Povezane vesti
U Novom Pazaru počeo skup “Ili oni ili mi”
Radio sto plus pre 22 dana
Prema planu protesta u 11:52 minuta će ispred ovog univerziteta kao i drugim lokacijama u gradu početi 17 minuta tišine za stradale u padu nadstrešnice u Novom Sadu, kao i tragično nastradalom Novopazarcu Ernadu Bakanu. Od 14 časova je planirana šetnja… »
Održan protest „Ili oni ili mi“ u Novom Pazaru: Okupljenima se obratio Miloš Pavlović
Nedeljnik pre 22 dana
Okupljanje u Novom Pazaru, na protestu pod sloganom „Ili oni ili mi“, koji organizuju Studenti u blokadi, počelo je u 11 časova. Studenti su na ovaj protest pozvali jer je više od 200 studenata univerziteta u tom Novom Pazaru izgubilo status studenta, a… »
Prevoznik Jaćimović stigao u Novi Pazar: Obustaviti me ne mogu, ma kakve posledice bile
Nedeljnik pre 22 dana
Oko 80 ljudi koji su rano jutros krenuli iz Novog Sada, autobusom prevoznika Jaćimovića, stigli su na protest u Novom Pazaru oko 14.15 časova, piše N1, Kako navodi reporterka N1, oni su se jutros okupili ispred univerzitetskog kampusa, a među njima je… »
Održan protest podrške studentima i profesorima blokiranog univerziteta u Novom Pazaru
Slobodna Evropa pre 22 dana
Hiljade studenata i građana Srbije protestovalo je 21. decembra u Novom Pazaru, na jugozapadu zemlje, u znak podrške akademcima koji skoro godinu dana blokiraju univerzitet u tom gradu. Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) zahtevaju smenu… »
FOTO, VIDEO Održan protest u Novom Pazaru: "Studenti DUNP-a postali simbol hrabrosti, tolerancije i razuma"
Radio 021 pre 22 dana
Studenti u blokadi organizovali su danas protest u Novom Pazaru, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Student Enes Džogović rekao je da su studenti Državnog univerziteta u… »
Završen protest studenata u Novom Pazaru, saobraćaj ponovo prohodan
Euronews pre 21 dana
Studentski protest "Ili oni ili mi" u Novom Pazaru završen je večeras nakon osam sati trajanja, a sve prethodno blokirane saobraćajnice ponovo su prohodne. Kako su naveli studenti Državnog univerziteta u Novom Pazar, svi dosadašnji zahtevi ostaju na… »
Verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin tokom protesta u Novom Pazaru
N1 Info pre 21 dana
Tokom današnjeg protesta u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin, direktor Akademske inicijative Forum 10 i novinar, što je zabeleženo i u zvaničnoj službenoj belešci Policijske uprave Novi Pazar, prenosi… »
"Ili oni ili mi": Protest studenata u blokadi u Novom Pazaru
NIN pre 21 dana
Studenti u blokadi organizuju danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom "Ili oni ili mi", jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Okupljanje je počelo od 11 časova ispred… »
Studenti i profesori: U Novom Pazaru se brani ideja zajedništva
Ozon press pre 21 dana
Studenti i profesori novopazarskog i drugih univerziteta u Srbiji poručili su večeras u Novom Pazaru da im je više stalo da sačuvaju Državni univerzitet (DUNP) nego onima koji žele da ga unište. Novopazarski student Enes Džogović rekao na centralnom… »
BLOG Završen protest u Novom Pazaru, studenti pokazali da „u Srbiji nema većina i manjina, nego samo ljudi i neljudi“
Nova pre 21 dana
Danas je u Novom Pazaru održan veliki protest studenata u blokadi pod sloganom „Ili oni ili mi“, povodom odluke zbog koje je više od 200 studenata Državnog univerziteta u tom gradu ostalo bez statusa studenta, dok je oko 30 profesora izgubilo posao… »
(BLOG) Održan protest „Ili oni ili mi“ u Novom Pazaru: "Studenti i slobodni profesori DUNP postali simbol borbe protiv…
N1 Info pre 21 dana
Studentski protest „Ili oni ili mi“ u Novom Pazaru završen je večeras nakon osam sati trajanja, a sve prethodno blokirane saobraćajnice ponovo su prohodne. Skup je protekao mirno, bez incidenata, uz minimalno prisustvo policije. Protest je počeo ispred… »
Student DUNP-a: Naredni koraci zavisiće od ishoda razgovora sa novom rektorkom
N1 Info pre 21 dana
