Просвета

Пожаревачке основне школе за пример: Ђачке задруге зарадиле за уџбенике

Курир пре 1 дан
Добра пракса: Основне школе „Свети владика Николај“ и „Краљ Александар И“ зарађени новац улажу у набавку школског прибора, униформи и за екскурзије, а део издвајају и у хуманитарне сврхе. Школе у Србији од прошле… »

Обавезан вртић за млађе од пет година уводиће се постепено

Дневник пре 1 дан
БЕОГРАД: Обавезни предшколски програм за децу млађу од пет и по година уводиће се постепено и тамо где буде услова за то, незванично сазнаје Политика у Министарству просвете. Лист, наиме, пише о томе да је најава министра… »

Министарство: Није наложено поништавање диплома Средње школе “Тутин”

Радио сто плус пре 1 дан
Иако је просветна инспекција утврдила да је Средња школа “Тутин” обављала делатност незаконито, због чега јој је Министарство просвете забранило рад, није наложено поништавање издатих диплома и сведочанстава те школе… »

Искључења струје за уторак, 22. октобар

Дневник пре 1 дан
Због радова на мрежи, струје сутра неће бити у следећим улицама: НОВИ САД: Стевана Сремца 3-17 од 11.30 до 13.30 Пословна зграда Нафтагас-промета; Штампарија „Просвета“; Градилиште ГИК „Банат“ од 08.30 до 10.30 Косте… »

Нови конкурс „Покренимо нашу децу“ и прилика за основне школе да освоје вредне награде

Данас пре 1 дан
Учитељи и одељења од 1. до 4. разреда свих основних школа у Србији до 04. новембра 2019. године могу да се пријаве на нови конкурс у оквиру програма „Покренимо нашу децу“. Конкурс „Покренимо нашу децу“ организује се… »

Кнап: Србија у знатном вођству у региону у дуалном образовању

Нови магазин пре 1 дан
Србија је у знатном вођству у региону по дуалном образовању за школовање стручних кадрова за индустријску револуцију 4.0 које се спроводи у око 70 школа, рекао је данас директор Немачко-српске коморе Мартин Кнап. Он је, на… »

Нови конкурс „Покренимо нашу децу“ и прилика за основне школе да освоје вредне награде

Недељник пре 1 дан
Учитељи и одељења од 1. до 4. разреда свих основних школа у Србији до 04. новембра 2019. године могу да се пријаве на нови конкурс у оквиру програма „Покренимо нашу децу“. Конкурс „Покренимо нашу децу“организује се… »

Министарство просвете: Средњој школи „Тутин“ забрањен рад, али дипломе нису поништене

Инсајдер пре 1 дан
Поништавање диплома Средње школе Тутин није наложено иако је просветна инспекција утврдила да је та школа обављала делатност незаконито, због чега јој је Министарство просвете, науке и технолошког развоја забранило рад… »

Министарство: Није наложено поништавање диплома Средње школе Тутин

Нови магазин пре 1 дан
Поништавање диплома Средње школе "Тутин" није наложено иако је просветна инспекција утврдила да је та школа обављала делатност незаконито, због чега јој је Министарство просвете, науке и технолошког развоја забранило рад… »

Најбољи млади научник са БИЗЛифе листе „30 испод 30“ – 107 награда, 11 научних истраживања… (видео)

БизЛифе пре 1 дан
Фото: БИЗЛифе Ђорђе Огризовић је студент Технолошко-металуршког факултета Универзитета у Београду, окићен златном медаљом на Олимпијади младих научника из области заштите животне средине. Освојио је 107 награда, како на… »

Вести дана »