Владе Дивац

Помоћ за младе повртаре у Ужицу: Преко четири милиона динара уложено у 26 пластеника

РИНА пре 18 дана
Ужице - Корона вирус на пољопривредна имања вратио је многе, али и убрзао одлуку младих људи да се окрену оваквом начину производње. Улагања у бизнис свакако нису мала, а млади повртари моћи ће да користе олакшице преко… »

Субвенције за младе повртаре

Глас Западне Србије пре 19 дана
Ужице - У оквиру Пројекта „Дивац пољопривредни фондови у граду Ужицу” – Фондација „Ана и Владе Дивац” у сарадњи са Градом, потписали су данас уговоре о донацији 26 пластеника са пољопривредним произвођачима са… »

Расуло у сакраменту: Хилд љут на тренера због Богдановића, напушта Кингсе

Вечерње новости пре 19 дана
АМЕРИЧКИ "Атлетик" преноси да је Бади Хилд престао да одговара на позиве тренера Лука Волтона и да хоће да иде из Кингса у Филаделфија Севентисиксерсе, без обзира што је са Сакраментом ове године продужио уговор и прима велику… »

Због Србина је настала велика фрка, тренер не може ништа да уради!

Ало пре 19 дана
Нешто не штима у Сакраменту... Отишао је Владе Дивац, али чини се да се ништа није променило. Проблеми су остали и из дана у дан их је све више. Овога пута настала је фрка око Бади Хилда! Сјајни шутер је много љут, а један… »

Подршка пластеничкој производњи у Ужицу

Данас пре 20 дана
Двадесет шест пољопривредника из Ужица, који имају регистрована газдинства, добиће бесповртна средства за подизање пластеника за професионалну производњу поврћа и воћа. Они су данас потписали уговоре о томе са… »

Фондација Ана и Владе Дивац и град Ужице обезбедили бесповратна средства за 26 породичних газдинстава

Глас Западне Србије пре 20 дана
Ужице - Фондација Ана и Владе Дивац је у сарадњи са градом Ужице је у оквиру пројекта „Дивац пољопривредни фондови у граду Ужицу“ обезбедила бесповратна средстава у износу од 4.212.650,00 динара. На конкурс за доделу… »

Донација за подстицај пластеничке производње (ВИДЕО)

Зоом УЕ пре 20 дана
УЖИЦЕ-У оквиру Пројекта “Дивац пољопривредни фондови у граду Ужицу” – Фондација “Ана и Владе Дивац” у сарадњи са Градом, потписали су данас уговоре о донацији 26 пластеника са пољопривредним произвођачима са… »

Субвенције за младе повртаре

Ужице огласна табла пре 20 дана
У оквиру Пројекта “Дивац пољопривредни фондови у граду Ужицу” – Фондација “Ана и Владе Дивац” у сарадњи са Градом, потписали су данас уговоре о донацији 26 пластеника са пољопривредним произвођачима са територије… »

Добија музеј - Почасти Светиславу Пешићу

Спортски журнал пре 21 дан
Почела реализација идеје Музеја Понишавља у Пироту. После Владе Дивца, још једна кошаркашка личност добиће музеј. Реч је о Светиславу Пешићу. У пиротском Музеју Понишавља дошли су на идеју да један део буде посвећен… »

П&Г бренд Памперс и Лилли донирали 10.000 евра српским породилиштима

Ритам града Кг пре 22 дана
У сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац, током Памперс и Лилли кампање породилишта у Београду, Крагујевцу и Прокупљу добила су потребну опрему у вредности од 10.000 евра Памперс & Лилли покренули су друштвено одговорну… »

Вести дана »