Student Enes Džogović rekao je da su studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) zahvalni svima koji su zbog njih došli u Pazar na protest i što su prepoznali važnost institucije kao što je DUNP koji je važan za celu budućnost visokog… »
U Novom Pazaru održan skup podrške Državnom univerzitetu
Beta pre 21 dana
Skup podrške studentima i profesorima Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) "Ili oni, ili mi" završen je večeras porukom da je važno očuvanja te visokoškolske ustanove. Profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu Miloš Pavlović je kazao… »
Završen protest studenata u blokadi u Novom Pazaru, traže prinudnu upravu na Državnom univerzitetu: Među okupljenima bili i…
Blic pre 21 dana
Protest studenata na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru počeo je pod sloganom 'Ili oni ili mi'. Studenti traže novu prinudnu upravu Protest studenata u blokadi sa Državnog univerziteta u Novom Pazaru počeo je u 11 sati ispred te zgrade pod sloganom… »
Novi Pazar: Od ishoda razgovora sa rektorkom zavisiće ultimatum studenata
Vreme pre 21 dana
U Novom Pazaru je održan skup pod nazivom "Ili oni ili mi", podrška tamošnjem Državnom univerzitetu, jer je više od 200 studenata univerziteta izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Zbog DUNP-a u Novi Pazar je danas došlo nekoliko… »
(FOTO/VIDEO) Održan protest u Novom Pazaru: Studenti i profesori DUNP zatražili uvođenje privremene uprave
Newsmax Balkans pre 21 dana
Protest pod sloganom "Ili oni ili mi" počeo je oko 11 časova u Novom Pazaru u znak podške studentima i profesorima Državnog univerziteta (DUNP) u tom gradu. Iako je bila planirana dvanaestočasovna blokada grada, protest je okončan oko 19 sati. Program… »
Završen protest „Ili oni ili mi“ u Novom Pazaru: DUNP-ovi studenti i profesori simboli protiv nepravde, verbalno napadnut…
Danas pre 21 dana
Studenti u blokadi organizovali danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom „Ili oni ili mi“, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Glavni program je planiran za 17 časova, a… »
Studenti DUNP-a najavljuju dijalog s novoizabranom rektorkom: Naredni koraci zavise od ishoda razgovora
Sandžak press pre 21 dana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP), koji se već mjesecima nalaze u blokadi, poručili su da će pokušati ostvariti dijalog sa novoizabranom rektorkom Univerziteta, naglašavajući da će od ishoda tog razgovora zavisiti njihovi naredni… »
PRESS: Urednica Amela Bajrović (21.12.2025)
N1 Info pre 21 dana
Urednica Free Media iz Novog Pazara Amela Bajrović je kazala u Novo danu da su studenti u proteklih godinu dana "probudili buntovništvo" kod naroda u ovom podneblju. Opširnije čitajte ovde.… »
Protest studenata u Novom Pazaru, traže uvođenje prinudne uprave na DUNP-u
RTS pre 21 dana
Novopazarski studenti u blokadi organizovali su protest u tom gradu pod sloganom "Ili oni ili mi". Studenti su, kako kažu, organizovali protest jer još nije ispunjen njihov zahtev za prinudnom upravom na DUNP. Kako navode, više od 200 studenata… »
Završen skup “Ili oni, ili mi”, poruka govornika – sačuvati DUNP
Radio sto plus pre 21 dana
Profesor sa Fakulteta dramskih umetnosi u Beogradu Miloš Pavlović kazao je da nije čudno što su studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru postali simbol jedinstva, hrabrosti, tolerancije i razumevanja, jer dolaze iz grada koji zna šta znači živeti… »
Student poručio u Novom Pazaru: DUNP je kolevka znanja koja se ne sme ugasiti, odlučićemo o ultimatumu posle razgovora sa…
Nova pre 21 dana
Student Državnog univerziteta u Novom Pazaru Enes Džogović poručio je danas na protestu „Ili oni ili mi“ da studenti ostaju istrajni u borbi i da neće odustati, dodajući da će naredni koraci zavisiti od ishoda razgovora sa novom rektorkom DUNP, nakon… »
Profesor Ganić: "Svetlo borbe“ upaljeno na DUNP
N1 Info pre 21 dana
Profesor Državnog univerziteta u Novom Pazaru Senad Ganić izjavio je danas na protestu „Ili oni ili mi“ da su studenti i slobodni profesori DUNP postali simbol borbe protiv nepravde i poručio da se u Novom Pazaru danas brani ne samo Univerzitet, već i… »
