Povezane vesti

„Ili oni ili mi“: Protest studenata u blokadi u Novom Pazaru danas od 11 časova

„Ili oni ili mi“: Protest studenata u blokadi u Novom Pazaru danas od 11 časova

Nedeljnik pre 1 sat
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom „Ili oni ili mi“, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru

Serbian News Media pre 1 sat
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom „Ili oni ili mi“, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
Danas je veliki protest u Novom Pazaru: Ovo su detalji skupa na koji su pozvali studenti DUNP-a

Danas je veliki protest u Novom Pazaru: Ovo su detalji skupa na koji su pozvali studenti DUNP-a

Pravda pre 58 minuta
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru danas dočekuju građane i kolege iz cele Srbije na velikom protestu koji nosi naziv "Ili oni ili mi", a koji počinje u 11 i trajaće čak 12 sati. Povod za najavljeni skup su potezi rektorke Univerziteta Zane… »

Novi magazin pre 43 minuta
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom "Ili oni ili mi", jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru: "Ili oni ili mi"

Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru: "Ili oni ili mi"

N1 Info pre 1 sat
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom "Ili oni ili mi", jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »

Nova pre 2 sata
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru danas dočekuju građane i kolege iz cele Srbije na velikom protestu koji nosi naziv "Ili oni ili mi", a koji počinje u 11 i trajaće čak 12 sati. Povod za najavljeni skup su potezi rektorke Univerziteta Zane… »
Vidimo se u Novom Pazaru

Vidimo se u Novom Pazaru

Vreme pre 1 sat
„Ili oni ili mi“: Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru

„Ili oni ili mi“: Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru

Danas pre 2 sata
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) sutra organizuju protest

Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) sutra organizuju protest

Blic pre 3 sata
Okupljanje počinje u 11 sati ispred Univerziteta Zahtevi uključuju uspostavljanje privremene uprave radi unapređenja rada Univerziteta Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) zakazali su za danas protest pod nazivom "Ili oni ili mi", uz… »
"Ili oni ili mi": Danas veliki studentski skup u Novom Pazaru, trajaće 12 sati

"Ili oni ili mi": Danas veliki studentski skup u Novom Pazaru, trajaće 12 sati

Radio 021 pre 3 sata
Studenti u blokadi organizuju danas, 21. decembra protest u Novom Pazaru pod sloganom "Ili oni ili mi". Protest s eorganizuje jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Okupljanje… »
Građani stižu u Novi Pazar, gužva na ulazu u grad

Građani stižu u Novi Pazar, gužva na ulazu u grad

Danas pre 12 sati
Veče uoči protesta „Ili oni ili mi“, zakazanog za 21. decembar u Novom Pazaru, na ulazu u grad stvorila se gužva zbog dolaska gostiju iz drugih gradova, a studenti čekaju putnike na autobuskoj stanici i prate ih do obezbeđenog smeštaja. U prostorijama… »

Vesti dana »