Просвета

Мандић потврдио договор са кривокапићем: ДФ добија МУП и ова министарства! Ево које ресоре препуштају другима!

Курир пре 3 дана
Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић потврдио је вечерас Тањугу да је тај савез добио и начелно прихватио понуду мандатара Здравка Кривокапића о подели министарстава, која подразумева да том политичкој… »

Мандић: "Начелно смо прихватили предлог мандатара о формирању Владе"

Ало пре 3 дана
Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић потврдио је вечерас Тањугу да је тај савез добио и начелно прихватио понуду мандатара Здравка Кривокапића о подели министарстава, која подразумева да том политичкој… »

Корона покорила Грчку: Оборен још један "црни рекорд", у последња 24 сата оболело 1.259 особа

Србија данас пре 3 дана
Ноћни полицијски час уведен је од 00.30 до 05.00 часова у главном граду Атини. Грчка је данас забележила нови дневни рекорд са 1.259 потврђених нових случајева корона вируса, а од последица ковид-19 преминуло је 12 особа… »

Шта чека Бранка Ружића у врућој фотељи министра просвете

Нова пре 3 дана
Име Бранка Ружића као кандидата за новог министра просвете је последње објављено кадровско решење у новом кабинету у Немањиној - као да се никоме не жури да седне у ову врућу столицу. Евентуални прелазак на онлајн… »

Корона дивља у Грчкој: Поново оборен црни рекорд, рекордних 1.259 нових случајева и 12 преминулих за дан

Блиц пре 3 дана
Грчка је данас забележила нови дневни рекорд са 1.259 потврђених нових случајева корона вируса, а од последица ковид-19 преминуло је 12 особа, саопштиле су здравствене власти. Данашњи подаци показују да је укупно… »

Влада: Наставак пројеката Свет у Србији и Србија за Србе из региона

Бета пре 3 дана
Влада Србије усвојила је данас одлуку да се настави реализација пројекта "Свет у Србији" у школској 2020/2021. години и за то наменила 262.750.000 динара у 2021. години. Како је саопштено, Министарство просвете, науке и… »

Онлајн учење, али наставници морају у школе: Како ће изгледати настава ове седмице

Блиц пре 3 дана
Настава за све ученике основних и средњих школа у РС у овој седмици ће се одвијати на даљину, уз помоћ онлајн пратформи, апликација и имејла, али ће њихови наставници, истовремено, морати да долазе у школе и да им… »

"Родитељи нервозни и у паници": Хоће ли следеће седмице настава бити одржана у учионицама или онлајн

Блиц пре 4 дана
Министарство просвете и културе РС у сарадњи са Институтом за јавно здравство у овој седмици анализира кретања броја заражених од корона вируса по локалним заједницама. Након тога ће се проценити како ће се даље организовати… »

Грчка: Рекордних 1.259 нових случајева, 12 особа преминуло

Дневник пре 4 дана
АТИНА: Грчка је данас забележила нови дневни рекорд са 1.259 потврђених нових случајева корона вируса, а од последица ковид-19 преминуло је 12 особа, саопштиле су здравствене власти. Данашњи подаци показују да је укупно… »

Влада обезбедила средства: Настављају се ови образовни пројекти у 2021., одобрено још 80 стипендија нашим студентима у…

Курир пре 4 дана
Влада Србије усвојила је данас одлуку да се настави реализација пројекта "Свет у Србији" у школској 2020/2021. години. За овај пројекат, који представља значајан допринос међународној сарадњи у области образовања… »

Вести дана »