Profesor Pavlović (FDU) u Novom Pazaru: Studenti su obnovili poverenje koje je društvo godinama gubilo
Nova pre 21 dana
Profesor Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu Miloš Pavlović poručio je danas na protestu „Mi ili oni“ u Novom Pazaru da studentski pokret prevazilazi okvire borbe za univerzitet i predstavlja borbu za istinu, pravdu i ljudskost, ocenivši… »
Protest studenata u Pazaru, u odbranu DUNP stižu građani iz cele Srbije (blog)
Novi magazin pre 21 dana
"Ili oni ili mi" - slogan je protesta u organizaciji studenata u blokadi u Novom Pazaru. Kolege, ali i građane, iz cele Srbije dolaze da podrže studente Državnog univerziteta u Novom Pazaru. Glavni program počinje od 17h. Protest je organizovan jer je… »
Miloš Pavlović (FDU) u Novom Pazaru: Studenti pokazali kojim putem Srbija treba da ide
N1 Info pre 21 dana
Biviš dekan Fakulteta fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Miloš Pavlović rekao je na protestu da su studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru postali simbol hrabrosti, tolerancije i razuma. Kako je podsetio, 22. novembra prošle godine studenti FDU su… »
Novi Pazar: Tokom protesta verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin
Danas pre 21 dana
Tokom današnjih protesta u Novom Pazaru došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin, direktor Akademske inicijative Forum 10 i novinar, što je zabeleeženo i u zvaničnoj službenoj belešci Policijske uprave Novi Pazar… »
Bivši reprezentativac Srbije se „pojavio“ na protestu u Novom Pazaru, slike i snimci se masovno dele
Nova pre 21 dana
Bivši srpski košarkaš, Vladimir Štimac, "pojavio" se na protestu koji se održava u Novom Pazaru ove nedelje. U Novom Pazaru se održava se veliki protest studenata u blokadi pod sloganom „Ili oni ili mi“, povodom odluke zbog koje je više od 200 studenata… »
Novi Pazar "kuva": U toku blokada celog grada, došli građani iz cele Srbije - "ili oni ili mi"! (foto / video)
Pravda pre 21 dana
Novopazarski studenti u blokadi organizuju protest u tom gradu pod sloganom "Ili oni ili mi". Studenti, kako kažu, organizuju protest jer još nije ispunjen njihov zahtev za prinudnom upravom na DUNP. Kako navode, više od 200 studenata Univerziteta… »
Đorđević (ZLF): Državni univerzitet u Novom Pazaru se mora očuvati i razvijati
Danas pre 21 dana
Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević pozvala je danas sve građane, partije i organizacije u Srbiji da podrže studente u nastojanju da očuvaju Državni univerzitet u Novom Pazaru (DUNP).Ona je za agenciju Beta ;na protestu „Ili oni, ili… »
Protest u Novom Pazaru – Ili oni ili mi (BLOG)
Glas Šumadije pre 21 dana
Protest je organizovan jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti tvrde da se Univerzitet „sistemski urušava“. Protest se održava pod sloganom – Ili oni ili mi. 14:40… »
Studentski protest u Novom Pazaru: Blokirana magistrala
Bujanovačke pre 21 dana
Bujanovac, 21. decembar 2025. (foto N1) – Veliki studentski protest zakazan je za dans u Novom Pazaru pod nazivom “Ili oni ili mi”. Protest organizuju studenati Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP), a očekuje se da će im se priključiti kolege i… »
Traže prinudnu upravu na DUNP u Novom Pazaru u toku protest studenata u blokadi, SNS poručuje da im namera nije dijalog nego…
Dnevnik pre 21 dana
U Novom Pazaru protestuju studenti u blokadi Državnog univerziteta u tom gradu i građani koji ih podržavaju, sa zahtevom da se na DUNP uvede prinudna uprava jer je, kako tvrde, više od 200 studenata izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez… »
Beta pre 21 dana
Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević pozvala je danas sve građane, partije i organizacije u Srbiji da podrže studente u nastojanju da očuvaju Državni univerzitet u Novom Pazaru (DUNP). Ona je za agenciju Beta na protestu "Ili oni, ili… »
U Novom Pazaru 18- minutnom tišinom počeo skup- Ili oni ili mi
Beta pre 21 dana
