Косово

Најскупљи бомбардер од 2 милијарде долара први пут виђен на Косову '99 године!

Ало пре 1 дан
Са дизајном који подсећа на „летеће крило“ и чини га готово невидљивим за радарске системе, бомбардер Б2 Спирит“ је прави изузетак међу војним летелицама, а такође је и најскупљи међу њима. Настао у ери хладног… »

"Све ће бити разјашњено у Хагу": Политички аналитичар из Приштине добио позив Специјалног суда за злочине ОВК

Блиц пре 1 дан
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јављају приштински медији. Шехоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву суда. - Да, истина је да сам примио позив од… »

Политички аналитичар са Косова позван у хаг: Фатмир Шехоли одбио да се изјасни да ли је сведок или осумњичени!

Србија данас пре 1 дан
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јављају приштински медији. Шехоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву суда. - Да, истина је да сам примио позив од… »

Фатмир Шехоли позван у Хаг

РТС пре 15 сати
Политички аналитичар из Приштине Фатмир Шехоли добио је позив Специјалног суда у Хагу, јавља телевизија "Кљан Косово", а преноси "Газета Експес". Шахоли је потврдио те наводе и рекао да ће се одазвати позиву Суда. "Да… »

„Фудбалска репрезентација Косова има реалне шансе да се пласира на Европско првенство“

Вести онлине пре 16 сати
Генерални секретар Фудбалског савеза Косова Ерол Саљиху изјавио је у интервјуу за Косово Онлајн да репрезентација има реалне шансе да се пласира на Европско првенсто 2020.године, али и истакао да не би требало мешати политику и… »

Мука ју је натерала да оде са Косова, мајку су јој убили Албанци, а онда јој је брат умро

Ало пре 17 сати
Тужна прича. Када чујете име Мирјана Петричевић вероватно ће вам бити тешко да се сетите ко је она док се не помене њен песудоним Мира Косовка. Њен живот био је посут трњем, препун губитака и сиротиње. А одувек је… »

Од последица грипа у Приштини преминула педесетогодишња жена

Б92 пре 19 сати
На клиници за инфективне болести Клиничко универзитетског центра Косова у Приштини од последица грипа преминула је педесетогодишња жена, јавља КТВ. Преминула је после деветодневног лечења, пише КосовоОнлине. Смрт жене је… »

Косовски полицајац напао жену, гурнуо је на тло да би је спречио да рашири заставу Србије на мосту

Вечерње новости пре 19 сати
Припадник Косовске полиције у јужној Косовској Митровици спречио је жену српске националности да рашири заставу Србије на мосту. Припадник Косовске полиције у јужној Косовској Митровици спречио је жену српске националности… »

Аналитичари: Вучић јасно поручује да не подлеже притисцима

Студио Б пре 19 сати
Састанак председника Вучића и специјалног изасланика председника САД за преговоре Београда и Приштине Ричарда Гренела и даље у центру пажње. На Гренелову изјаву да Косово мора да укине таксе, а Србија да обустави кампању… »

"Решити проблем Косова САД или никад": Гренел је од Трампа добио јасан задатак о ком се причало иза затворених врата у…

Блиц пре 19 сати
Специјални саветник Доналда Трампа Ричард Гренел добио је задатак да по хитном поступку реши питање Косова, а ако у томе не направи битан помак после најновијих разговора у Београду и Приштини, Америка ће се највероватније… »

Вести дана »