Деа Ђурђевић

Деа Ђурђевић скинула завоје, ево како изгледа њена рука сада! (ВИДЕО)

Свет плус 15.09.2019
Деа Ђурђевић почела је са тренинзима након тешке саобраћајне несреће, када јој је аутобус откинуо руку. Она је прави херој! Водитељка скинула завоје, ево како изгледа њена рука сада! Деа Ђурђевић је признала да је прво… »

Деа Ђурђевић признала коме никако није дала да уђе у болничку собу, па показала велике ожиљке! (фото)

Ало 15.09.2019
Никад искренија. Водитељка Деа Ђурђевић након тешке саобраћајне несреће, почела је са тренинзима. Деа је признала да је прво ишла на терапије, па је радила само руку, а сада је почела и са вежбањем у теретани… »

Горан Весић обишао први инклузивни угоститељски објекат "Звуци срца" на Врачару

Блиц 12.09.2019
Заменик градоначелника Горан Весић и градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић обишли су данас први инклузивни угоститељски објекат "Звуци срца" у Чубурској улици на Врачару, где су запослене особе са… »

Деа Ђурђевић скинула завоје са повређене руке: Водитељкин израз лица све говори

Блиц 09.09.2019
Водитељка Деа Ђурђевић редовно иде на терапије код физиотерапеута, како би се у потпуности опоравила од повреда које је задобила у саобраћајки у фебруару ове године. Приликом последње терапије на којој је била, Деа се… »

Деа Ђурђевић скинула гипс с руке: Нова водитељкина фотографија охрабрује (фото)

Телеграф 09.09.2019
Видљив је напред док Дее Ђурђевић, која је тешко повредила руку у фебруару ове године. Водитељка Деа Ђурђевић успешно се опоравља након стравичне несреће која ју је задесила у фебруару 2019. године, када је тешко… »

Деа коначно показала руку без завоја! Погледајте како изгледа након стравичне несреће! (фото)

Ало 09.09.2019
Опоравља се! Водитељка телевизије "Пинк", Деа Ђурђевић, по први пут је скинула завоје које је имала око руке! Она је изашла у јавност и свима ставила до знања да се осећа боље него икад. Напорним вежбама, као и великим… »

Познати српски пар дошао на отварање задруге: Нико их није очекивао, али када су пришли све је пало у други план (видео)

Блиц 06.09.2019
Тренутно се на ТВ Пинк уживо приказује убацивање такмичара у "Задругу 3", а оно што не можете да видите на малим екранима јесте да је познати пар дошао на отварање. У питању су Младен Мијатовић и Деа Ђурђевић који су… »

Тек што се вратила са одмора, опет ужива: Деа Ђурђевић са мајком отпутовала тамо где се дешавају чуда, друштво им…

Блиц 31.08.2019
За Деу Ђурђевић лето једноставно нема краја! Атрактивна водитељка је прво провела заслужен одмор са изабраником Младеном Мијатовић у Шпанији, а недуго након повратка, отпутовала је у Црну Гору. Водитељка је у Будву отишла… »

Деа Ђурђевић са мајком посетила чувену светињу, па фотографијом одушевила вернике (фото)

Телеграф 31.08.2019
Водитељка се након драматичног периода, коначно вратила свакодневним активностима. Водитељка Деа Ђурђевић након повратка из Шпаније где је била на летовању са својим изабраником Младеном Мијатовићем, отишла је са мајком… »

Егзотично опуштање: Деа Ђурђевић и Младен Мијатовић уживају у Шпанији

Вечерње новости 29.08.2019
Деа и Младен су, између осталог, посетили и велики акваријум. ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић, после тешке саобраћајне несреће коју је доживела у фебруару, и дуготрајног опоравка у болници, отпутовала је на одмор са својим… »

Вести дана »