Марко Грујић

Катарина Грујић и Марко Гобељић никад заљубљенији (ФОТО)

Вести онлине пре 12 дана
Певачица Катарина Грујић не крије колико је заљубљена у свог дечка Марка Гобељића, а то неретко истиче и на свом Инстаграм профилу. Наиме, Каћа се не одваја од свог изабраника, а сада је објавила фотогорафију на којој се… »

Катарина Грујић нигде не иде без момка фудбалера: Показала је колико се воле, њихову везу не може ништа да уздрма

Блиц пре 13 дана
Фолк певачица Катарина Грујић не крије колико је заљубљена у свог дечка, фудбалера Црвене звезде Марка Гобељића, а то неретко истиче и на друштвеним мрежама. Наиме, судећи по Инстаграму, Каћа се не одваја од… »

Каћа Грујић се не одваја од дечка фудбалера! Певачица објавила фотку из његовог аута, па показала колико су заљубљени!

Курир пре 13 дана
Певачица Катарина Каћа Грујић не крије колико је заљубљена у свог дечка, фудбалера Црвене звезде Марка Гобељића, а то неретко истиче и на својим друштвеним мрежама. Наиме, судећи по Инстаграму, Каћа се не одваја од… »

Катарина Грујић новом фотографијом показала шта ради са дечком у аутомобилу (фото/ВИДЕО)

Ало пре 13 дана
Певачица ужива у вези са фудбалером Црвене звезде Марком Гобељићем. заљубљенија је него икад, а то не крије. Певачица, која је у вези са фудбалером Марком Гобељићем, објавила је на Инстаграму нову фотографију која говори… »

Нова фотографија Каће Грујић сведочи да код певачице љубав цвета

Телеграф пре 13 дана
Певачица ужива у вези са Марком Гобељићем. Катарина Грујић је заљубљена, а то ни не крије. Певачица, која је у вези са фудбалером Црвене звезде Марком Гобељићем, објавила је на Инстаграму нову фотографију која говори да… »

Катастрофалне вести за тумбаковића: Након свих мука, ето је још једна – репрезентативац Србије доживео потрес мозга уочи…

Хот спорт пре 15 дана
Лоше вести из табора фудбалске репрезентације Србије не престају да долазе. Данас је објављено да су још тројица фудбалера наше репрезентације заражена корона вирусом, у питању су Сергеј Милинковић Савић, Дарко Лазовић и… »

Ово је превише! Хоће ли Тумба имати 11 играча да вечерас изведе на терен?!

Спортске.нет пре 15 дана
Невероватне ствари дешавају се у репрезентацији Србије... Такмичење у групној фази Лиге нација вечерас се завршава, а репрезентација Србије дочекаће селекцију Русије на ''Маракани'' од 20 часова и 45 минута. Нашем тиму… »

Да ли је ово могуће?! Још један играч мање у репрезентацији! Овог пута није у питању корона, већ повреда на тренингу

Мондо пре 15 дана
Ако је ово тачно, то ће бити ДЕВЕТИ играч репрезентације који испада из конкуренције! Ако је ово тачно, то ће бити ДЕВЕТИ играч репрезентације који испада из конкуренције! Нема краја потресима у репрезентацији Србије! Пошто… »

Репрезентативац Србије доживео потрес мозга! Пропушта меч са Русијом!

Ало пре 15 дана
Лошим вестима никако да дође крај. Нема краја пеховима "орлова" пред меч са Русијом. Последња вест гласи да је Марко Грујић на последњем тренингу репрезентације доживео потрес мозга, преноси "Блицспорт". Да ли ће… »

Наставља се осипање орлова: Још један неће играти против Русије, погодила га лопта у главу и доживео потрес мозга

Вечерње новости пре 15 дана
НЕМА краја потресима у репрезентацији Србије! Пошто је објављено да су још четворица играча заражени и да неће играти вечерас против Русије, сада стиже вест да је отпао још један, али због повреде на тренингу. Блиц пише… »

Вести дана »