Povezane vesti
Metal bend iz Niša sve oduševio: Evo ko su predstavnici Srbije na Evroviziji FOTO/VIDEO
B92 pre 1 dan
Predstavnik Srbije na 70. takmičenju za Pesmu Evrovizije je metal bend iz Niša Lavina koji je izveo pesmu "Kraj mene". Zahvaljujući glasovima žirija i publike u zbiru su osvojili ubedljivih 24 poena i kao pobednici takmičenja PZE postali su predstavnici… »
Prvi intervju nakon pobede na PZE 2026. Momci iz "Lavine" priznali: "Ovo mi je prvi put da idem u Beč" (video)
Blic pre 1 dan
Nisu očekivali pobedu, ali kažu da će dati sve od sebe na takmičenju u Beču. Naglasili su da je muzika njihova najveća strast i žele to da prenesu publici. Grupa "Lavina" sa pesmom "Kraj mene" odnela je večeras pobedu na PZE 2026 i ove godine će u Beču… »
Nezapamćen rezultat na PZE 2026! "Lavina" dobila podršku žirija i publike: Evo s koliko poena su odneli pobedu
Telegraf pre 1 dan
Ubedljiva podrška publike. Metal bend " Lavina" iz Niša pobednik je ovogodišnjeg takmičenja "Pesma za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na Evroviziji, koja će se održati u Beču od 12. do 16. maja. Njihova energična i vizuelno upečatljiva izvedba… »
Evo sa koliko glasova publike je grupa "Lavina" odnela pobedu na Pesmi za Evroviziju
Telegraf pre 1 dan
Grupa "Lavina" pobedila je na PZE 2026. Oni su imali ubedljivo najviše glasova od stručnog žirija, ali i publike. Kako je saopšteno na RTS-u, za Lavinu je stiglo 29.759 sms-ova. Odmah ispod njih, Brat Pelin je zauzeo drugo mesto što se tiče publike, sa… »
Brena odbila da odgovori na pitanje o Suzani Jovanović i Saši Popoviću - pogledajte reakciju, šokirala sve
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Lepa Brena imala je koncerte na Jahorini, gde je prethodnih dana boravila sa porodicom. Danas, 1. marta, sletela je u Beograd sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinom Viktorom, ali nije bila raspoložena za izjave. Pozdravila je okupljene… »
Ovo je devojka pobednika PZE 2026: Frontmen "Lavine" iz Niša ima najveću podršku - evo čime se Marija bavi
Telegraf pre 1 dan
O članovima grupe " Lavina", koja je odnela pobedu na festivalu "Pesma za Evroviziju 2026", javnost još uvek ne zna mnogo, ali je jedno sigurno - frontmen benda Luka Aranđelović imao je ogromnu podršku tokom finalne večeri, ali i celog takmičenja. Luka… »
Momci iz malog grada, jedan je profesor muzičkog: Ko su članovi grupe "Lavina"? Na pumpi slavili prolazak
Telegraf pre 1 dan
Grupa " Lavina" odnela je pobedu na Pesmi za Evroviziju 2026 pesmom "Kraj mene", a o momcima koji čine ovaj bend malo se zna, ali će se ubuduće mnogo pričati. Grupa je nastala sredinom 2020. godine u Nišu, a već 2022. objavila je svoj debitantski album… »
"On je jak, to je moj južnjak!" Ceca progovorila o zdravstvenom stanju Ivice Dačića: "Čujem se sa porodicom"
Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć, 28. februara, održala je koncert u Arbonu u Švajcarskoj, a već danas popodne sletela je na beogradski aerodrom Aerodrom Nikola Tesla, gde smo je zatekli po povratku sa još jednog uspešnog nastupa. Vidno… »
Nastavnik muzičkog predstavlja Srbiju na Evroviziji: Ko su momci iz grupe "Lavina"? Na pumpi smo slavili prolazak
Blic pre 11 sati
Grupa "Lavina" pobedila je na PZE 2026 pesmom "Kraj mene", a o momcima koji čine ovaj bend malo se zna. Međutim, poznato je da je frontmen nastavnik muzičkog u Bujanovcu. Frontmen grupe Lavina , Luka Aranđelović ,je tokom finala pozdravljao svoje učenike… »
"Desilo se nešto neverovatno" FOTO
B92 pre 10 sati
Puna 24 sata nakon pobede na Pesmi za Evroviziju (PZE), objavnom na Instagramu oglasio se bend Lavina koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bečuč. Na jubilarnoj 70. Evroviziji u Austriji bend Lavina predstaljaće Srbiju sa pesmom "Kraj mene", nakon… »
Završeno finale PZE 2026. Zejni izmakla pobeda, bilo napeto do samog kraja: pobednik ronio suze u programu uživo
Blic pre 12 sati
Deo prihoda od SMS glasanja RTS donira u humanitarne svrhe RTS navodno plaća članove žirija po 30.000 dinara Finale PZE 2026 održalo se večeras, a grupa "Lavina" odnela je pobedu odlukom i publike i stručnog žirija. U finalnom delu se predstavilo 14… »
Đoletu i Vesni navodi o razvodu napravili haos od života: Par otvorio dušu i progovorio o svemu (video)
