Просвета

Уводи се нова мера у школама! Ко не поштује кажњавање

Мондо пре 2 сата
Како ће изгледати нова школска година у Србији, то у овом тренутку нико са сигурношћу не може да каже, али КАЗНЕ су најављене. Како ће изгледати нова школска година у Србији, то у овом тренутку нико са сигурношћу не… »

Нове мере и у школама: Још се не зна да ли ће настава од 1. септембра бити редовна или онлајн, али се уводи опција…

Блиц пре 3 сата
Како ће изгледати нова школска година у Србији, то у овом тренутку нико са сигурношћу не може да каже. Министар просвете Младен Шарчевић пре неколико дана је за "Блиц" открио неколико модела који углавном комбинују… »

Нове мере у школама: Суспензија за ученике који не носе заштитну маску

Спутник пре 3 сата
За почетак школске године припрема се неколико модела, а један од њих је и долазак у школу уколико то дозволи епидемиолошка ситуација. У том случају деца ће морати да носе заштитне маске, а уколико то не буду учинили могу… »

Просветари о плану за септембар: "ноћна настава, од јутра до сутра!

Мондо пре 3 сата
Министар просвете најавио је да ће наставници пре подне радити у школи, а поподне онлајн од куће. Ево шта они о томе кажу... Министар просвете најавио је да ће наставници пре подне радити у школи, а поподне онлајн од куће… »

Нове мере у школама: Још увек се не зна да ли ће настава бити онлајн или у клупама - уводи се и опција суспензије ђака

Вечерње новости пре 3 сата
КАКО ће изгледати нова школска година у Србији, то у овом тренутку нико са сигурношћу не може да каже. Министар просвете Младен Шарчевић пре неколико дана је открио неколико модела који углавном комбинују редовну и онлајн… »

Просветари о новом плану наставе: "Чека нас ноћна настава, од јутра до сутра"

Телеграф пре 3 сата
Министар Младен Шарчевић је изјавио да ће наставници пре подне радити у школи, а поподне онлајн од куће. Унија синдиката просветних радника Србије оценила је да је немогуће у пракси применити комбиновани модел наставе, који… »

Нове мере и у школама! Још се не зна да ли ће настава од септембра бити редовна или онлајн, али су казне јасне

Србија данас пре 3 сата
Једно је чини се сигурно: ђаци који буду долазили у школу мораће да носе маске, а најављене су и казне за оне који се тога не буду придржавали. Како ће изгледати нова школска година у Србији, то у овом тренутку нико са… »

Просветари: Уколико применимо план министра Шарчевића о наставном дану, биће и ноћне смене

Радио 021 пре 14 сати
Унија синдиката просветних радника Србије оценила је да је немогуће у пракси применити комбиновани модел наставе, који се од 1. септембра најављује у основним и средњим школама, где је предвиђено да наставни дан траје од 8 до… »

Шарчевић Кризном штабу предлаже моделе наставе: Нижи разреди извесно у школи, остали могу да прате наставу и од куће

ИнфоКГ пре 23 сата
Министар просвете Младен Шарчевић изјавио је да ће тај ресор почетком следеће недеље предложити медицинском делу Кризног штаба за сузбијање епидемије Корона вируса више модела рада за наредну школску годину. Он је за… »

Синдикат просветара: Ноћна смена у школама ако се примени министров план наставе

Нова економија пре 1 дан
Унија синдиката просветних радника Србије оценила је да је немогуће у пракси применити комбиновани модел наставе, који се од 1. септембра најављује у основним и средњим школама, где је предвиђено да наставни дан траје од 8 до… »

Вести дана »

Почела конститутивна седница Скупштине Србије

Бета пре 26 минутајош 20 повезаних

Време данас: Сунчано и топло

Спутник пре 3 сатајош 12 повезаних

Бијела кућа: Корона вирус у САД-у изузетно раширен

Слободна Европа пре 2 сатајош 10 повезаних

Радуловић стигао на протестни скуп

Бета пре 1 сатјош 5 повезаних