Сирија

Велики губици Турске у Сирији: У ваздушном нападу погинуло 13 војника

Вечерње новости пре 1 дан
Најмање 13 турских војника је погинуло у ваздушном нападу на осматрачницу турске војске у сиријском Идлибу, саопштио је турски војни извор. Најмање 13 турских војника је погинуло у ваздушном нападу на осматрачницу турске… »

Званичник Револуционарне гарде: Солеимани спријечио оставку Ассада

Ал Јазеера пре 1 дан
Командант елитне иранске јединице Qудс је спријечио сиријског предсједника да побјегне из земље, каже генерал Хассан Пларек. Званичник иранске Револуционарне гарде тврди да је командант елитне иранске јединице Qудс, генерал… »

Асадова армија растурила непријатеље сирије: Турци и терористи напали војску, а сад броје мртве!

Србија данас пре 2 дана
Најмање 13 турских војника је погинуло у ваздушном нападу на осматрачницу турске војске у сиријском Идлибу, саопштио је турски војни извор. - Тринаест турских војника је погинуло, док је неколико повређено у ваздушним нападу… »

Из УН-а упозорено на крвопролиће и масакр цивила у Идлибу

Ал Јазеера пре 1 дан
Из Уједињених народа упозоравају да се Идлиб претворио у зону разарања, пријети крвопролиће и масакр цивилног становништва. Марк Цуттс, замјеник координатора Уједињених народа за хуманитарну помоћ за Сирију, изјавио је да се… »

Русија није подизала авионе у Сирији

Спутник пре 1 дан
Авиони руских ваздушно-космичких снага нису гранатирали насеља у сиријској провинцији Идлиб, изјавио је руководилац руског Центра за помирење зараћених страна у Сирији контра-адмирал Олег Журављов. Лажне вести шири… »

Руси разбили машинерију лажи: Адмирал Журављов демантовао британске агенте из Опсерваторије за "људска права"

Србија данас пре 1 дан
Он је рекао да авиони ваздухопловне снаге Русије данас нису испуњавали борбене мисије. Авиони руских ваздушно-космичких снага нису гранатирали насеља у сиријској провинцији Идлиб, изјавио је руководилац руског Центра за… »

Четири светска лидера покушавају да спрече најгори сценарио у Сирији

Спутник пре 1 дан
Лидери Француске, Немачке, Русије и Турске су се договорили да се састану 5. марта како би разговарали о решавању ситуације у Сирији. Они ће покушати да избегну најгори сценарио развоја догађаја" у региону, пише „Екос“… »

Ево зашто је стварно убијен касем солејмани! Послао Асаду најјачу поруку, једним потезом је спасао Сирију

Србија данас пре 1 дан
Открио непознате детаље. Званичник Иранске револуционарне гарде тврди да је командант елитне иранске јединице Кудс Касим Сулејмани, који је убијен у америчком нападу на багдадском аеродрому, спречио сиријског предсједника… »

(Узнемирујући фото) терористи секу главе сиријским војницима и сликају се са њима, а Турци им помажу у Идлибу

Србија данас пре 1 дан
Док Турска напада Сирију у Идлбу, ту агресију прате и страшни ратни злочини које терористи чине над Сиријцима. Тако је јавност потресла фотографија терористе у Идлибу који држи одсечену главу војника Сиријска арапске армије… »

"Панцири" ућуткали Турску артиљерију: Сиријски ПВО добио нову улогу, "Фиртине" и "Сакарје" им не могу ништа (фото)

Србија данас пре 1 дан
Турска армија на северу Сирије даје активну артиљеријску подршку исламистичким групама. Најновија ескалација сукоба на северу Сирије је дала одличан повод за испробавање борбених могућности руског хибридног ракетно-топовског… »

Вести дана »