Просвета

Студенти, трк на шалтер: У петак вам леже 8.400 динара на рачун

Србија данас пре 3 дана
Сутра почиње исплата кредита и стипендија. Исплата друге и треће месечне рате студентских стипендија и кредита, студентима високошколских установа у Србији, за школску 2019/2020. годину почеће сутра, саопштило је… »

Сутра исплата студентских стипендија и кредита

РТВ пре 4 дана
БЕОГРАД - Исплата друге и треће месечне рате студентских стипендија и кредита, студентима високошколских установа у Републици Србији, за школску 2019/2020. годину почиње у петак, 21. фебруара. Месечни износ студентске… »

Програм обуке “Школе за 21.век” и у Новом Пазару

РТВ Нови Пазар пре 4 дана
У оквиру програма „Школе за 21.век“ одржана је обука за директоре основних школа Новог Пазара и Тутина. Њима су данас представљене кључне компетенције, које су битне за равој вештина руковођења. Циљ је да се код… »

Министар Шарчевић потврдио: Ђаци поново у клупама 24. фебруара

РТВ Нови Пазар пре 4 дана
Неће бити додатног продужења зимског распуста, јер је активност вируса грипа у опадању, тако да ће се ђаци у централној Србији и Војводини у школске клупе вратити у понедељак, 24. фебруара. Министар просвете Младен… »

Ђаци у понедељак у клупама! Ево како ће надокнадити изгубљене часове

Србија данас пре 4 дана
Министар просвете Младен Шарцевић рекао је да је мера продужења распуста зауставила ширење вируса грипа и да ће у наредних неколико дана, док су деца код куће, ситуација бити још боља. -Неће бити додатног продузења… »

Препорука Министарства да школе наставе рад 24. фебруара

Дневник пре 4 дана
БЕОГРАД: Министарство здравља даће препоруку Министарству просвете да се школска година настави 24. фебруара, јер је смањена активност вируса грипа, речено је Тањугу у том министарству. Препорука се даје на основу података… »

Министарство препоручило да и школе од понедељка наставе с радом

Мој Нови Сад пре 4 дана
Министарство здравља даће препоруку Министарству просвете да се школска година настави 24. фебруара, јер је смањена активност вируса грипа, речено је Тањугу у том министарству. Препорука се даје на основу података којима… »

Центар за целоживотно учење у Книћу

иКрагујевац пре 4 дана
Влада Републике Србије, Канцеларија за јавна улагања и Министарство просвете, науке и технолошког развоја уложили су значајне напоре и обезбедили средства за отварање Центра за целоживотно учење који ће бити смештен у… »

Стижу парице за вредну децу: Данас исплата стипендија надареним ђацима и студентима

Курир пре 5 дана
Месечни износ стипендије за изузетно надарене ученике је 15.000 динара, док је месечни износ стипендије за студенте основних и мастер студија 24.000 динара. БЕОГРАД - Данас почиње исплата четврте и пете месечне рате… »

Научни институти забринути за своју аутономију

Политика пре 5 дана
Четири института Универзитета у Београду поднеће ове недеље иницијативу за оцену уставности Закона о науци, а добили су и подршку колега из две научноистраживачке установе. Четири научна института Универзитета у Београду… »

Вести дана »