Прешево

Проглашена ванредна ситуација у Прешеву: Трајаће 15 дана, нове мере ступају на снагу данас

Курир пре 6 дана
Штаб за ванредне ситуације у Прешеву прогласио је у уторак ванредну ситуацију у тој општини на југу Србије због погоршања епидемиолошке ситуације. Заменик команданта Штаба Арменд Алиу каже да је у октобру ове године у… »

Величају лешја, САД изазивају цакајем: Провокације с југа централне Србије трају годинама, у последњу уплетен албански…

Вечерње новости пре 6 дана
НАМЕРА да министра спољних послова Албаније Гента Цакаја прогласе за почасног грађанина Бујановца само је наставак провокација политичких представника Албанаца, које не престају откад је 2001. убијен Ридван Ћазими, командант… »

Корона не попушта: Још један град у Србији прогласио ванредну ситуацију

Вечерње новости пре 6 дана
ШТАБ за ванредне ситуације у Прешеву прогласио је у уторак ванредну ситуацију у тој општини на југу Србије због погоршања епидемиолошке ситуације. Заменик команданта штаба Арменд Алиу каже да је у октобру ове године у… »

Проглашена ванредна ситуација у Прешеву

Нова пре 7 дана
Због наглог погоршања епидемиолошке ситуације, у општини Прешево данас је проглашена ванредна ситуација, која ће трајати 15 дана. Заменик команданта Штаба за ванредне ситуације Арменд Алију рекао је да је у октобру у… »

Албанци због суђења Тачију прете референдумом у Прешеву

Политика пре 8 дана
Кад год је на мети међународне заједнице албанско руководство, они покушавају да отворе нове проблеме, каже Горан Петронијевић, док Демо Бериша указује да се први пут јасно појављује и улога Албаније у рату на Косову… »

Најгори дан од почетка епидемије, на снагу ступиле оштрије мере

РТС пре 8 дана
Према последњим подацима, у Србији је коронавирус потврђен код још 4.994 особе од тестираних 17.645. Од последица заразе преминула су 24 пацијената. Ступиле на снагу оштрије мере – од 21.00 до 5.00 забрањен рад кафића… »

Ванредна ситуација и у Врбасу, Белој Паланци, Ћуприји, Свилајнцу, Прешеву...

Н1 Инфо пре 8 дана
У општинама Свилајнац, Ћуприја, Бела Паланка, Врбас и Прешево, због погоршане епидемиолошке ситуације, у уторак је проглашена ванредна ситуација. Ту одлуку донели су општински кризни штабови. На територији поморавског… »

Сви хоспитализовани у врањским ковид болницама имају упалу плућа

Јужне вести пре 8 дана
Осморо људи више него јуче хоспитализовано је у врањским ковид болницама, сада их је 66, од чега 57 позитивних на ковид. На кисоничкој потпори су 33 особе. Од 98 узорака из Пчињског округа, 48 је позитивних на ковид, од… »

У Прешеву проглашена ванредна ситуација

Дневник пре 7 дана
Због наглог погоршања епидемиолошке ситуације, у општини Прешево данас је проглашена ванредна ситуација, која ће трајати 15 дана. Заменик команданта Штаба за ванредне ситуације Арменд Алију рекао је да је у октобру у… »

Ванредна ситуација због короне у Прешеву

Југ пресс пре 7 дана
ПРЕШЕВО У Прешеву је данас Штаб за ванредне ситуације прогласио ванредну ситуацију. Заменик команданта овог штаба Арменд Алиу каже да је у октобру ове године у Прешеву било 45 случајева дијагностикованог ЦОВИД19, док је… »

Вести дана »