Ким Џонг Ун

Пјонгјанг: САД нуде наставак разговора у децембру

РТВ пре 1 дан
СЕУЛ - Северна Кореја саопштила је да су јој САД понудиле наставак нуклеарних преговора у децембру, док се приближава крај рока који је америчкој администрацији поставио севернокорејски лидер Ким Џонг Ун да понуди прихватљив… »

Американци понудили наставак разговора о нуклеарном наоружању! Прихватили Кимов ултиматум!

Ало пре 1 дан
Размишљају о понуди. * Северна Кореја саопштила је да су јој САД понудиле наставак нуклеарних преговора у децембру * Није саопштено да ли ће Пјонгјанг прихватити наводну понуду Вашингтона * Северна Кореја нема интерес за… »

Северна Кореја упозорила Америку: Пјонгјанг ће реаговати на заједничке вежбе са Јужном Корејом

Правда пре 2 дана
Пјонгјанг је запретио да ће реаговати уколико САД одрже планиране војне вежбе са Јужном Корејом, наводи се у саопштењу севернокорејске Комисије за државне послове. Саопштење Комисије, којој председава севернокорејски… »

Северна Кореја: САД понудила наставак преговора у децембру

Блиц пре 2 дана
Северна Кореја је данас саопштила да су САД предложиле наставак нуклеарних преговора у децембру док се приближавају крајњем року који је поставио лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун да би Трампова администрација понудила… »

САД понудиле Северној Кореји наставак преговора у децембру

Спутник пре 2 дана
Северна Кореја је данас саопштила да су САД предложиле наставак нуклеарних преговора у децембру, како би Трампова администрација понудила прихватљив договор за спас разговора, док се приближавају крајњем року који је поставио… »

САД настоје активно да убеде Северну Кореју да се врати преговорим

Б92 пре 6 дана
САД "веома активно" настоје да убеде Северну Кореју да се врати преговорима, каже јужнокорејски саветник за националну безбедност Чунг Еуи-јонг. Ова изјава долази у тренутку када се ближи истек рока који је Пјонгјанг поставио… »

Пјонгјанг: Шансе за нормализацију односа са САД све мање

Вести онлине пре 8 дана
Севернокорејски дипломата Џо Чол-су изјавио је да је шанса за нормализацију односа са Сједињеним Америчким Државама све мања и додао да Пјонгјанг очекује од Вашингтона да предузме неке кораке у вези са тим. – Дали смо… »

Северна Кореја најбруталније увредила јапанског премијера: Он је идиот и негативац!

Курир пре 9 дана
Северна Кореја назвала је јапанског премијера Шинзоа Абеа "идиотом" пошто је критиковао недавну војну пробу ове земље. У изјави приписаној званичнику министарства спољних послова, Абе је описан као "идиот и негативац" који је… »

Новак добио фигурицу која врши велику нужду, а и Ердоган, Макрон, Ким Џонг Ун…

Вести онлине пре 9 дана
Нашем тениском асу указана почаст да буде каганер – глинена фигурица као дар којим се у иберијској традицији слави Божић. Веровање је да каганер (дефекатор од дефекација – избацивање измета) доноси срећу, а то што… »

Америка и Енглеска биће земља пролетерска: Шокантни подаци истраживања показали да велики број грађана САД подржава…

Курир пре 11 дана
Сензационални резултати социолошког истраживања америчког фонда Меморијалних жртава комунизма (ВЦМЦ) спроведеног у америчкој јавности. Наиме, према резултатима недавног истраживања о претњама модерном свету, чак 36 одсто… »

Вести дана »