Okupljanjem ispred zgrade Državnog univerziteta u Novom Pazaru počeo je skup "Ili oni ili mi" koji je u ovom gradu okupio studente i žitelje iz više gradova Srbije. Ispred ovog univerziteta, kao i drugim lokacijama u gradu, održano je 18 minuta tišine… »
Protest studenata u Novom Pazaru, traže uvođenje prinudne uprave na DUNP-u
RTV pre 21 dana
NOVI PAZAR - Novopazarski studenti u blokadi organizuju protest u tom gradu pod sloganom "Ili oni ili mi". Studenti, kako kažu, organizuju protest jer još uvek nije ispunjen njihov zahtev za prinudnom upravom na DUNP. Kako navode, više od 200 studenata… »
U Novom Pazaru 18- minutnom tišinom počeo skup- Ili oni ili mi
Glas Zaječara pre 21 dana
Okupljanjem ispred zgrade Državnog univerziteta u Novom Pazaru počeo je skup "Ili oni ili mi" koji je u ovom gradu okupio studente i žitelje iz više gradova Srbije. Ispred ovog univerziteta, kao i drugim lokacijama u gradu, održano je 18 minuta tišine… »
„Državni univerzitet u Novom Pazaru se mora očuvati i razvijati“
Nova pre 21 dana
Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević pozvala je danas sve građane, partije i organizacije u Srbiji da podrže studente u nastojanju da očuvaju Državni univerzitet u Novom Pazaru (DUNP). Ona je za agenciju Beta na protestu „Ili oni, ili… »
Nedeljnik pre 21 dana
Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević pozvala je danas sve građane, partije i organizacije u Srbiji da podrže studente u nastojanju da očuvaju Državni univerzitet u Novom Pazaru (DUNP). Ona je za agenciju Beta na protestu „Ili oni, ili… »
"Ili oni ili mi": Danas veliki studentski skup u Novom Pazaru
Radio 021 pre 21 dana
Studenti u blokadi organizuju danas, 21. decembra protest u Novom Pazaru pod sloganom "Ili oni ili mi". Protest se organizuje jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Okupljanje… »
U Novom Pazaru protest studenata u blokadi, traže da se uvede prinudna uprava na DUNP
Telegraf pre 21 dana
U Novom Pazaru protestuju studenti u blokadi Državnog univerziteta u tom gradu i građani koji ih podržavaju, sa zahtevom da se na DUNP uvede prinudna uprava jer je, kako tvrde, više od 200 studenata izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez… »
Otpušteni asistent s DUNP o izboru nove rektorke: Naši zahtevi nisu ispunjeni, potrebne su sistemske promene, a ne personalne
N1 Info pre 21 dana
Emir Ugljanin, donedavni asistent na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru (DUNP), koji je zajedno sa grupom od tridesetak zaposlenih otpušten, kaže za N1 da je današnji protest podrške tom univerzitetu borba koja se ne tiče samo tog regiona, već je to… »
Đorđević (ZLF): DUNP se mora očuvati i razvijati
Radio sto plus pre 21 dana
Ona je na protestu u tom gradu “Ili oni, ili mi” izjavila za Betu da je za višegodišnje probleme na toj obrazovnoj ustanovi većina građana saznala tek posle blokade univerziteta i izjave jednog od studenata da se “po prvi put oseća kao punopravan… »
Otpušteni asistent DUNP-a: Izbor nove rektorke je paravan, potrebne su sistemske promene
Nedeljnik pre 21 dana
Emir Ugljanin, donedavni asistent na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru (DUNP), koji je zajedno sa grupom od tridesetak zaposlenih otpušten, kaže za N1 da je današnji protest podrške tom univerzitetu borba koja se ne tiče samo tog regiona, već je to… »
Protest u Novom Pazaru zbog dešavanja na Državnom univerzitetu
Euronews pre 21 dana
U Novom Pazaru danas se održava protestni skup pod nazivom "Ili mi, ili oni“. Protest je organizovan kao podrška studentima i profesorima Državnog univerziteta u Novom Pazaru, koji već duže vreme, kako ističu, ukazuju na probleme u funkcionisanju te… »
Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada na protest u Pazar
Novi magazin pre 21 dana
Oko 80 ljudi krenulo je rano jutros iz Novog Sada na protest u Novom Pazaru, autobusom prevoznika Jaćimovića. Kako navodi reporterka N1, oni su se okupili ispred univerzitetskog kampusa, a među njima je najviše mladih ljudi, odnosno studenata. Milomir… »
Novinarka iz Pazara: Studenti probudili buntovništvo kod građana, promena je vidljiva
N1 Info pre 21 dana
