осмех позирала без завоја: Водитељка показала повређену руку! (фото)

Мондо 08.09.2020
Водитељка се и даље опоравља од тешке несреће и из дана у дан напредује! Водитељка се и даље опоравља од тешке несреће и из дана у дан напредује! Након стравичне несреће приликом које јој је аутобус откинуо руку, Деа… »

Деа Ђурђевић храбро и са осмехом позирала без завоја! Водитељка показала повређену руку коју је умало изгубила! (фото)

Курир 08.09.2020
Деа Ђурђевић се огласила на свом Инстарам профилу па објавила па објавила фотографију где је храбро показала руку коју је прошле године скоро изгубила у тешкој несрећи, када је на њу налетио аутобус. Наиме,Деа је позирала у… »

Деа Ђурђевић први пут након несреће показала повређену руку: Водитељка храбро позирала без завоја! (фото)

Ало 08.09.2020
Коначно се опоравила! Позната српска млада водитељка објавила је на свом Инстаграм профилу фотографију где је храбро показала руку коју је прошле године скоро изгубила у тешкој несрећи, када је на њу налетио аутобус… »

"Након две сезоне труда, рада на пинку, улагања у образовање": Деа Ђурђевић се обратила пратиоцима, они јој поручили…

Блиц 07.09.2020
Водитељка "Новог јутра" на телевизији Пинк, Деа Ђурђевић данас је са пратиоцима на Инстаграму открила како је почела да се бави водитељским послом, те да је већ шесту сезону на овој телевизији. - Данас је почела моја 6-та… »

Чувајмо животе људи: Трибина о безбедности у саобраћају за особе с инвалидитетом

Вечерње новости 06.09.2020
ЈАВНА трибина о безбедности у саобраћају за особе са инвалидитетом, под слоганом "Будимо безбедни", одржана је јуче у Старом двору. На скупу су говорили и представник МУП Владан Николић, Деа Ђурђевић, новинарка РТВ Пинк и… »

Брзина односи живот: 234 погинулих, а 17.000 повређених у прошлој години

Вечерње новости 05.09.2020
У СРБИЈИ се годишње догоди скоро 21.000 саобраћајних незгода у којима више од 3.000 људи задобије тешке телесне повреде које им промене живот, речено је на трибини "Будимо безбедни" одржаној у Старом двору у Београду… »

Више од 3.000 људи задобије тешке повреде у саобраћају

Дневник 05.09.2020
БЕОГРАД: У Србији се годишње догоди скоро 21.000 саобраћајних незгода у којима више од 3.000 људи задобије тешке телесне повреде које им промене живот, речено је на трибини "Будимо безбедни" одржаној у Старом двору у… »

Деа Ђурђевић и младен мијатовић на Копаонику: Освојили Панчићев врх

Вечерње новости 17.08.2020
ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић је са дечком и колегом са ружичасте телевизије Младеном Мијатовићем била је на продуженом викенду на Копаонику. Време су проводили шетајући по природи и чистом ваздуху, дивећи се чудотворном… »

"Препешачили смо више од 50 км..." Деа у Младеновом загрљају, а осмех од ува до ува: "Наша земља је предивна"

Блиц 16.08.2020
Пре годину и по дана водитељка Деа Ђурђевић је имала тешку саобраћајну незгоду у којој јој је аутобус откинуо руку, а из свега је изашла као победник. Сада је са пратиоцима поделила тренутке са путовања по Србији. -… »

Вести дана »

Италија: Расте број оболелих и преминулих ковид пацијената

Санџак хабер пре 1 сатајош 39 повезаних

Ово су нове мере које ће почети да важе у петак

Радио 021 пре 8 сатијош 31 повезана

Број оболелих од короне премашио 64 милиона

Политика пре 2 минутајош 26 повезаних