Синиша Мали

Влада усвојила уредбе за помоћ привреди: Мали: "Сад је све јасно, програм тежак 5,1 милијарду евра"

Блиц пре 45 минута
Влада Србије усвојила је данас три уредбе, којима се прецизира правни оквир о томе ко ће моћи да користи држžавну помоћ из пакета економских мера вредног 608,3 милијарде динара, односно 5,1 милијарду евра, рекао је на… »

Усвојена уредба о новчаној помоћи грађанима

Мој Нови Сад пре 3 сата
Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали саопштио је да је на данашњој седници Владе усвојен правни оквир за спровођење економских мера за смањење негативних ефеката проузрокованих пандемијом корона вируса… »

Мали: Примена мера државе почиње од понедељка

Бета видео пре 2 сата
БЕОГРАД - Министар финансија Синиша Мали рекао је да је данас Влада Србије усвојила три уредбе којима је одредјено како ће привреда моћи да користи државну помоћ из пакета економских мера у вредности 608,3 милијарде динара… »

Министар Мали о подршци пензионерима: Од петка пензија плус 4.000 динара

Курир пре 20 сати
Они који новац примају преко текућег рачуна пензије добијају у петак, када почиње и исплата на кућну адресу. Министар финансија Синиша Мали рекао је да од петка, 10. априла, почиње исплата целе мартовске пензије, која ће… »

Влада Србије потврдила: Ево када ће сваки пунолетан грађанин добити по 100 евра! Тај дан није далеко!

Правда пре 1 сат
Владином уредбом о директним давањима компанијама и грађанима, како је раније и најављивано, предвиђена је новчана помоћ за све пунолетне грађане у Србији. Уредбом је предвиђено да се након окончања ванредног стања свим… »

Влада Србије потврдила да стиже новчана помоћ за сваког становника Србије

Ноизз пре 5 сати
Владином уредбом о директним давањима компанијама и грађанима, како је раније и најављивано, предвиђена је новчана помоћ за све пунолетне грађане у Србији. Уредбом је предвиђено да се након окончања ванредног стања свим… »

Преко Фонда за развој 24 млрд. динара кредита за ликвидност

Дневник пре 5 сати
БЕОГРАД: Држава ће издвојити 24 милијарди динара за одобравање кредита преко Фонда за развој за подршку привредним субјектима за одржавање ликвидности, најавио је данас министар финансија Синиша Мали. Мали је рекао да је… »

Конференција за новинаре министра финансија и председника ПКС-а

Бета видео пре 1 сат
БЕОГРАД – У Палати Србије министар финансија Синиша Мали и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж одржали су конференцију за новинаре која је за тему имала имплементацију економских мера за помоћ привреди и… »

ССП: Потребне су нове економске мере које ће спречити катастрофу

Данас пре 12 сати
Странка слободе и правде (ССП) затражила је од власти да хитно донесе нови пакет економских мера који подразумева отпис а не одлагање плаћања пореза и доприноса за период ванредног стања и исплату обећаних зарада одмах а не… »

(Уживо) Усвојене економске мере: Овако ће привреда моћи да користи помоћ државе

Телеграф пре 5 сати
Економске мере дефинисане кроз три уредбе. Министар финансија Синиша Мали и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж говоре о економским мерама. - Хвала пензионерима што остајте код куће. Данас је исплаћен пун износ… »

Вести дана »