Подгорица

Вујачић оптужен за фалсификовање, осумњичен и за ликвидације: Одбио споразум о признању кривице

Вечерње новости пре 17 сати
Тужилаштво подигло оптужницу против Марјана Вујачића због фалсификовања исправа. Осумњичен и за убиство Југослава Цветановића и још три ликвидације. ПРОТИВ Марјана Вујачића (34), из Подгорице, који је наводно близак… »

Бившем дечку познате старлете пет и по година робије: Хакер из Београда осуђен због "скидања" 1,5 милиона евра са туђих…

Блиц пре 20 сати
Београђанин Милош Чујовић, хакер, јавности познат и као бивши дечко једне познате српске старлете, у одсуству је осуђен у Вишем суду у Подгорици на пет и по година због милионске рачунарске преваре. Истом пресудом… »

Епархије СПЦ у Црној Гори: Закон против Цркве, сви на протест 21. децембра

РТВ пре 23 сата
ЦЕТИЊЕ, ПОДГОРИЦА - Архијереји и свештенство Митрополије црногорско-приморске и Епархије будимљанско-никшићке позвали су данас православни верни народ да се у што већем броју окупе у суботу, 21. децембра, на молитвеном… »

"Ко је Богу објавио рат зна се како је завршио"

Б92 пре 21 сат
Подгорица -- Митрополит црногорско-приморски Амфилохије позвао је црногорску власт да се уразуми и не објављује рат Богу. Он се огласио након што је Влада Црне Горе утврдила предлог закона о слободи вероисповести. Митрополит је… »

Троструки рекорд за Хемофарм

Нови магазин пре 1 дан
Хемофарм, регионални лидер у фармацеутској индустрији, ову 2019. годину завршава са максималним учинком: компанија је постигла нови рекорд у обиму производње који је појачала са рекордном бројем производа који настају у њеним… »

Секулић: Црна Гора ће имати једну од највећих соларних електрана у Европи

СЕЕбиз пре 1 дан
ПОДГОРИЦА - Соларна електрана на Бриској Гори биће једна од највећих у Европи. Реализација пројекта изградње соларне електране предвиђа инвестицију од око 200 милиона еура, која треба да стално запосли 226 људи, казала је у… »

Пољопривредно земљиште у Црној Гори – сиромашно, али продуктивно

Данас пре 1 дан
Пољопривредно земљиште у Црној Гори износи 5.165 квадратна километра или 37 одсто укупне површине, а од тога обрадиво земљиште износи 1.899 квадратна километра или 13,8 одсто, показују званични статистички подаци. Такође… »

Мило отима Острог! Усвојен закон! Све што је изграђено пре 1918. прогласили за државно!

Правда пре 1 дан
Мило Ђукановић би да отме Острог и остале светиње Српске православне цркве (СПЦ) у Црној Гори. Упркос противљењу српске цркве и православних верника, влада у Подгорици јуче је усвојила Предлог закона о слободи вероисповести… »

Мило би да отме Острог и остале цркве! Усвојен закон, верници се жестоко противе

Ало пре 18 сати
Као датум пресека узет је 1. децембар 1918. јер је тада формирана заједничка држава Срба, Хрвата и Словенаца. Мило Ђукановић би да отме Острог и остале светиње Српске православне цркве (СПЦ) у Црној Гори. Упркос противљењу… »

Хакер из Београда осуђен на 5,5 година затвора због крађе милион и по евра са туђих рачуна

Телеграф пре 19 сати
Он је у јавности познат као бивши дечко једне познате српске старлете, Београђанин Милош Чујовић, хакер, јавности познат и као бивши дечко једне познате српске старлете, у одсуству је осуђен у Вишем суду у Подгорици на… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
10 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 13˚
понедељак
Пљускови
Пљускови
6˚ / 13˚

Вести дана »