Пирот

Југ Србије без министара у новој Влади

Нишке вести пре 20 сати
Иако још нису позната имена свих министара, јер би Социјалистичка партија Србије требало данас да предложи свог кандидата за министра просвете, а Српска напредна странка требало би да саопшти име министра без портфеља и имена… »

Гимнастичарке Зајечара обезбедиле пласман на Првенство Србије

Глас Зајечара пре 21 сат
Гимнастичарке Зајечара оствариле су одличан резултат у 2. колу Ц програма минулог викенда у Књажевцу . Такмичење је одржано у сали Основне школе “Димитрије Тодоровић Каплар”, а Зајечарке су наступиле са три… »

Градски штаб за ванредне ситуације Пирота апеловао на стриктно поштовање мера

Данас пре 21 сат
Градски штаб за ванредне ситуације у Пироту и поред што је епидемилошка ситуација несигурна са тенденцијом преласка у неповољну, апеловао је данас на стриктно поштовање свих мера превенције а биће пооштрене контроле… »

Да ли може пиротски рукомет поново – као некада!?

Плус онлине пре 21 сат
Прва лига Исток Група Б Хала Кеј 1. коло Пирот: ОРК Пирот – Хеба Бујановац 38:30 (14:12) Пирот: Асковић, Живковић, Цветковић 8, Томановић 1, Степановић 7, Гогов 10, Алексић 4, Мохсин, Ђорђевић, Златковић 3, Јелић… »

Фудбалери Јединства изненадили фаворита; Сењак “намучио” Димитровграђане; Лужничани слаби за “тобџије”!

Плус онлине пре 22 сата
Зона Исток 11. коло Пирот: Танаско Рајић – Лужница 3:1 ( 2:0) Танаско Рајић: Гогов, Н.Николић, (Ускоковић), Пешић, Ћирић, Петровић, Џонић, Крстић, Васић, Мицић, ( Игњатовић ) , Велев, (Поповић), Симонов… »

Биће пооштрене контроле постовања радног времена угоститељских објеката

Југмедиа пре 22 сата
Градски штаб за ванредне ситуације у Пироту и поред што је епидемилошка ситуација несигурна са тенденцијом преласка у неповољну, апеловао је данас на стриктно поштовање свих мера превенције а биће пооштрене контроле… »

Кризни штаб у Пироту: Почиње време слава, обележите славу у кругу породице, без великих окупљања

Пиротске вести пре 21 сат
Данас је након седнице Кризног штаба Града Пирота на конференцији за новинаре, ситуација са корона вирусом у Пироту оцењена као “несигурна, према неповољној”, али је истакнуто да нема места нити паници, нити опуштању. -У… »

Трка за Куп Србије: Бициклистича стаза Четврти километар код Пирота

Вечерње новости пре 22 сата
НА бициклистичкој стази Четврти километар код Пирота, овог викенда вожена је трка у планинском бициклизму за Куп Србије. Милош Јовановић, један од организатора из клуба "Бајк М" у Пироту, каже да је на стази било око 80… »

Професори Гимназије протеклог викенда учествовали у онлине семинарима

Плус онлине пре 23 сата
Протеклог викенда професори Гимназије Пирот Нина Јовановић и Милорад Поп-Крстић, професори физике, пратили су ОСМУ КОНФЕРЕНЦИЈУ О НАСТАВИ ФИЗИКЕ У СРЕДЊИМ ШКОЛАМА, која је, због актуелене здравствене ситуације, ове године… »

Владан Васић: Тешка и неизвесна година је пред нама, са много већим захтевима буџетских корисника!

Плус онлине пре 23 сата
Крајем прошле недеље одржана је Седница скупштине града Пирота на којој је усвојен ребаланс буџета за 2020.годину са смањеним приходима од 45 милиона динара. Владан Васић, градоначелник Пирота, том приликом рекао је се то… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Магла
Магла
7 ˚C
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 19˚
среда
Делимично облачно
Делимично облачно
4˚ / 17˚

Вести дана »