Иван Ивановић

Захтеви учесника ријалитија све ЛУЂИ! Хоће батлере, стрељане, масере…

Свет 25.07.2019
Последњи у низу с невероватним захтевима у разговору са продукцијом ријалитија „Парови“, био је репер Иван Ивановић Ђус. Наиме, Ђус је инсистирао да има музички студио, где ће моћи да ствара, кад буде имао инспирацију и… »

Он је један од учесника Парова 8, а продукцији поставља нереалне услове!

Ало 25.07.2019
Последњи у низу с невероватним захтевима у разговору са продукцијом ријалитија „Парови“, био је репер Иван Ивановић Ђус. Како сазнајемо, Ђус је инсистирао да има музички студио, где ће моћи да ствара, кад буде имао… »

Како изгледа живот са Дауновим синдромом у тешко болесном друштву

Луфтика 24.07.2019
Мислила сам да после скоро пола века живота у Србији ништа више не може да ме изненади. Ни њени охоли владари, ни ратови, ни елементарне непогоде, ни свакакви људи. Стварно сам мислила да је запрепашћењима и лошим и… »

Вучићев одговор на питање зашто људи мрзе Ђоковића ушао је у анале ТВ испада (ВИДЕО)

Луфтика 18.07.2019
Новинари који се у Србији часно баве својим послом навикли су да кад поставе неко питање, неће добити конкретан и јасан одговор који је заправо одговор на то питање. Уместо тога, могу да очекују замену теза, агресију, уцене… »

„Еуроневс“ почиње емитовање у Србији и отвара канцеларију у Београду

Луфтика 15.07.2019
Како тврди портал Блиц, телевизија „Еуроневс“ долази у Србију, а према истим изворима уговор о сарадњи потписан је још прошле недеље. Француски председник Емануел Макрон данас стиже у посету Србији, а друштво ће му… »

Пар нас кафанских другова бринули смо о њој: Иван Ивановић се опростио од легендарне Данке Нововић

Телеграф 14.07.2019
Данка је била део емисије "Вече са Иваном Ивановићем" Легендарна водитељка Данка Нововић преминула је у 76. години у Београду, а од славне телевизијске личности опростио се и Иван Ивановић. - Отишла је моја Данче. Моја… »

Све више фиктивних фирми за прање новца, процедура отварања никад једноставнија

Радио 021 14.07.2019
У најтамнијем делу сиве економије налазе се и фантомске фирме, које предузетницима омогућавају нелегално пословање и утају пореза. За првих шест месеци ове године откривено је 65 фантомских фирми. "Процедура отварање фирме је… »

Преминула легендарна водитељка Данка Нововић

Луфтика 14.07.2019
Позната водитељка Телевизије Београд Данка Нововић преминула је у болници на Бежанијској коси у 76. години. Данка Нововиц је рођена у Прокупљу 1943. године. После Прокупља живела је у Урошевцу, а потом се са мајком… »

Председниче, ви стално некога или нешто МРЗИТЕ, а сопствени народ НАЈВИШЕ

Луфтика 11.07.2019
Поштовани, Ваш ауторски текст објављен у листу ‘Политика’ 10. јула 2019. најпре не задовољава форму, а онда ни суштину иједног новинарског облика. Мени то не смета кад сте Ви у питању, али би ми свакако сметало да тако… »

Медојевић оштро по милу: Сатаниста Ђукановић је непријатељ хришћанства у Црној Гори!

Правда 03.07.2019
Осврћући се на текст објављен у црногорским Вијестима: „Мило мири Мираша и Риста“, лидер ПзП-а и један од лидера ДФ-а, Небојша Медојевић, истакао је да се Жељко Ивановић, аутор поменутог текста, слаже са Милом… »

Вести дана »