Скопље

Приватна болница тужила Бокија 13 због неплаћене операције

Б92 пре 6 дана
Скопље -- Приватна скопска болница "Систина" тужила је првооптуженог у случају Рекет Бојана Јовановског зато што није платио трошкове операције смањивања желуца. Рочиште које је требало да се одржи у уторак је… »

Председник црногорског Атланског савеза упозорио Брисел: Кина и Русија се активирају на Балкану! Преиспитајте одлуку о уласку у…

Правда пре 7 дана
Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера оценио је да ће се после потеза Европске уније да не отвори преговоре са Скопљем и Тираном Русија и Кина активирати на овим просторима и да ће зато Брисел морати да преиспита… »

Кентера: Русија и Кина ће се активирати на овим просторима

Б92 пре 7 дана
Подгорица -- Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера оценио је да ће се после потеза ЕУ да не отвори преговоре са Скопљем и Тираном Русија и Кина активирати. Кентера сматра да ће зато Брисел морати да преиспита своје… »

Кина и Русија се активирају на Балкану! Преиспитајте одлуку о уласку Црне Горе, Скопља и Тиране у ЕУ

Ало пре 6 дана
Апелује и на НАТО пакт. * Председник Атланског савеза Црне Горе Саво Кентера упозорава да се Кина и Русија активирају на Балкану * Непријатно изненађење и да иако је пре свега упућено Северној Македонији и Албанији * Играчи… »

Стара Југа на окупу: Познат програм Првог фестивала РУТА у Београдском драмском позоришту

Вечерње новости пре 6 дана
Идејни творац Уније (и фестивала) је Југ Радивојевић, редитељ и управник позоришта на Црвеном крсту, које ће у првих шест дана децембра бити домаћин градским театрима из Сарајева, Љубљане, Скопља, Подгорице и Бриона… »

Амбасадор ЕУ: Остајемо у Северној Македонији без обзира на исход преговора

Б92 пре 7 дана
Скопље -- Амбасадор Европске уније у Северној Македонији Семуел Жбогар рекао је да Европа остаје у тој земљи. Остаће са повећаним фондовима пре свега за општине у којима би грађани требало да осете да живе европски, без… »

Карић објавио језиви снимак у којем крвави мушкарац прети његовом сину

Телеграф пре 7 дана
Старији Карић објавио је снимак на Инстаграму уз поруку, а мушкарца је именовао. Отац Стефана Карића, Осман Карић, који тренутно учествује у Задрузи 3, објавио је језиву видео поруку од мушкарца који прети његовом сину док… »

Лидери „Вишеградске групе” разочарани негативним сигналом ЕУ према Балкану

Политика пре 7 дана
СКОПЉЕ - Челници земаља „Вишеградске групе” (В4) изјавили су да су разочарани у ЕУ због слања негативног сигнала Западном Балкану, али да се могу искупити убрзавањем преговора са Србијом и Црном Гором. Сви смо… »

Застарело ракетно гориво одстрањено из Северне Македоније

Дневник пре 7 дана
СКОПЉЕ: Неколико тона застарелог ракетног горива за противградне ракете и другог експлозивног материала, који је неколико година представљао једно од највећих загађивачких жаришта и опасност за животну средину у Северној… »

Са Авале на „Златни гонг”

Политика пре 7 дана
Селектор Милан Пиперски позвао петорицу боксера за турнир у Скопљу, средином месеца почињу припреме за „Златну рукавицу” у Панчеву (од 27. новембра до 1. децембра). Након дугогодишње па чак и деценијске кризе српски… »

Вести дана »