Иван Ивановић

“Весић не разуме да постоје људи који говоре оно што мисле”

Нова 28.09.2020
"Ђилас, Ђилас, Ђилас"... Овако отприлике изгледа гостовање Горана Весића на телевизијама с националном фреквенцијом. Наиме, заменик градоначелника, у јутарњем програму Хаппи телевизије, поново је помињао лидера Странке… »

Реакције на нову “одвалу” Весића: Опасно да деца виде тебе

Нова 28.09.2020
Заменик градоначелника Горан Весић, као да се претплатио на ТВ Хаппи. Наиме, свако мало, ето Весића код Миломира Марића. И, као и претходних дана, главна тема је водитељ телевизије Нова С, Иван Ивановић, али и ауторка и… »

"Кад емисију направе пропала глумица, уличар и лажни уредник" (видео)

Ало 28.09.2020
Бруталан одговор Весића! Заменик градоначелника Београда, Горан Весић, објавио је на Фејсбуку снимак последње емисије Утисак недеље, уз који је упутио оштру поруку. У поменутој емисији окупљени су чак 20 пута поменули име… »

Сраман коментар председника УНС о Ивану Ивановићу

Нова 28.09.2020
Председник Удружења новинара Србије (УНС) Владимир Радомировић изјавио је гостујући на Н1 да се УНС није оглашавао поводом напада заменика градоначелника Београда Горана Весића на водитеља Ивана Ивановића, додавши да то… »

Православна казна за сатиру

Цензоловка 28.09.2020
Ради се о поништавању секуларне државе. У посљедње двије седмице кампања против Коракса и Ивана Ивановића и најава тужбе против Кесића раде се из два разлога: поништавањем секуларне државе практично се увећава моћ… »

Вече са Иваном Ивановићем: Гошће новинарке Н1

Нова 28.09.2020
Популарни водитељ Иван Ивановић, у новој епизоди своје култне емисије "Вече са Иваном Ивановићем", угостио је новинарке хероине телевизије Н1 - Жаклину Таталовић, Мају Драгић, Јелену Зорић и Татјану Алексић. Иван је нову… »

Ивановић дошао код Оље у Утисак недеље, а детаљ на његовој руци је изиритирао Србију

Ало 27.09.2020
Шолаков водитељ и забављач Иван Ивановић појавио се у Утиску недеље код Оље Бећковић где заједно прежвакавају исту тему којом се баве последњих година, а то је Александар Вучић. За рачун својих газда који их… »

Ти си морални кепец!

Ало 27.09.2020
Добио је и печат. Иван Ивановић цмиздрио јер га је испрозивала девојка која је члан ПСГ, а затим га је закуцао и члан ПСГ који му је поручио да је срамотно што исмева жртве силовања у ратовима. Завршни ударац добио је… »

Доктор Видовић се обратио Ивану Ивановићу: Јасно ми је зашто сте набеђени, ипак ви зарађујете милионе, а ја само лечим…

Ало 25.09.2020
Доктор Видовић поделио са јавношћу колико Ивановић зарађује. Педијатар Габриел Видовић поделио је са јавношћу инфромацију да Иван Ивановић зарађује 900.000 евра годишње. Тачније, он узме тај новац за 52 емисије… »

Иван Ивановић: Због Весића сам изашао из посла са рестораном

Луфтика 25.09.2020
Неписмени дрипац, уличар, лажни новинар… Заменик градоначелника Београда Горан Весић последњих дана највише воли да водитеља Ивана Ивановића чашћава сличним комплиментима, да ли у гостовањима на Пинку и Хепију, или… »

Вести дана »