Владе Дивац

Богдановић напушта Сакраменто јер је незадовољан улогом?

Б92 пре 18 дана
Богдан Богдановић би од наредне сезоне могао да напусти Сакраменто Кингсе јер је незадовољан улогом у екипи. То преносе новинари ЕСПН Тим Мекмен и Брајан Виндхорст. Како се наводи, проблематика која се појавила када је… »

Богдановић напушта Сакраменто?! Србин је веома незадовољан ситуацијом!

Ало пре 18 дана
Амерички новинари јављају да је време за промену! Како преносе новинари ЕСПН Тим Мекмен и Брајан Биндхорст, Богдан Богдановић би од наредне сезоне могао да напусти Сакраменто Кингсе јер је незадовољан улогом у екипи. Српски… »

Дивац дао Хилду 94 милиона долара

Б92 пре 22 дана
Бек шутер са Бахама, Бади Хилд потписао је нови вишегодишњи уговор са Сакраменто Кингсима вредан 94 милиона долара. Сакраменто Кингси имали су рок до понедељка да продуже уговор са 26-годишњим беком, па Владе Дивац, њихов… »

Хилд ипак прихватио Сакраментових 94.000.000 долара, шта то значи за Богдана?

Моззарт спорт пре 22 дана
Преокрет у случају бившег студента Оклахоме. Сакраменто не мора да брине, пожара нема и неће га ни бити! Први човек Кингса Владе Дивац и његови најближи сарадници угасили су пожар и успели да наговоре Бадија Хилда да… »

Хилд: Владе, плати ме 100 хиљада!

Вести онлине пре 24 дана
Кошаркаш Сакраменто Кингса покушава алтернативним путевима да избори већи уговор од његове екипе. Бади Хилд ће наредне сезоне постати слободни агент, што је покренуло приче о новом уговору који би требало да добије. Сага… »

Каква провокација за Дивца: Кошаркаш Сакрамента брутално закуцао, па се окренуо ка Владу и показао да жели више лове…

Курир пре 23 дана
Кошаркаш Сакраменто Кингса Бади Хилд решио је на сасвим несвакидашњи начин да себи избори нови угвор и више новца у наредној НБА сезони. На загревању пред уртакмицу у присизону Бади Хилд је сјајно закуцао и окренуо се ка… »

(ВИДЕО) “Владе, немој да гледаш, него дај паре…”: Шала вредна 20 милиона долара

Недељник пре 23 дана
Фото Профимедиа Менаџмент Сакраменто Кингса се налази баш у незгодној ситуацији. Један од најбољих играча у тиму Бади Хилд налази се на прекретници, Кингси имају до понедељка време да продуже уговор са њим или ће на лето… »

Овим потезом Бади Хилд је ставио до знања Дивцу да спреми огроман кеш! Богдановић посматрао све са стране! (видео)

Ало пре 23 дана
Спектакуларно! Уколико сте пропустили, пре неколико дана амерички кошаркаш Бади Хилд, одбио је да продужи уговор вредан 90.000.000 долара са Сакраменто Кингсима! На опште изненађење генералног менаџера Владе Дивца, једна… »

Нема зле крви крви између Дивца и Хилда ВИДЕО

Б92 пре 24 дана
Бади Хилд и Владе Дивац имали су пријатан разговор на тренингу екипе из Калифорније, упркос спекулацијама да постоји "зла крв између кошаркаша и управе клуба". До пре неколико недеља све је сјајно функционисало сјајно у кампу… »

“Стварно важна картица” и у Лесковцу

Југ пресс пре 26 дана
ЛЕСКОВАЦ ‘’Стварно важна картица’’, чију се примена ускоро очекује и у Лесковцу, пројекат је Фондације ‘’Ана и Владе Дивац’’ и део обимног програма ’Унапредјење оквира за давање’’, који, уз подршку… »

Вести дана »