Прешево

Затворен ауто пут код Матејевачке петље. Од 1. децембра почињу са радом нове наплатне рампе

Нишке вести пре 11 дана
Затворени систем наплате путарине ће функционисати од Београда до Прешева (јужни крак Коридора 10) односно од Београда до Димитровграда (источни крак Коридора 10). Петља „Ниш исток“ ће бити затворена за саобраћај до… »

Мерцедес налетео на мушкарца док је претрчавао аутопут

Врање невс пре 11 дана
Врање/Прешево - Мушкарац (1997) тешко је повређен код Букаревца, у општини Прешево, када га је ударио "мерцедес" врањских регистарских ознака док је претрчавао аутопут, саопштено је из Полицијске управе у Врању. До… »

Уместо протеста у Прешеву одавање поште жртвама земљотреса у Албанији

Југмедиа пре 11 дана
Уместо протеста “Доста је више, Долина тражи решење”, који је у Прешеву планиран за четвртак на национионални празник Албаније – Дан заставе, 28. новембра, у овом граду ће испред Дома културе бити одата пошта… »

Субвенције Координационог тела за осам бујановачких привредника

Врање невс пре 11 дана
Осам компанија из Бујановца добило је бесповратне субвенције Координационог тела за југ Србије, намењене привредницима у 2019. години. Како је саопштено из овог владиног тела у среду ће привредницима Бујановца, али и Прешева и… »

Шиптари „подгревају” причу о референдуму из 1992.

Правда пре 12 дана
Предстојећи дан заставе, који се обележава у четвртак, поново је послужио као повод Албанцима из три општине с југа централне Србије за припајање такозваном Косову. „Подгрејана” је и прича о самоиницијативно спроведеном… »

Из Прешева и Бујановца послата помоћ

Југ пресс пре 11 дана
ПРЕШЕВО-БУЈАНОВАЦ Шлепер пун помоћи за постадале у Албанији од јучерашњег земљотреса послат је данас из Прешева. Из Бујановца су до данас прикупљену помоћ одвезла пет комби возила. Акција сакупљања помоћи је почела… »

Албанци због земљотреса размишљају о отказивању протеста на Дан заставе

Бујановачке пре 11 дана
Бујановац, 27. новембар 2019. (фото архива) – Национални савет албанаца (НСА) отказао је прославу Дана заставе због земљотреса у Албанији. Како се наводи у саопштењу НСА, због трагичног земљотреса у Републици Албанији, у… »

Од 1. децембра почиње да ради седам наплатних станица

РТВ пре 12 дана
БЕОГРАД - Наплатне станице Пирот исток, Пирот запад, Бела Паланка, Ниш Малча, Ниш север, Ниш југ и Мерошина биће пуштене у рад 1. децембра. У саопштењу ЈП "Путеви Србије" наводе да ће наплатне станице почети да раде у… »

Престају са радом нишка и дољевачка наплатна рампа, затворени систем наплате путарине на јужном и истчном краку Коридора

Југмедиа пре 12 дана
ЈП „Путеви Србије“ обавештава јавност да се у недељу, 1. децембра у 7 часова, пуштају у рад наплатне станице Пирот исток, Пирот запад, Бела Паланка, Ниш Малча, Ниш север, Ниш југ и Мерошина. Затворени систем наплате… »

Возаче од 1. децембра очекује нова наплата

Ало пре 12 дана
У саопштењу ЈП "Путеви Србије" наводе да ће наплатне станице почети да раде у недељу, 1. децембра, у 7 часова. Наплатне станице Пирот исток, Пирот запад, Бела Паланка, Ниш Малча, Ниш север, Ниш југ и Мерошина биће… »

Вести дана »