Urednica Free Media iz Novog Pazara Amela Bajrović je kazala da su studenti u proteklih godinu dana "probudili buntovništvo" kod naroda u ovom podneblju. "Primećuje se promena. Ljudi su otvoreniji i hrabriji, više pričaju o problemima koji ih tište. U… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru: "Ili oni ili mi"
Glas Zaječara pre 21 dana
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom "Ili oni ili mi", jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
„Mogu samo da me ubiju, sramota me zbog kolega koji voze batinaše“: Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom u Pazar
Pravda pre 21 dana
Oko 80 ljudi krenulo je rano jutros iz Novog Sada na protest u Novom Pazaru, autobusom prevoznika Jaćimovića. Kako navodi reporterka N1, oni su se okupili ispred univerzitetskog kampusa, a među njima je najviše mladih ljudi, odnosno studenata. Milomir… »
Novi Pazar: Počelo okupljanje na protestu „Ili mi ili oni“
In medija pre 21 dana
Studenti u blokadi organizuju danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom „Ili oni ili mi“, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Okupljanje je počelo u 11 časova ispred zgrade… »
Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada na protest u Pazar: "Obustaviti me ne mogu, mogu samo da me ubiju"
N1 Info pre 21 dana
„Mogu samo da me ubiju, sramota me zbog kolega koji voze batinaše“: Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada…
Nova pre 21 dana
Oko 80 ljudi krenulo Jaćimovićevim autobusom iz Novog Sada na protest u Novi Pazar: „Obustaviti me ne mogu, mogu samo da me…
Danas pre 21 dana
Autobusom Jaćimovića na protest u Novi Pazar otišlo 80 ljudi iz Novog Sada
Radio 021 pre 21 dana
Oko 80 građana krenulo je rano jutros iz Novog Sada na protest u Novom Pazaru, autobusom prevoznika Milomira Jaćimovića. Kako navodi reporterka N1, oni su se okupili kod Kampusa, a među njima je bilo najviše studenata. Jaćimović rekao je da će voziti do… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 21 dana
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom „Ili oni ili mi“, jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
Danas je veliki protest u Novom Pazaru: Ovo su detalji skupa na koji su pozvali studenti DUNP-a
Pravda pre 21 dana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru danas dočekuju građane i kolege iz cele Srbije na velikom protestu koji nosi naziv "Ili oni ili mi", a koji počinje u 11 i trajaće čak 12 sati. Povod za najavljeni skup su potezi rektorke Univerziteta Zane… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru
Novi magazin pre 21 dana
Studenti u blokadi organizovaće danas protest u Novom Pazaru, pod sloganom "Ili oni ili mi", jer je više od 200 studenata univerziteta u tom gradu izgubilo status studenta, a oko 30 profesora ostalo bez posla. Studenti su na društvenoj mreži Instagram… »
Protest studenata u blokadi danas u Novom Pazaru: "Ili oni ili mi"
N1 Info pre 21 dana
Danas je veliki protest u Novom Pazaru: Ovo su detalji skupa na koji su pozvali studenti DUNP-a
Nova pre 21 dana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru danas dočekuju građane i kolege iz cele Srbije na velikom protestu koji nosi naziv "Ili oni ili mi", a koji počinje u 11 i trajaće čak 12 sati. Povod za najavljeni skup su potezi rektorke Univerziteta Zane… »
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) sutra organizuju protest
Blic pre 21 dana
Okupljanje počinje u 11 sati ispred Univerziteta Zahtevi uključuju uspostavljanje privremene uprave radi unapređenja rada Univerziteta Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) zakazali su za danas protest pod nazivom "Ili oni ili mi", uz… »
Građani stižu u Novi Pazar, gužva na ulazu u grad
Danas pre 22 dana
Veče uoči protesta „Ili oni ili mi“, zakazanog za 21. decembar u Novom Pazaru, na ulazu u grad stvorila se gužva zbog dolaska gostiju iz drugih gradova, a studenti čekaju putnike na autobuskoj stanici i prate ih do obezbeđenog smeštaja. U prostorijama… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana