ПКБ

Ал Дахра гради биогасна постројења у Београду

СЕЕбиз пре 1 дан
БЕОГРАД – Компанија „Ал Дахра Србија", која је прошле године постала власник ПКБ-а, планира изградњу привредно-индустријског комплекса у Београду, пише данашња Политика. Реч је о 10 биогасних постројења која би требало… »

„Ал Дахра“ покреће нови пројекат на комплексу бившег ПКБ-а

Спутник пре 1 дан
Компанија „Ал Дахра Србија“, која је прошле године постала власник ПКБ-а, планира изградњу привредно-индустријског комплекса у Београду, пише „Политика“. Реч је о 10 биогасних постројења која би требало да буду… »

Одложено рочиште по тужби радника ПКБ-а

Данас пре 29 дана
Припремно рочиште у предмету који су пред Привредним судом у Београду покренули бивши радници Пољопривредне корпорације Београд јер су током продаје фирме Ал Дахри остали без својих акција, данас је одложено за 5. децембар… »

Пензионери и бивши радници ПКБ дошли у Председништво, тражили састанак с Вучићем

Н1 Инфо пре 29 дана
Данас је пред Привредним судом у Београду одржано још једно припремно рошиште у случају тужбе коју су против државе и ПКБ поднели бивши радници и пензионери тог комбината, јер су, како наводе, приватизацијом изиграни и… »

Адвокат бивших радника и пензионера ПКБ-а: Чека се изјашњавање Министарства привреде и ПКБ-а на захтев за саслушавање…

Инсајдер пре 29 дана
Привредни суд је, на припремном рочишту по тужби бивших радника и пензионера некадашњег Пољопривредног комбината Београд (ПКБ) за исплаћивање бесплатних акција, затражио од Министарства привреде и ПКБ-а да се изјасне о… »

Јанко Веселиновић: Бојкот је бој за слободне изборе

Данас пре 30 дана
У кампањи бојкота, председник Покрета за преокрет и један од лидера Савеза за Србију Јанко Веселиновић данас је био у Старој Пазови где је у разговору са грађанима истакао да нам слободу нико неће донети и да ће она бити само… »

У исто време док таксисти блокирају центар, други незадовољни грађани зауставили Зрењанинац

Телеграф 15.10.2019
Блокада се организује код Збега у Борчи. У месту Збег од 12 до 14 часова, незадовољни пензионери ПКБ-а блокираће Зрењанински пут. У време шпица и београдски таксисти најавили су блокаду, и то централних градских улица, на… »

Пензионери ПКБ-а блокирали Зрењанински пут

РТС 15.10.2019
Зрењанински пут код насеља Збег данас су блокирали пензионери ПКБ-а, који од државе траже да им врати 6.666.000 акција. Саобраћај је био блокиран у оба смера код прикључнице за Пупинов мост, код гробља Збег у Борчи… »

Бивши радници ПКБ-а блокирали Зрењанински пут, траже исплату акција за које су ускраћени

Инсајдер 15.10.2019
Бивши радници и пензионери некадашњег Пољопривредног комбината Београд (ПКБ) блокирали су данас на сат времена Зрењанински пут у Београду, јавила је Н1. Радници су апеловали на надлежне да реагују, јер су, како наводе… »

Пензионери блокирали Зрењанински пут: Траже од државе да им врати акције

БизЛифе 15.10.2019
Фото: Пиксабаи, илустрација Пензионери ПКБ данас су блокирали Зрењанински пут код насеља Збег, тражећи од државе да им врати 6.666.000 акција, које су одузете 2009. године. Саобраћај је био блокиран у оба смера код… »

Вести дана »