Марко Ђурић

Гран при „Наиса“ Филипу Ђурићу

Југ пресс 16.10.2020
НИШ Педесет пети Фестивал глумачких остварења домаћег играног филма “Филмски сусрети” завршен је синоћ свечаном доделом глумачких награда у Градској кући. Фестивалски жири који су чинили глумци Тијана Печенчић… »

Затварање 55. Филмских сусрета у Нишу: Гран При Филипу Ђурићу

Вечерње новости 15.10.2020
ПРИЗНАЊА глумцима на затварању 55. Филмских сусрета у Нишу додељена су у Градској кући, након чега су се око 20 сати глумци поклонити и публици у биоскопу “Синеплекс”, где је ове године, због епидемије короне, одржаван… »

Филипу Ђурићу признање "Гран при Наиса" на фестивалу у Нишу

Н1 Инфо 15.10.2020
Глумац Филип Ђурић добитник је признања "Гран при Наиса" на 55. Фестивалу глумачких остварења домаћег играног филма, популарним Филмским сусретима у Нишу. Ђурић је најзначајније признање нишког фестивала освојио улогом… »

Бане Раичевић о Удружењу хумориста, карикатури, корони…

Нова 15.10.2020
Председник Удружења хумориста Србије Бане Раичевић био је гост емисије "Међу нама". Са новинарком Радом Ђурић разговарао је о удружењу, изложби Марка Сомборца, коронавирусу... Раичевић је на почетку рекао да… »

Стефановић: Позивамо јавни сервис да организује јавно читање Извештаја ЕК

Н1 Инфо 15.10.2020
Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић изјавио је у емисији Н1 Студио Ливе да ССП "позива јавни сервис да организује јавно читање Извештаја ЕК". "Пошто су грађани Србије ускраћени да чују шта тамо… »

Ђурић: Оптужбе Трифуновића дно политичке неодговорности

Б92 14.10.2020
Потпредседник Српске напредне странке Марко Дјурић оштро је вечерас реаговао на тврдње функционера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића. Трифуновић је убеђен да је председник Александар Вучић на неки начин… »

"Ове осуде су за здравствену установу затвореног типа" Ђурић: Оптужбе Трифуновића дно политичке неодговорности

Србија данас 14.10.2020
ункционере СНС каже да је спреман да организује скупљање прилога "за лечење зависности и зависти бившег глумца" Потпредседник Српске напредне странке Марко Ðурић оштро је вечерас реаговао на тврдње функционера Покрета… »

"Племенити и драги луксембуршки принче" Ђурић у 11 тачака одговорио Биберу!

Србија данас 14.10.2020
Сваки дан нападају Вучића, јер је тај тврдоглави "балкански кнез" посебно непокоран и за ударе по њему иду посебни бонуси, поручује вечерас потпредседник СНС Марко Ђурић професору Универзитета у Грацу Флоријану Биберу… »

Петар Петковић: Ђурићев наследник

Данас 14.10.2020
Личност Данас Петар Петковић именован је за директора владине Канцеларије за КиМ, наследивши на тој функцији Марка Ђурића, новог амбасадора Србије у Вашингтону. Петковић је од 2016. био Ђурићев помоћник у Канцеларији, а… »

1002 дана

Н1 Инфо 14.10.2020
Овде су убице непрекидно на трагу људима а убицама се трагови губе. До данас су истекла 1002 дана од ликвидације Оливера Ивановића. Можда постоји сасвим једноставан разлог зашто је недоступан закону онај који је пресудио… »

Вести дана »