Ена Попов

Огласила се и Ена Попов после изјава да ју је Марко тукао: "Живим у садашњости и било би лепо да и други тако живе"

Блиц 29.05.2019
После Миљаниног и Зоричиног изношења детаља из везе Марка Миљковића и Ене Попов огласила се и главна актерка приче. Ена Попов коју су помињале као девојку коју је Марко тукао, са Миљковићем је била у вези док су били у… »

Огласила се Ена Попов након језивих доказа да је Миљковић вршио насиље над њом!

Ало 29.05.2019
Марко Миљковић тренутно борави у риајлитију Задруга 2 и у вези са блогерком Луном Ђогани. Он је у учествовао и у првом ријалитију код нас, Великом брату, а ту је такође имао љубавну везу био је у љубави са Еном Попов… »

"Марко је тукао Ену Попов": Миљана и Зорица изнеле шокантне детаље бивших партнера (видео)

Блиц 29.05.2019
Сећате се "Великог брата" у ком су се заљубили и под чувеном "јорган планином" први имали односе пред камерама Марко Миљковић и Ена Попов. Њихова љубав настављена је и после ријалитија, а ако је веровати речима Зорице… »

Станија открила детаље скандала са гојком качарем: Станија шокирала причом о Ени Попов (видео)

Курир 27.05.2019
Станија Добројевић после завршене "Задруговизије" нашле многе заједничке теме са Маријаном Зоњић, признала је да је у почетку много патила и да је примала к срцу све негативне коментаре. Она је рекла како јој је Ена Попов… »

Станија по први пут проговорила о вези са Гојком Качарем! Открила шокантне детаље, ево шта јој је паковала Ена Попов

Ало 27.05.2019
Скандал! Станија Добројевић је после "Задруговизије" разговарала са Маријаном Зоњић. Она је признала да је у почетку много патила и да је примала к срцу све негативне коментаре у ријалитију. Она је рекла како јој је Ена Попов… »

Станија изнела детаље афере са Гојком Качарем: Кад Ена Попов чује шта је рекла, неће јој бити добро! (видео)

Телеграф 27.05.2019
Станија је потом причала и о негативним порукама, тачније коментарима које јој је наводно писала Ена. Станија Добројевић (34) је у разговору са Маријаном Зоњић открила да је некада јако тешко поносила лоше коментаре о себи… »

Њу су прву оптужили да се бави проституцијом! Била је у Великом брату, од Ене Попов није се одвајала: Сад су изгубиле сваки…

Курир 10.05.2019
Јелена Провчи и Ена Попов биле су велике другарице током учешћа у "Великом брату". Атрактивна црнка и иначе привлачила је огромну пажњу јавности. Шта више, од почетка била је фаворит. Након изласка из ријалитија се… »

Чиме се бави Ена Попов, бивша певачица и водитељка

Вести онлине 09.04.2019
Учесница првог ријалити програма Ена Попов појавила се и постала позната пре пуних 13 година. Остала је запажена као једна од актера прве ријалити романсе са Марком Миљковићем која није дуго потрајала. Након тога била је у… »

Анабела Атијас излазила са садашњим дечком своје ћерке!

Свет плус 19.03.2019
Она је као оружје за освету Младену са којим је тада била у вези, искористила Марка Миљковића, бившег дечка Ене Попов. Анабела Атијас излазила са садашњим дечком своје ћерке Луне Ђогани! Све се одвијало сада већ давне… »

Ти си овде љубоморна што је он је*ао?! Луна побеснела због бивше девојке Марка Миљковића, па се посвађала са Микијем!

Курир 13.03.2019
Луна Ђогани бурно је реаговала када су споменули бившу девојкуе Марка Миљковића. "Ко изводи песму "Наивна, наивна"? Ена Попов или група Луна", прочитао је водитељ питање на које је одговорио Мики. "Маркова бивша девојка… »

Вести дана »