Mondo pre 14 sati
Nasmejani i vidno raspoloženi, bračni par Đogani je stigao na beogradski aerodrom, a ekipa MONDA zabeležila je naredne kadrove. Evo kako su izgledali: Potom smo proćaskali sa njima, te su rekli šta je istina o šuškanjima o njihovom navodnom razvodu: Vaše… »
Zejna se više neće takmičiti za Srbiju? Na nastup dala 10.000 € pa javno potkačila RTS, sumnja u broj glasova
Mondo pre 13 sati
Zejna Murkić od samog početka takmičenja Pesme za Evroviziju važila je za jednog od najvećih favorita, što su pokazale i kladionice do samog finala. Međutim, iako su prognoze nakon prve polufunalne večeri bile preko 40 odsto, situacija se promenila nakon… »
"Ja to ništa nisam znala, čak sam im podržala duet" Prva ispovest Goge Gačić nakon navoda da je prevarena: Marko treba da…
Kurir pre 14 sati
Pevačicu Gogu Gačić mediji su danas na aerodromu " Nikola Tesla" u Beogradu sreli. Ovo je ujedno njeno prvo pojavljivanje nakon vest da ju je bivši muž Marko Gačić varao sa koleginicom. Goga nije želela da priča preterano na ovu temu i insistirala je na… »
"Ja ništa nisam znala, ja sam njih podržala" Goga Gačić u javnosti nakon priča da ju je muž varao sa pevačicom: "On treba da…
Blic pre 15 sati
Goga nije želela detaljno da komentariše aferu i smatra da Marko treba da priča o tome. Naglasila je da je i dalje srećna, posvećena poslu i da nema komentar na temu razvoda. Pevačicu Gogu Gačić sreli smo danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Ovo… »
MUK! Lepa Brena ne pominje ni Popovića ni Suzanu! Na pomen nihovih imena nastao tajac!
Svet & Skandal pre 15 sati
Regionalna zvezda Lepa Brena danas se vratila iz Sarajeva u društvu supruga Slobodana Živojinovića i sina Viktora, a njihov dolazak na beogradski aerodrom privukao je veliku pažnju. Porodica je stigla u popodnevnim satima, a Brena je bila vidno… »
Goga Gačić o navodnoj aferi muža sa koleginicom: "Nisam ništa znala, podržala sam ih u svemu" (video)
Mondo pre 14 sati
Pevač Marko Gačić našao se u centru velikog skandala nakon što je isplivala informacija da je tokom braka sa suprugom Gogom Gačić navodno bio u vezi sa koleginicom Ninom Vlajković. Vest je danima glavna tema na domaćoj estradi i na svim događajima se… »
Goga Gačić progovorila nakon priča da je muž varao sa pevačicom: "Ništa nisam znala, a podržavala sam ih"
Telegraf pre 14 sati
Pevačicu Gogu Gačić zatekli smo danas na beogradskom aerodromu, a ona je vidno raspoložena, ali i pomalo užurbana, stala pred naše kamere. Za početak je otkrila kako se oseća. - Dobro, ispunjeno, srećno. Nastupi su sve učestaliji, to me raduje, vraćam se… »
Brena ni reč o Suzani Jovanović i Popoviću sa Bobom i Viktorom stigla u Beograd: Na licu nosi tamne naočare, sačekala ih besna…
Blic pre 17 sati
Na aerodromu je bila vidno raspoložena i bez šminke, ali nije želela da komentariše dokumentarac o Saši Popoviću. Brena nije odgovorila ni na pitanje o Suzani Jovanović. Pevačica Lepa Brena imala je nastup na Jahorini, a nju smo danas uhvatili na… »
(Anketa) Može li grupa Lavina u finale Evrovizije? Metal bend iz Niša oduševio na pze, skaču na kladioncama, a šta vi mislite?…
Kurir pre 17 sati
Srbija je sinoć izabrala svog predstavnika na takmičenju Pesma za Evroviziju, grupa Lavina predstavljaće nas na Evroviziji u Beču. Miljenici publike, ali i žirija u centru su interesovanja, a ono što je zanimljivo i da polako privlače pažnju svetkse… »
"On je jak, to je moj južnjak" Ceca Ražnatović otkrila da li se čula s porodicom Ivice Dačića (video)
Kurir pre 18 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS-a Ivica Dačić (60) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, priključen je na aparate, a njegovo stanje prati se iz sata u sat. Svetlana Ceca Ranatović je na beogradskom aerodromu prokomentarisala njegovo… »
Đani brutalno o dokumentarcu Saše Popovića: Pitali smo ga da li je pogledao, evo šta nam je rekao (video)
Mondo pre 18 sati
Na godišnjicu smrti Saše Popović javnost je konačno imala prilike da vidi dokumentarni film "Sale". Mnoge Sašine kolege pojavljuju se u njemu, a evo šta je o dokumentarcu rekao Đani: Poslušajte šta je o Sašinom dokumentarcu rekla Ceca: Vaše mišljenje nam… »
