Пирот

У Пиротском округу потврђено 16 оболелих од корона вируса, од којих 13 у Пироту

Данас пре 1 дан
Завод за јавно здравље у Пироту је данас саопштио да је према последњим потврђеним информацијама, на подручју Пиротског округа лабараторијски потврђено 16 од 62 узоркованих, од тога је 14 у Пироту, са напоменом да је један… »

У пиротском округу 16 оболелих од короне: Више од 600 под надзором лекара

Курир пре 1 дан
Завод за јавно здравље у Пироту је данас саопштио да је на подручју Пиротског округа лабараторијски потврђено 16 позитивних на корона вирус од 62 узоркованих, од тога је 14 у Пироту, са напоменом да је један потврђени… »

ВАШ ФОТО И ВИДЕО - Поглед са Маркове терасе

Плус онлине пре 2 дана
Марко Спасић, тренер кошаркаса Пирота, живи у стану, у згради, у улици Предрага Бошковића. Овако је изгледао овај део града око 14 часова. Марко проводи време, наравно, гледајући кошарку. Очекујемо и вас. Ма где били, у… »

ВАШ ФОТО И ВИДЕО - Милан Ранчић - Поглед на Пирот са 3. километра

Плус онлине пре 1 дан
Поглед на Пирот са 3. километра је јако леп у свако доба године. Наш суграђанин Милан Ранчић послао нам је снимак како наш град изгледа при крају дана.… »

ВАШ ФОТО И ВИДЕО - Поглед са Драганове терасе

Плус онлине пре 1 дан
Данас смо заједно били веома активни по питању бележења стања у граду са наших/ваших тераса. После три прилога стиже и четврти. Из Улице Саве Ковачевића јавио нам се Драган Зораја. Овако изгледа део Пирота из његовог… »

Ствари су под контролом у пиротском округу: Оболело је 16, више од 600 под надзором лекара!

Србија данас пре 1 дан
Ризик повећан у наредним данима. Завод за јавно здравље у Пироту је данас саопштио да је на подручју Пиротског округа лабараторијски потврђено 16 позитивних на корона вирус од 62 узоркованих. Од тога је 14 у Пироту, са… »

ВАШ ФОТО И ВИДЕО! Пирот са Зоранове терасе, недеља, 5. април, 10 часова

Плус онлине пре 1 дан
Данас, 5.априла, у 10 часова самоиницијативно један наш суграђанин послао нам је фотографије и видео материјале. Пирот са Зоранове терасе у 10 часова. Тишина, мир, по који пас, полицијско влзило или хитна помоћ и нико више… »

Пројекти вредни три милиона евра

Данас пре 1 дан
Досадашња искуства Пирота у прекограничној сарадњи Пирот већ 13 година има успешну прекограничну сарадњу са градовима из суседне Бугарске, којима се истовремено шире добросуседство и примена европских стандарда, али и… »

Због кршења самоизолације у притворима 139 особа

Политика пре 3 дана
Након три седмице од увођења ванредног стања, број притворених због кршења мере самоизолације више није у порасту и тренутно износи 139. Ове особе су након повратка из иностранства, уместо да остану у својим домовима 14… »

Васић: Ситуација у Пироту када је реч о епидемији корона вируса под контролом

Југмедиа пре 2 дана
Градоначелник Пирота и командант Градског штаба за ванредне ситуације Владан Васић изјавио је за ТВ Пирот да на основу свих расположивих података које свакодневно у више наврата добија од здравствених институција, може да се… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
1 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-5˚ / 12˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
-2˚ / 13˚

Вести дана »