Велики школски час

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

Дневник пре 10 дана
БЕОГРАД: Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре свега… »

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

РТВ пре 10 дана
БЕОГРАД - Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре… »

Велики Пупин,Тесла и Миланковић стали у један школски час

Студио Б пре 10 дана
Тренутно у систему образовања Србије три највећа имена српске науке Никола Тесла, Михајло Пупин и Милутин Миланковић стају у један час наставе у основним, и један у средњим школама, а њихова чувена дела, пре свега… »

Одабрано 25 културних догађаја од значаја за Крагујевац

Прессек пре 15 дана
Град Крагујевац је одабрао 25 фестивала, манифестација и културних догађаја, који ће од ове године имати статус програма од значаја за град. Ову одлуку потвдила је и градска скупштина на последњем заседању. Сталне… »

Градско веће предложило избор 25 манифестација од значаја за град Крагујевац

РТ Крагујевац пре 25 дана
Градско веће утврдило је предлог Одлуке о манифестацијама, програмима и пројектима у области културе од значаја за град Крагујевац и упутило одборницима Скупштине града на разматрање и одлучивање. Пред члановима градског… »

Савет Мреже установа културе предложио 25 сталних манифестација у култури

иКрагујевац пре 27 дана
Градско веће на седници одржаној 20. децембра утврдило је предлог Одлуке о манифестацијама, програмима и пројектима у области културе од значаја за град Крагујевац и упутило одборницима Скупштине града на разматрање и… »

ИнфоКГ 7 дана: Велики школски час, трговци, РСГ, Шљивић, гаража, неповерење, Фиат, скенери, вртићи, Хуавеи...

ИнфоКГ 27.10.2019
У Крагујевцу су недељу за нама обележили: Гост из Козарске Дубице преминуо пред почетак Комеморативне академије у Првој гимназији, Велики школски час, проблеми са којима се сусрећу запослени у трговинској делатности, РСГ… »

Одржан Велики школски час у сећање на стрељане ђаке и професоре у Шумарицама

Данас 21.10.2019
У сећање на стрељане грађане Крагујевца у октобру 1941. године послата је и данас порука мира са традиционалне манифестације Велики школски час, крај споменика стрељаним ђацима и професорима у спомен-парку „Шумарице“… »

Велики школски час у Шумарицама

ОК радио 21.10.2019
Србија обележава Дан сећања на жртве у Другом светском рату и 78-годишњицу масовног стрељања цивила, међу њима и ђака и професора, у крагујевачким Шумарицама. У знак сећања, и ове године одржан је Велики школски… »

Са 49. Великог школског часа упућена порука мира из Крагујевца

РТ Крагујевац 21.10.2019
Традиционално, и овог 21. октобра, крај хумке стрељаним ђацима и професорима у Шумарицама, одржан је молебан, а затим и Велики школски час. Полагање венаца у 11 часова крај Споменика стрељаним ђацима и професорима… »

Вести дана »