Марко Ђурић

Марко Ђурић: Грађани да се уједине око одлучног удара на мафију, дошло време да чистимо Србију од криминала

Курир 21.10.2020
БЕОГРАД - Један од првих задатака будуће Владе, поред бриге за здравље људи, је одлучни удар на мафију, криминал и корупцију, и то је оно око чега би сви грађани Србије могли да се уједине у наредном периоду, рекао је данас… »

Срећан сам, играм оно што волим: Глумац Филип Ђурић, добитник Гран-прија на фестивалу у Нишу

Вечерње новости 21.10.2020
ОВА година није била најбоља за филмску индустрију, али за глумца Филипа Ђурића била је и те како берићетна. На недавно завршеним Филмским сусретима у Нишу освојио је главно признање, Гран-при "Наиса", за бравуру у филму… »

Ђурић: Српски народ на Косову и Метохији да рачуна на одлучну подршку државе

РТВ 21.10.2020
БЕОГРАД - Један од првих задатака будуће Владе, поред бриге за здравље људи, је одлучни удар на мафију, криминал и корупцију, и то је оно око чега би сви грађани Србије могли да се уједине у наредном периоду, рекао је данас… »

Ђурић: Грађани да се уједине око одлучног удара на мафију

Дневник 21.10.2020
БЕОГРАД: Један од првих задатака будуће Владе, поред бриге за здравље људи, је одлучни удар на мафију, криминал и корупцију, и то је оно око чега би сви грађани Србије могли да се уједине у наредном периоду, рекао је данас… »

"Долази време да чистимо Србију од криминала, корупције и мафије" Ђурић: Очекује нас изазовна година

Србија данас 21.10.2020
Као циљ будуће Владе Србије навео је и очување политичке независности Србије. Један од првих задатака будуће Владе, поред бриге за здравље људи, је одлучни удар на мафију, криминал и корупцију, и то је оно око чега би… »

Најбољи глумац на филмским сусретима Филип Ђурић: Уз Глоговца као партнера успео сам да се осећам слободно!

Курир 20.10.2020
Филип Ђурић остварио је најбољу улогу на 55. Филмским сусретима у Нишу. Глумац је награђен од колега Гран-пријем Наиса за бравуру у филму "Мој јутарњи смех" редитеља Марка Ђорђевића. Филип је рођен 1986. године у… »

Ђурић: Тахири може да предлаже измене Устава ако се кандидује и победи на изборима у Србији

Данас 19.10.2020
Доскорашњи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да власти у Приштини морају да промене важеће прописе да би испунили обавезе према споразуму о формирању Заједнице српских општина (ЗСО)… »

Марко Ђурић: ЗСО треба да има моћна овлашћења, али Приштина бежи од тога

Курир 19.10.2020
Приштина мора да промени своје прописе како би се омогућило да Заједница српских општина има заиста моћна овлашћења, каже доскорашњи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић. Упитан о недавној изјави… »

Ђурић: СЗО треба да има заиста моћна овлашћења

РТВ 19.10.2020
БЕОГРАД - Приштина мора да промени своје прописе како би се омогућило да Заједница српских општина има заиста моћна овлашћења, каже доскорашњи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић. Упитан о недавној… »

Ђурић: Тахири може да предлаже измене Устава ако се кандидује и победи на изборима у Србији

Бета 19.10.2020
Доскорашњи директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Дјурић изјавио је данас да власти у Приштини морају да промене важеће прописе да би испунили обавезе према споразуму о формирању Заједнице српских општина (ЗСО)… »

Вести дана »