Ким Џонг Ун

Ким Џонг УН у коми? Својој сестри пренео је моћ, његово здравствено стање сада брине цео свет

Србија данас пре 30 дана
За севернокорејског диктатора Ким Џонг Уна се тврди да је у коми која би "могла да доведе до катастрофе за земљу" Бивши сарадник покојног председника Јужне Кореје Ким Дае Јунг изнео је изјаву о лидеру данима након што је… »

Ким ЏОНГ УН је у коми? Део моћи пренео својој сестри!

Правда пре 30 дана
За севернокорејског диктатора Ким Јонг Уна се тврди да је у коми која би "могла да доведе до катастрофе за земљу" Бивши сарадник покојног председника Јужне Кореје Ким Дае Јунг изнео је изјаву о лидеру данима након што је… »

Ким ЏОНГ УН је у коми?: Део моћи пренео својој сестри

Вечерње новости пре 30 дана
ЗА севернокорејског диктатора Ким Јонг Уна се тврди да је у коми која би "могла да доведе до катастрофе за земљу". Бивши сарадник покојног председника Јужне Кореје Ким Дае Јунг изнео је изјаву о лидеру данима након што је… »

Ким Џонг Ун у коми? Власт над Северном Корејом сада је у рукама млађе сестре

Мондо пре 30 дана
Некадашњи сарадник покојног председника Ким Дае Јунга тврди да је лидер Северне Кореје пао у кому неколико дана пошто је власт предао млађој сестри. Некадашњи сарадник покојног председника Ким Дае Јунга тврди да је лидер… »

Ким Џонг Ун је у коми, а таман што је "пренео" део моћи својој сестри

Ало пре 30 дана
За севернокорејског диктатора Ким Јонг Уна се тврди да је у коми која би "могла да доведе до катастрофе за земљу" Бивши сарадник покојног председника Јужне Кореје Ким Дае Јунг изнео је изјаву о лидеру данима након што је… »

Санкције, поплаве, корона: Како је пропао Кимов велики план

Нова пре 30 дана
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун је још 2016. одржао први Конгрес Радничке партије у земљи после три деценије и тада изнео амбициозан петогодишњи економски план за изградњу онога што је назвао „великом социјалистичком… »

Ким сазвао састанак главешина после избора у САД: Северна Кореја нема шта да чека, ево у каквом је стању земља (видео)

Курир 20.08.2020
Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун у јануару је сазвао ретки конгрес владајуц́е Радничке партије на коме је разговарао о политичким „недостацима“ и представио нови петогодишњи план за економију те изоловане државе. Ким… »

Ким Џонг Ун доделио већа овлашћења својој сестри

Н1 Инфо 20.08.2020
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун доделио је више овлашћења својим сарадницима, укључујући и своју сестру Ким Јо-џонг, тврди јужнокорејска обавештајна служба. Ким је и даље задржао "апсолутну власт", али је да би… »

Кимова сестра фактички лидер број два Северне Кореје

Нова 20.08.2020
Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун доделио је више овлашћења својим сарадницима, укључујући и своју сестру Ким Јо Џонг, тврди јужнокорејска обавештајна служба. Ким је и даље задржао “апсолутну власт”, али је да… »

Спремају се промене у врху Северне Кореје? Ким пребацује обавезе на своју мистериозну сестру

Вечерње новости 20.08.2020
ЛИДЕР Северне Кореје Ким Џонг-ун поверио је својим помоћницима додатну моћ и одговорност за неке послове државе, а међу њима је и његова сестра Ким Јо Џонг, тврде јужнокорејски шпијуни. Како се наводи, Ким и даље… »

Вести дана »