Марко Ђурић

Мили код Саше Видића: Културно-безобразни фазон београдског мангупа

Телеграф 04.12.2019
Марко Миливојев репер, трепер и глумац, сео је у врућу столицу у новој епизоди "456 секунди са Сашом Видићем" Вечерас још једно посебно издање емисије "456 секунди са Сашом Видићем". После Јелене Карлеуше, гост у студију… »

Марко ђурић: Неће проћи енергетска велика Албанија

Курир 04.12.2019
Енергетска велика Албанија постоји само у фашистичким сновима појединих политичара у Приштини. Србија је власник и градитељ електромрежа на Косову и Метохији, о чему има небројено доказа. Енергетска велика Албанија никад… »

Ђурић: Међународна заједница да заустави формирање "енергетске велике Албаније"

РТВ 03.12.2019
БЕОГРАД - Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да је Србија власник и градитељ електромрежа на Косову и Метохији, о чему има небројано доказа, и да енергетска велика Албанија никада неће… »

Сервер: Очекујем да се Вучић не испречи процесу који се на Косову води за убиство Ивановића

Данас 03.12.2019
Амерички стручњак за Балкан Данијел Сервер рекао је да очекује да се председник Србије Александар Вучић не испречи напретку процеса који се на Косову води због убиства Оливера Ивановића. „Како ће Србија реаговати на… »

Косовски КОСТТ постаје део Оператора преносног система Албаније

Инсајдер 03.12.2019
Оператор Система, трансмисије и тржишта електричне енергије Косова (КОСТТ) и албански Оператор преносног система (ОСТ) потписали су у Тирани уговор о успостављању регулаторног блока енергетског система Косово-Албанија. Како… »

Чија је наша електромрежа на Косову и Метохији: Из Приштине најављују одвајање од ЕМС, Марко Ђурић каже да неће бити…

Недељник 03.12.2019
Фото: Грачаница, Косово и Метохија (Профимедиа/Илустрација) Косовска електродистрибуција и албански оператор преносног система, потписали су у Тирани, уговор о успостављању регулаторног блока енергетског система… »

Порука из Београда: Енергетска велика Албанија никада неће постојати

Спутник 03.12.2019
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је да је Србија власник и градитељ електромрежа на Косову и Метохији, о чему има небројано доказа и да енергетска велика Албанија никада неће постојати… »

Злочин хоће да припишу Београду: За убиство Оливера Ивановића сумњиче чак и секретарицу!?

Вечерње новости 02.12.2019
Тужилаштво у Приштини оптужило шесторо наших сународника за умешаност у атентат на Оливера Ивановића 2018. године. Ђурић: Наставак хајке, хоће да окриве Србе. КОСОВСКО специјално тужилаштво оптужило је шесторо Срба… »

Ђурић: Оптужнице у случају убиства Ивановића наставак организоване хајке

Нови магазин 02.12.2019
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић оценио је данас да је подизање оптужница против групе људи за убиство Оливера Ивановића представља наставак, како је навео, организоване хајке, са циљем да се за тај… »

Ђурић и Шиб о политичкој ситуацији на КиМ и наставку дијалога

Дневник 02.12.2019
БЕОГРАД: Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић састао се данас са амбасадором Немачке Томасом Шибом, са којим је разговарао о политичкој ситуацији у нашој јужној покрајини и могућностима за наставак… »

Вести дана »