Прешево

Цариници открили 14 миграната у камионима, тројици због недостатка ваздуха није било добро

Политика пре 1 дан
Цариници су на граничном прелазу Прешево истог дана спречили два случаја у којима су две групе од по седам миграната пробале да илегално пређу границу. Када је у среду на ред за редовну улазну контролу пристигао камион… »

Мигранти у товару поморанџи

Југ пресс пре 8 сати
ПРЕШЕВО Цариници су на граничном прелазу Прешево, у сарадњи са полицијом, спречили покушај седморице миграната да илегално пређу границу скривени у товарима робе. Први случај је забележен око поднева, када је на ред за… »

Корона букти на југу Србије: Сваки трећа тестирана особа позитивна, ситуација претећа

Србија данас пре 11 сати
Од 462 узорка из Пчињског округа, 163 су позитивна на корона вирус. Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању, од 462 узорка из Пчињског округа, 163 су позитивна на корона вирус. Од овог броја… »

У ковид болницама има само још 14 слободних кревета

Југ пресс пре 12 сати
ВРАЊЕ У Пчињском округу од 462 анализирана узорка, на корона вирус су позитивне 163 особе, подаци су Градског штаба за ванредне ситуације у Врању. Највише инфицираних је из Врања где је регистровано 91 лице, из Сурдулице је… »

Мигранти се гушили у камиону, цариници им спасили живот: На скенеру их спазили, нису могли да се помере и дишу!

Мондо пре 14 сати
Цариници су на граничном прелазу Прешево, у сарадњи са полицијом, 2. децембра 2020. године спречили покушај седморице миграната да илегално пређу границу скривени у товарима робе. Цариници су на граничном прелазу Прешево… »

Код Прешева мигранти откривени у товару воћа и међу панелима

Јужне вести пре 15 сати
Покушај седморице миграната да илегално пређу границу скривени у товарима робе, спречили су цариници на Граничном прелазу Прешево, а мигранти су пронађени у два одвојена случаја. Најпре је, објашњавају у Управи царина… »

У 40 центиметара успели да се углаве: Мигранти спречени да илегално пређу границу, због места где су се сакрили им је позлило

Блиц пре 15 сати
Цариници су на граничном прелазу Прешево, у сарадњи са полицијом, 2. децембра 2020. године спречили покушај седморице миграната да илегално пређу границу скривени у товарима робе. Први случај је забележен око поднева, када… »

У Прешеву спречно седам миграната да илегално пређу границу

Дневник пре 14 сати
ПРЕШЕВО: На граничном прелазу Прешево цариници су у сарадњи са полицијом спречили два покушаја да укупно седам миграната илегално пређу границу скривени у камионима међу товарима робе. Први случај је забележен у среду на… »

Када су цариници прегледали возило, нису могли да верују шта виде!

Ало пре 15 сати
На граничном прелазу Прешево цариници су у сарадњи са полицијом спречили два покушаја да укупно седам миграната илегално пређу границу скривени у камионима међу товарима робе. Први случај је забележен у среду на улазној… »

Још 163 корона позитивних у округу, 91 из Врања

ОК радио пре 16 сати
Према последњим подацима Градског штаба за ванредне ситуације у Врању, од 462 узорка из Пчињског округа, 163 су позитивна на коронавирус. Од овог броја 91 је из Врања, 17 из Сурдулице, по 16 из Бујановца и Трговишта, 13 из… »

Вести дана »