Пирот

Поједине апотеке на југу Србије у суботу отворене за пензионере

Јужне вести пре 5 дана
У суботу од 4 до 7 сати пензионери ће моћи да иду у набавку, а поједине апотеке у градовима на југу Србије биће отворене само за њих. У Нишу ће бити отворено седам апотека - "Медијана" на Булевару др Зорана Ђинђића 81… »

Васић: Припремамо пакете помоћи за 3.228 пензионера и угрожених суграђана

Пиротске вести пре 5 дана
Градоначелник Пирота и командант Штаба за ванредне ситуације Града Пирота мр Владан Васић казао је за ТВ Пирот да ће Град Пирот ускоро старим суграђанима, као и најугроженијима поделити укупно 3.228 пакета са основним… »

Први третман крпеља и први ларвицидни третман комараца на територији Града Пирота

Плус онлине пре 5 дана
Предузеће САНИТ М&М Д.О.О. из Ниша обавештава грађане Града Пирота да ће у дане 06.04.2020. и 07.04.2020.г. бити обављени први третман крпеља и први ларвицидни третман комараца на територији Града Пирота . Дана… »

Прилагођено радно време Кол центра Градске управе Пирот важећим уредбама Владе

Плус онлине пре 5 дана
Радно време кол центра Градске управе Пирот прилагодило је радно време важећим уредбама Владе републике Србије. ПОНЕДЕЉАК-ПЕТАК од 8 до 15 сати СУБОТА од 8 до 12 сати НЕДЕЉА не ради Бројеви телефона кол центра су : 305-567 и… »

Откуд „кркавац“ на асфалту, у центру Пирота

Плус онлине пре 5 дана
Уз сву ову муку да се мало и нашалимо, у ствари није шала, у једној од барица после наглог отапања снега, у Улици Војводе Степе, код Дечјег вртића, кркушка „ужива“ пливајући. Како је ту доспела. Можда је неко хтео да… »

Упркос свему Апотекарска установа Пирот добро снабдевена

Плус онлине пре 5 дана
Ових неколико недеља, готово, једнаку битку бију лекари и фармацеути у циљу спречавања ширења коранавируса, свако на свом фронту. Фармацеути и фармацеутски техничари јесу у сенци изузетних активности и напора који лекари и… »

Горан Поповић:Купујте пиротску јагњетину да спасемо стада!

Пиротске вести пре 5 дана
Горан Поповић, помоћник градоначелника Пирота за развој пољопривреде и стручњак за овчарство, апелује на кланичаре, трговинске ланце и суграђане да купују пиротску јагњетину, како би спасли стада и чувени пиротски… »

УСКОРО! Драги Пироћанци, најбољи сте, припремамо лепо изненађење за вас!

Плус онлине пре 5 дана
Припремамо заједничку АКЦИЈУ! Наш, оригиналан начин борбе против короне. Да победимо! Научите сви нашу песму! Снимите је на телефон! Играј Пироте, заиграј! Победи!… »

Захтеви интерресорној комисији искључиво електронским путем

Плус онлине пре 5 дана
Градска управа Града Пирота - Одељење за ванпривредне делатиости Одсек за послове друштвене бриге о деци, омладипу и здравствену заштиту обавештава јавност да се током трајања ванредног стања, захтеви интерресорној комисији… »

Полиција морала да реагује, приведене три особе

Ало пре 5 дана
Свима је одређено задржавање до 48 сати. По налогу Трећег основног јавног тужилаштва одређено је задржавање до 48 сати за три која су прекршила меру самоизолације. Они су ухапшени током јучерашњег дана, двојица на… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
1 ˚C
четвртак
Делимично облачно
Делимично облачно
0˚ / 18˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
3˚ / 17˚

Вести дана »