Ким Џонг Ун

Полако се спрема промена на челу Северне Кореје? Ким Џонг-ун дао сестри још моћи

Телеграф 20.08.2020
Према тврдњама јужнокорејских шпијуна, он сада само прати “опште државе послове”. Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун поверио је својим помоћницима додатну моћ и одговорност за неке послове државе, а међу њима је и… »

Спрема се промена на челу Северне Кореје? Ким својој сестри дао додатну моћ, поделио политичке одговорности

Србија данас 20.08.2020
Према тврдњама јужнокорејских шпијуна, он сада само прати “опште државе послове”. Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун поверио је својим помоћницима додатну моћ и одговорност за неке послове државе, а међу њима је и… »

"Схватио сам! Путин, Си, Ким и Ердоган су шахисти светске класе" Трамп: Бајден треба да уради тест интелигенције

Србија данас 18.08.2020
Раније је Трамп вец́ поредио Бајдена са овим светским лидерима. Амерички председник Доналд Трамп назвао је руског лидера Владимира Путина "шахистом светске класе", заједно са председницима Кине, Турске и Северне Кореје. - Једна… »

"Прљави тренд буржоаске идеологије": Ким отима грађанима куће љубимце: "Планира да их искористи због недостатка хране"

Блиц 18.08.2020
Ким Џонг-ун наводно је објавио да су пси као кућни љубимци "симбол капиталистичке декаденције", па је наредио да се сви пси предају властима - власници се плаше да ће њихови вољени другари бити искоришћени као… »

Ким Џонг Ун људима одузима псе да би их продао ресторанима

БизЛифе 18.08.2020
Фото: Бета АП Људи у Северној Кореји наводно су приморани да се одрекну својих куц́них љубимаца како би могли да се користити као псец́е месо у ресторанима. Сматра се да је овај потез лидера Ким Џонг Уна усмерен на све… »

"Схватио сам, Путин, Си, Ким и Ердоган су шахисти светске класе"

Б92 18.08.2020
Амерички председник Доналд Трамп назвао је руског лидера Владимира Путина "шахистом светске класе", заједно са председницима Кине, Турске и Северне Кореје. "Једна ствар коју сам схватио: Путин, председник Си, Ким Џонг Ун… »

Ким наредио грађанима да своје псе предају властима: Људи страхују да ће њихови љубимци завршити као храна

Курир 18.08.2020
Ким Џонг-ун објавио је да су пси као кућни љубимци "симбол капиталистичке декаденције", па је наредио да се сви пси предају властима - власници се плаше да ће њихови вољени другари бити искоришћени као "решење"… »

Трамп: Путин је шахиста светске класе, као и Ђинпинг, Ким Џонг Ун и Ердоган

Правда 18.08.2020
Амерички председник Доналд Трамп је свог руског колегу Владимира Путина назвао "шахистом светске класе" заједно са шефовима Кине, Северне Кореје и Турске - Кси Ђинпингом, Ким Џонг Уном и Таипом Ердоганом, преносе РИА… »

Путин је „шахиста светске класе“

Вести онлине 18.08.2020
Амерички председник Доналд Трамп назвао је руског лидера Владимира Путина „шахистом светске класе“, заједно са председницима Кине, Турске и Северне Кореје. – Једна ствар коју сам схватио: Путин, председник Си, Ким Џонг… »

Трамп: Путин је „шахиста светске класе“

Спутник 18.08.2020
Амерички председник Доналд Трамп назвао је руског лидера Владимира Путина „шахистом светске класе“, заједно са председницима Кине, Турске и Северне Кореје. „Једна ствар коју сам схватио: Путин, председник Си, Ким Џонг… »

Вести дана »

Јокић: Никад нећемо одустати

Дневник пре 3 сатајош 36 повезаних

Спровођење планова трајаће деценијама

Данас пре 2 сатајош 26 повезаних

Порука из Кремља: Може се вратити

Б92 пре 1 сатјош 23 повезане