Ена Попов

Није се распао само слобин брак Док је њен муж чувао ћерку, цео Балкан је гледао како она има секс са другим мушкарцем

Србија данас 21.11.2017
Најбурније везе које смо имали прилику да видимо. Како год се заврши љубавна авантура Слобе Радановића и Луне Ђогани у "Задрузи", остаће упамћена као једна од најбурнијих ријалити веза. Једна, али не и једина. Бурна, али не… »

Непримерено: Наша водитељка објавила фотографију са породицом и добила бизаран захтев

Блиц 10.10.2017
Некадашња водитељка, а данас креаторка купаћих костима, Ена Попов напунила је 31 годину. Ена је сама себи честитала диван дан фотографијом на којој је у кревету са супругом и двоје деце. Пожелела је да им породица буде… »

Ена попов је потпуни хит: Самој себи честитала рођење ћерке, а сад и свој рођендан! Њој нико не треба!

Курир 09.10.2017
Након што је јавност до суза насмејала честитком коју је написала у коментар на текст да се породила, објављено на једном порталу, одлучила је да настави у истом правцу. "Честитамо, нека буде здрава и лепа на своје… »

Избламирала се: Погледајте како је наша водитељка себе упоредила са Наоми Кембл, а сличности ни мало

Блиц 26.09.2017
Много фаме се дигло око посете светског модела Наоми Кембл Србији. Многи последњих неколико дана причају о лепој дами, а једна наша водитељка је покушала себе да упореди са њом. Реч је о Ени Попов. Она је пронашла… »

Водитељка се упоредила са светски познатим моделом!

Ало 26.09.2017
Долазак Наоми Кембл у Србију изазвао је велику пажњу, али оно што је наша водитељка урадила поводом тога, изненадило је многе. Наиме, Ена Попов се на друштвеним мрежама упоредила са Наоми и изазвала велику пажњу. Она је… »

Он је први имао секс у "Великом брату" и то са Еном Попов, а да ли бисте га сада препознали? Овако данас изгледа Марко и бави…

Прва 19.08.2017
Било је то пре 11 година. Сећате се Марка Миљковић из Бруса који се појавио у првој сезони "Великог брата“? Оног који је у првом српском ријалитију први имао односе и то са учесницом Еном Попов. Било је то 2006. године, а… »

Сећате се Ене Попов? Повукла се са ТВ екрана, породила, а сада се преполовила!

Блиц 17.08.2017
Сећате ли се певачице, а потом и водитељке Ене Попов која је постала позната након "Звезда Гранда"? Ена је учествовала и у "Великом брату", али се након што је упознала садашњег супруга Ненада Чанка, повукла са ТВ екрана… »

Да ли се сећате Ене Попов? Данас изгледа непрепознатљиво

Трачара 24.07.2017
Ена Попов је освојила срце домаће публике у првом Великом Брату. Након ријалитија постала је певачица и водитељка, али је пре пар година одлучила да се повуче са јавне сцене. Ена се посветила породичном животу и ћеркицама… »

(Фото) Без филтера и шминке: Ена Попов објавила фотку, а нико не може да верује да је то она!

Курир 23.07.2017
Ена Попов своју каријеру је започела у ријалитији шоуу, а касније је одлучила да постане певачица. Након што је родила двоје деце, она се повукла из јавности и ужива у браку са Ненадом Чанком. А пост схаред би Ена Попов… »

Ена Попов не личи на себе! (ФОТО)

Ало 23.07.2017
Заносна бринета, некада водитељка Ена Попов се након два порођаја скроз променила. Ена је некада жарила и палила својом атрактивношћу, а данас изгледа веома чудно. Она живи у ванбрачној заједници са Ненадом Чанком и имају… »

Вести дана »