Ким Џонг Ун

Официрка понудила Киму јастуче да не назебе, а он јој одговорио овако!

Ало пре 4 дана
Гледао на мир одбојку. Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун наставља свакодневне посете једницама на терену било да су на вежбама или на спортским активностима. Генерал избацио руског председника из строја! 16.01.2020. 19:15 Тако… »

Трамп честитао рођендан Ким Џонг Уну

Блиц пре 7 дана
Амерички председник Доналд Трамп упутио је рођенданску честитку севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну. То је новинарима саопштио јужнокорејски саветник за националну безбедност Чунг Еуи-Јонг, који се са Трампом састао ове… »

Трамп честитао рођендан Ким Џонг Уну

Спутник пре 7 дана
Амерички председник Доналд Трамп упутио је рођенданску честитку севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну. То је новинарима саопштио јужнокорејски саветник за националну безбедност Чунг Еуи Јонг, који се са Трампом састао ове… »

Стигла неочекивана честитка од "пријатеља": Трамп честитао рођендан Ким Џонг Уну (видео)

Србија данас пре 7 дана
Ким Џонг Ун рођен је 8. јануара 1984. године у Пјонгјангу. Амерички председник Доналд Трамп упутио је рођенданску честитку севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну. То је новинарима саопштио јужнокорејски саветник за… »

Трамп изиграо Кима, платиће скупо због тога!

Ало пре 15 дана
Пјонгјанг више није везан споразумом са Трампом, сада планирају да наставе са нуклеарним тестирањима, а цео свет ће ускоро видети ново стратешко оружје. Северна Кореја дала је САД рок до Нове године да попусте по питању… »

Еспер: Политички споразум и даље најбоље решење за Северну Кореју

Блиц пре 15 дана
Амерички министар одбране Марк Еспер данас је изјавио да САД и даље виде политички споразум о денуклеаризацији као најбољи пут у решењу питање Северне Кореје, али америчке снаге остају спремне да се боре ако је неопходно… »

Ким најавио: Обелоданићу ново стратешко оружје! Одмах се огласиле Уједињене нације

Правда пре 15 дана
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изразио је "дубоку забринутост" због тога што је Северна Кореја најавила да би могла да настави нуклеарне и ракетне пробе. - Генерални секретар се нада да се пробе неће… »

Како Ким Џонг Ун држи Северну Кореју херметички затворену? Постоји десет начина, а један прекршај плаћа се смртном…

Блиц пре 15 дана
Како држати земљу херметички изоловану од вести из остатка света у ком постоји интернет? Ово је суштински изазов за Северну Кореју, чији су грађани и буквално и симболично у мраку. Тамо постоје и интернет, паметни телефони… »

Ким најавио: Обелоданићу ново стратешко оружје - одмах се огласиле Уједињене нације

Србија данас пре 15 дана
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изразио је "дубоку забринутост" због тога што је Северна Кореја најавила да би могла да настави нуклеарне и ракетне пробе. - Генерални секретар се нада да се пробе неће… »

Нико не зна шта се дешава: Ким Џонг Ун се није обратио нацији, први пут од 2013.

Вечерње новости пре 16 дана
Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун није се обратио нацији новогодишњом поруком, први пут од 2013. године. Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун није се обратио нацији новогодишњом поруком, први пут од 2013., јавила је данас… »

Вести дана »