Велики школски час

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

Вечерње новости 07.01.2020
Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама. Тренутно у систему образовања Србије три… »

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

Дневник 07.01.2020
БЕОГРАД: Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре свега… »

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

РТВ 07.01.2020
БЕОГРАД - Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре… »

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

Студио Б 07.01.2020
Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре свега… »

Одабрано 25 културних догађаја од значаја за Крагујевац

Прессек 02.01.2020
Град Крагујевац је одабрао 25 фестивала, манифестација и културних догађаја, који ће од ове године имати статус програма од значаја за град. Ову одлуку потвдила је и градска скупштина на последњем заседању. Сталне… »

Градско веће предложило избор 25 манифестација од значаја за град Крагујевац

РТ Крагујевац 22.12.2019
Градско веће утврдило је предлог Одлуке о манифестацијама, програмима и пројектима у области културе од значаја за град Крагујевац и упутило одборницима Скупштине града на разматрање и одлучивање. Пред члановима градског… »

Изабрано 25 програма од значаја за Крагујевац

Прессек 22.12.2019
25 манифестација и фестивала у Крагујевцу биће проглашено до значаја за град Крагујевац. Ова одлука биће послата на разматрање и одлучивања одборицима Скупштине града. Другим речима, уколико се овај предлог усвоји, град… »

Савет Мреже установа културе предложио 25 сталних манифестација у култури

иКрагујевац 21.12.2019
Градско веће на седници одржаној 20. децембра утврдило је предлог Одлуке о манифестацијама, програмима и пројектима у области културе од значаја за град Крагујевац и упутило одборницима Скупштине града на разматрање и… »

Од 547 пристиглих, предложено 25 сталних манифестација у култури

ИнфоКГ 21.12.2019
Градско веће утврдило је предлог Одлуке о манифестацијама, програмима и пројектима у области културе од значаја за град Крагујевац и упутило одборницима Скупштине града на одлучивање. Међу 25 предлога су Дан Града, Велики… »

ИнфоКГ 7 дана: Велики школски час, трговци, РСГ, Шљивић, гаража, неповерење, Фиат, скенери, вртићи, Хуавеи...

ИнфоКГ 27.10.2019
У Крагујевцу су недељу за нама обележили: Гост из Козарске Дубице преминуо пред почетак Комеморативне академије у Првој гимназији, Велики школски час, проблеми са којима се сусрећу запослени у трговинској делатности, РСГ… »

Вести дана »