Просвета

Потврђено писање Курира од пре неколико дана, ево и доказа! Он ће бити на челу просвете после Шарчевића! Погледајте…

Курир пре 24 сата
БЕОГРАД - После данашње седнице Председништва СНС, мандатарка Ана Брнабић саопштила је списак предлога министара у својој новој влади и напоменула да ресор просвете добија СПС чиме су потврђебна сазнања Курира од пре… »

Курир сазнаје: Новица Тончев нови министар без портфеља?!

Курир пре 24 сата
Новица Тончев, потпредседник СПС, биће министар без портфеља у новој влади, незванично сазнаје Курир! Други ресор који ће припасти социјалитима је просвета и наука, а водиће га највероватније Бранко Ружић, досадашњи… »

Постигнут договор са напредњацима? Он је нови министар без портфеља!

Мондо пре 24 сата
Социјалисти би сутра требало да финализују договор са напредњацима о новој влади. Социјалисти би сутра требало да финализују договор са напредњацима о новој влади. Новица Тончев, потпредседник СПС, биће министар без портфеља… »

Бранко Ружић најозбиљнији кандидат за министра просвете

Радио 021 пре 24 сата
Најозбиљнији кандидат за министра просвете је потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) Бранко Ружић, пренели су београдски медији. Како су навеле Вечерње новости, коначна одлука знаће се сутра после седнице органа… »

Вучић: Немојте да се секирате, биће великих промена у СНС

Ало пре 24 сата
Седница Председништва СНС, након које би требало да буде познат састав нове владе, биће одржана данас у 10 сати. 12.42 - Чекају се потпредседници, министар просвете и без портфеља После седнице Председништва СНС познат је… »

Незванично: Новица Тончев нови министар без портфеља

Србија данас пре 24 сата
Новица Тончев, потпредседник СПС, биће министар без портфеља у новој влади, незванично се сазнаје. Други ресор који ће припасти социјалитима је просвета и наука, а водиће га највероватније Бранко Ружић, досадашњи… »

Откривамо: Ево ко ће из СПС бити нови министар просвете

Блиц пре 1 дан
Министарство просвете, науке и технолошког развоја преузеће највероватније Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) и досадашњи министар државне управе и самоуправе, сазнаје "Блиц". Њему ће по свој… »

Објављена имена скоро свих министара у новој Влади Србије

Глас Америке пре 1 дан
БЕОГРАД — Премијерка Ана Брнабић представила је персонална решења за 20 министарстава, уз опаску да још није познато ко ће водити министарство просвете, ресор који је припао СПС-у. Нису позната ни имена потецијалних… »

Ово су нови министри у Влади Србије

Морава инфо пре 1 дан
Мандатарка Ана Брнабић саопштила је имена министара, осим једног ресора који је припао СПС-у и то министарство просвете. Уз мандатарку, Владу Србије чини 50 одсто жена. – Укупно је 11 жена, биће 11 или 12 министара који… »

Бранко Ружић биће министар просвете, али то није све? Извори из СПС-а откривају још једну функцију!

Мондо пре 1 дан
Досадашњи министар државне управе и самоуправе биће министар просвете! Досадашњи министар државне управе и самоуправе биће министар просвете! Србија је сазнала имена нових министара, свих осим једног! Министарство… »

Вести дана »