ПКБ

Бивши радници ПКБ најавили за 15. октобар блокаду Зрењанинског пута

Данас 12.10.2019
Удружење пензионера ПКБ-а, које окупља више од хиљаду чланова незадовољних јер нису добили своје акције у фирми која је продата Арапима, најавило је да ће у уторак 15. октобар блокирати Зрењанински пут, на две кључне… »

Огромна добит Ал Дахре након куповине ПКБ, НИС светла тачка привреде

Радио 021 23.09.2019
У недавном годишњем пословном извештају Агенције за привредне регистре, исказана је разлика између фер тржишне и куповне цене ПКБ-а, по којој је емиратска Ал Дахра у добити од 12,2 милијарди динара. Пише: Живан Лазић У… »

Радници ПКБ траже своје акције

Данас 20.09.2019
Вероватно је да неће скоро, бар не званично, бити решена дилема да ли је продаја ПКБ-а била пљачка државе у корист арапске Ал Дахре, како тврди један од лидера опозиције Борко Стефановић, или је према речима заменика… »

Борко Стефановић тврди да је продајом ПКБ Србија опљачкана, Весић одговара: Пере нечисту савест

Телеграф 13.09.2019
Полемика представника ССП и СНС око продаје ПКБ-а. Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић тврди, позивајући се на финансијски извештај компаније Ал Дахра за 2018. годину, да је Србија продајом ПКБ… »

Весић: Борислав Стефановић покушава да опере нечисту савест

Студио Б 13.09.2019
Заменик председника Странке слободе и правде Борислав Стефановић покушава да опере своју нечисту савест изјавом да је Србија продајом ПКБ опљачкана за најмање 106 милиона евра, оцењује члан Председништва СНС Горан Весић… »

Стефановић: ПКБ није продат слободном тендерском процедуром

Данас 12.09.2019
Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић изјавио је данас, коментаришући изјаву председника Србије Александра Вучића да је ПКБ продат слободном тендерском процедуром те да држава том приликом није… »

Вучић: Продаја ПКБ-а обављена у отвореној тендерској процедури

Б92 12.09.2019
Ватикан -- Председник Србије Александар Вучић коментарисао је изјаву заменика председника Странке слободе и правде Борка Стефановића о приватизацији ПКБ. Стефановић тврди да је Србија продајом ПКБ-а "опљачкана за најмање… »

ПКБ јесте опљачкан, али за време Ђиласа! Стевановић: Док су грађани Србије отплаћивали милионске дугове предузећа, пунио…

Курир 12.09.2019
Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић реаговао је данас на наводе заменика председника С СП Борка Стефановића о пљачки ПКБ, наводећи да се пљачка, пре свега, односи управо на време Стефановића… »

Њихова екипа уништила ПКБ

Ало 12.09.2019
Александар Мирковић шеф одборничке гупе у Скупштини Града Београда издао је саопштење у којем је оптужио бившег градоначелника Драгана Ђиласа и Вука Јеремића за уништавање ПКБ. Његово саопштење преносимо у целости… »

БИЗЛифе „30 испод 30“: Владимир Риксон, управник фарме крава, ПИК „Бечеј”

БизЛифе 11.09.2019
Владимир је завршио Пољопривредни факултет Универзитета у Београду, а његов дипломски рад звао се „Животни век и производња млека кравâ холштајн-фризијске расе у везаном систему држања”. После студија запошљава се у… »

Вести дана »