Херцег Нови

У Црној Гори број обољелих се повећао на 239

Слободна Европа пре 4 сата
Институт за јавно здравље (ИЈЗ) је објавио да је у нових шест случајева потврђен корона вирус, чиме се укупан број обољелих у Црној Гори повећао на 239. Саопштено је да су три новообољела случаја су из Подгорице, два из… »

У Херцег Новом учестало попуштају обални потпорни зидови: Море руши шеталиште

Вечерње новости пре 4 сата
Рупа се отворила после постављања колектора на овој деоници. ПОЧЕТКОМ наредне седмице би требало да вуде завршена санација дела шеталишта Пет Даница на Савини, где је недавно пропао камион Комунално-стамбеног предузећа из… »

У Црној Гори највеће жариште вируса Подгорица, Тузи изоловане као кинески Вухан /фото/

Спутник пре 16 сати
У Црној Гори је, према посљедњим подацима, од вируса КОВИД-19 обољело 233 особе. То је за 10 особа више од јучерашњег пресјека стања, саопштили су из Националног координационог тијела (НКТ) за борбу против вируса… »

У Црној Гори број заражених корона вирусом порастао на 214

Блиц пре 1 дан
Број заражених од вируса корона у Црној Гори повећан је за 11 нових случајева, па је укупан број оболелих сада 214, саопштио је Институт за јавно здравље. Из Подгорице је седам новооболелих, три из Никшића и један из Бара… »

У Црној Гори још 23 позитивна на корона вирус, укупно 197 оболелих

Данас пре 3 дана
Код још 23 особе у Црној Гори откривен је вирус корона тако да број укупно оболелих сада износи 197, саопштио је јутрос Институт за јавно здравље Црне Горе. Новоткривени заражени су у Подгорици -14, Никшићу три, Бару шест и… »

У Црној Гори 16 новооболелих од корона вируса, укупно 160

Данас пре 4 дана
Од корона вируса у Црној Гори имфицирано је 160 особа а од јучерашњег пресјека, од 18 часова до јутрос у 8 сати када је анализирано 114 узорака 16 особа је било позитивно на корона вирус, саопштио је на јутрошњој редовној… »

У Црној Гори 174, у Словенији 934 оболела, у БиХ 552

РТВ пре 3 дана
ПОДГОРИЦА, ЉУБЉАНА, ТИРАНА, БАЊАЛУКА - Према најновијим подацима, у Црној Гори је потврђено још 14 случајева корона вируса и сада их је укупно 174, саопштио је Институт за јавно здравље (ИЈЗЦГ). Током дана је анализирано… »

Број заражених у Црној Гори се повећава, укупно 140

Данас пре 5 дана
У Црној Гори новооболелих од корона вируса је 17 особа тако да је број укупно заражених сада 140 особа, саопштио је Сенад Бегић, помоћник директора Института за јавно здравље Црне Горе. Највише обољелих је у Подгорици а од… »

Црна Гора: Испраћен 81 држављанин Србије

Данас пре 5 дана
Бесплатним летом црногорске националне авио-компаније Монтенегро Аирлинес данас је 81 држављанин Србије отпутовао са аеродрома Подгорица у Београд. Одласку путника присуствовали су шеф оперативног стаба Националног… »

У Црној Гори 11 нових случајева, укупно 120

Слободна Европа пре 6 дана
Од синоћњег пресјека у 18 часова па до јутрос у 8 анализирано је 86 узорака међу којима је било 11 позитивних резултата. Новообољели су регистровани у Подгорици (10) и Никшићу (1), па је у Црној Гори од почетка епидемије… »

Вести дана »