Ваљево

Данас сахрана владике Милутина без присуства верника

Патак онлине пре 18 сати
ВАЉЕО – Епископ ваљевски Милутин биће сахрањен данас у порти Храма Васкрсења Господњег у Ваљеву, али без присуства верника. Владика Епархије ваљевске преминуо је у КБЦ “Др Драгиша Мишовић” у Београду, где се… »

СПС се опростио од Милорада Илића

Патак онлине пре 18 сати
ВАЉЕВО – Председник Скупштине града и истакнути функционер СПС Милорад Илић биће сахрањен у присуству чланова породице данас на Новог гробљу у Ваљеву. Илић је преминуо у суботу 28. марта у Београду. Поводом Илићеве… »

Корона по градовима: Дом трубача у Гучи претворен у болницу, тешко стање у Ваљеву и Нишу, а ево где је вирус букнуо на…

Блиц пре 2 дана
Други дан за редом у Србији је забележен пад броја новозаражених од корона вируса, у последња 24 часа тестирани су узорци 622 особе, 44 налаза су била позитивна, а 578 негативно. У Србији је регистровано укупно 785 заражених… »

Тачан списак заражених по градовима: Ова места су највећа жаришта короне, све више људи на интензивној (фото)

Правда пре 1 дан
Број инфицираних вирусом ковид-19 у Србији највећи је и даље у Београду, где је за сада забележено 289 случајева који су позитивно тестирани на корону. Осим престонице, град на "црној листи" је и Ваљево, у коме је 47 људи… »

Владика Милутин биће сахрањен у среду без присуства верника: Међу првима се залагао да се поштују мере ванредног стања

Курир пре 1 дан
Епископ ваљевски Милутин биће сахрењен у среду у порти Храма Васкрсења Господњег у Ваљеву, али без присуства верника. Владика Епархије ваљевске преминуо је претпрошле ноћи у КБЦ "Др Драгиша Мишовић" у Београду, где се… »

У Ваљеву 50 оболелих од короне, седморо транспортовано за Београд

РТВ пре 1 дан
ВАЉЕВО - У Ваљеву је од вируса короне оболело 50-оро људи, од којих је седморо током јучерашњег дана транспортовано за Београд, рекао је за РТВ градоначелник Ваљева, Слободан Гвозденовић. У граду на Колубари, упркос… »

"Успео сам, фарбаћемо јаја за Васкрс" Огласио се деда Душан, најстарији Србин који је победио корону

Србија данас пре 1 дан
Он каже да је КБЦ "Драгиша Мишовић" врхунска установа, а особље за десетку. Душан Петровић који има 81 годину из Ваљева победио је корона вирус. Он је најстарији грађанин Србије који је успео да се из КБЦ "Драгиша… »

„И лекари се диве како сам се опоравио” Најстарији Србин који је победио вирус отпуштен кући: "Био сам малаксао…

Блиц пре 1 дан
Душан Петровић који има 81 годину из Ваљева победио је корона вирус. Он је најстарији грађанин Србије који је успео да се из КБЦ „Драгиша Мишовић” врати здрав после заразе вирусом корона. Петровић је 16 дана био лечен… »

Нема заражених короном: Векић грешком навео Лозницу!

Вечерње новости пре 1 дан
Нико из лозничког краја, и даље, није заражен вирусом корона. Државни секретар уместо Ваљева споменуо Лозницу. Нико из лозничког краја, и даље, није заражен вирусом корона. Овдашње људе, у најмању руку, изненадила је… »

Владика Милутин биће сахрањен сутра у порти Храма Васкрсења Господњег без присуства верника

Србија данас пре 1 дан
Епископ ваљевски Милутин биће сахрењен у среду у порти Храма Васкрсења Господњег у Ваљеву, али без присуства верника. Владика Епархије ваљевске преминуо је претпрошле ноћи у КБЦ "Др Драгиша Мишовић" у Београду, где се… »

Временска прогноза »

Ваљево »
четвртак
Ведро
Ведро
-2 ˚C
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
2˚ / 11˚
субота
Повремени пљускови
Повремени пљускови
4˚ / 11˚

Вести дана »