Просвета

Брнабић: Традиционално добри односи Србије и Непала

Блиц пре 5 дана
Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је данас са делегацијом Народне скупштине Савезне Демократске Републике Непал, коју је предводио председник тог парламента Ганеш Прасад Тимилсина. "На састанку је констатовано да… »

Осмак ударио директора школе

ИндексОнлине пре 6 дана
СРЕМСКА МИТРОВИЦА – Ученик осмог разреда ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Сремској Митровици данас је у учионици физички напао директора те школе. Медији пишу да је ученик урадио директора школе седиштем од бицикла у… »

Форум београдских гимназија: Министарство да заштити наставнике од насилних ученика

Радио 021 пре 5 дана
Форум београдских гимназија осудио је данас напад ученика на директора школе "Јован Јовановић Змај" у Сремској Митровици и позвао министра просвете Младена Шарчевића да учини све да заштити наставнике и просветне раднике… »

Палма и Боцан Харченко у Јагодини поводом дана ослобођења Јагодине у другом светском рату

Курир пре 5 дана
Свечаној седници Скупштине града Јагодине су, поред руководства града Јагодине на челу са председником Скупштине града Јагодине, Драганом Марковићем Палмом и одборницима, присуствовали и амбасадор Русије у Србији, Александар… »

Институцијама прослеђено 38 предмета вршњачког насиља путем интернета

Радио 021 пре 5 дана
Национални контакт центар Србије за безбедност деце на интернету за нешто више од две године примио је око 10.700 позива, онлајн упита и пријава, а од укупно 172 прослеђена предмета надлежним институцијама, 38 предмета… »

Највеће повећање плата у новембру за медицинске сестре

Дневник пре 5 дана
БЕОГРАД: Новембарском повећању плата у јавном сектору највише ће се радовати медицинске сестре и техничари, којима ће на рачун лећи 15 одсто више новца, пише "Блиц". Тако ће са средњом школом медицинске сестре имати… »

Веће плате у новембру: Највише ће се радовати медицинске сестре и техничари

Курир пре 5 дана
БЕОГРАД - Новембарском повећању плата у јавном сектору највише ће се радовати медицинске сестре и техничари, којима ће на рачун лећи 15 одсто више новца. Тако ће са средњом школом медицинске сестре имати плату од… »

Креће повећање плата, ево колико вас новца чека!

Ало пре 5 дана
Новембарском повећању плата у јавном сектору највише ће се радовати медицинске сестре и техничари, којима ће на рачун лећи 15 одсто више новца. Тако ће са средњом школом медицинске сестре имати плату од 45.684 до… »

Тривић: Деци треба обезбедити најбоље образовање

Блиц пре 5 дана
Деци у Републици Српској треба обезбедити најбоље образовање да би стечено знање могли касније да примене у пракси, рекла је министарка просвете и културе РС Наталија Тривић приликом данашње посете основним школама у… »

У 65 школа програми за образовање одраслих

Топ пресс пре 5 дана
Око 14 одсто одраслих људи у Србији нема завршену основну школу иако је она по закону обавезна. У 65 основних школа у Србији спроводи се програм функционалног образовања одраслих, које похађа тренутно око 6.000 полазника… »

Вести дана »