Brena sa porodicom stigla u Beograd: Evo šta je rekla da li se čula sa Sašinom udovicom i suzama u dokumentarcu
Mondo pre 17 sati
Lepa Brena zbog poslovnih obaveza nije mogla da dođe na groblje povodom godišnjice smrti kuma Saše Popovića. Dokumentarac koji je tog dana izašao o njegovom liku i delu privukao je veliku pažnju javnosti, a u njemu se pojavljuje i Brena, koja je bila… »
Grupa „Lavina” iz Niša pedstavljaće Srbiju na Evroviziji
Naissus info pre 18 sati
Predstavnik Srbije na 70. takmičenju za Pesmu Evrovizije je metal bend iz Niša „Lavina” koji je izveo pesmu „Kraj mene“. Grupa “Lavina” iz Niša predstavljaće ove godine Srbiju na “Pesmi Evrovizije” koja će se biti održana u Beču od 12. do 16. maja. Uz… »
"Ivica će ovo izgurati, to je moj južnjak", Ceca Ražnatović otkrila da je stalno u kontaktu sa Dačićevom porodicom: Evo i u…
Blic pre 19 sati
Ceca je istakla da je u redovnom kontaktu sa njegovom porodicom Nije uspela da pogleda dokumentarac o Saši Popoviću zbog poslovnih obaveza Balkanska zvezda Ceca Ražnatović sletela je danas na beogradski aerodrom, te je za Blic otkrila da se redovno čuje… »
Prva izjava Cece Ražnatović nakon ispovesti o Sablji: Otkrila istinu u dokumentarcu, evo šta sad kaže o mučnim kadrovima
Mondo pre 19 sati
Juče je na godišnjicu smrti Saše Popovića, emitovan dokumentarac u kojem se porodica prisetila teških trenutaka borbe, ali i u kojem su prijatelji i saradnici otkrili šta je tokom godina Sale sve učinio za njih. U dokumentarnom filmu se pojavila i Ceca… »
Kombinacija žanrova i maksimalna podrška publike i žirija – po čemu je jedinstvena ovogodišnja Pesma za Evroviziju
RTS pre 18 sati
Grupa „Lavina“ pobedila je na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju i postala predstavnik Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije u Beču. Reč je o prvom metal bendu koji će pevati za Srbiju na velikom evropskom muzičkom takmičenju koji u Austriju putuje uz… »
Ceca o predstavniku Srbije na Evroviziji: Drugi joj bio favorit, a evo šta je rekla o metalcima LAVINI (video)
Mondo pre 18 sati
I ovog vikenda čekali smo poznate na beogradskom aerodromu, a jedna od onih koji vredno putuju i rade je i Svetlana Ceca Ražnatović. Cecu je na dolasku sačekao član obezbeđenja: Folk zvezdu smo upitali da li se čula sa porodicom Ivice Dačića, kao i šta… »
Drago nam je što ćemo promeniti nastup (video, foto) Članovi benda „Lavina” nakon pobede na „Pesmi za Evroviziju” otkrili kako…
Dnevnik pre 19 sati
Srbiju će na „Evroviziji” koja će u maju biti održana u Beču predstavljati niški muzički sastav „Lavina” koji je s pesmom „Kraj mene” očarao i stručni žiri i gledaoce koji su glasali SMS porukama i tako odneo pobedu na nacionalnom izboru za našeg… »
"Ruke mu se tresle kad drži čašu, plakao sam da niko ne vidi": Sinu Ivice Dačića 5 godina davali pogrešne lekove
Mondo pre 20 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS-a Ivica Dačić (60) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, priključen je na aparate, a njegovo stanje prati se iz sata u sat. Poznato je da Ivica već dugi niz godina boluje od dijabetesa i drugih pridruženih… »
"On je jak, to je moj južnjak": Ceca Ražnatović nam otkrila da se čula s porodicom Ivice Dačića, evo u kakvom je stanju
Mondo pre 19 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS-a Ivica Dačić (60) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju, priključen je na aparate, a njegovo stanje prati se iz sata u sat. Sada je za MONDO njegovo stanje prokomentarisala i njegova dugogodišnja… »
Oglasila se Evrovizija zbog Srbije: Evo šta su rekli o našem predstavniku FOTO
B92 pre 20 sati
Grupa "Lavina" pobedila je na takmičenju Pesme za Evroviziju sa numerom "Kraj mene", a tim povodom se oglasila i Evrovizija na svojim zvaničnim profilima. Na Instagram profilu Evrovizije podelili su fotografije grupe Lavine nakon pobede na PZE. "Najbolji… »
Ovo je devojka predstavnika Srbije na Evroviziji: „Bravo ljubavi, idemo u Beč“ (VIDEO)
Gradski portal 018 pre 20 sati
Lavina bend iz Niša uspešno se plasirao na Evroviziju u Beču, a devojka frontmena Luke Aranđelovića pružila mu je javnu podršku. Ggrupa „Lavina“, koji su trijumfovali na takmičenju PZE 2026, javnost za sada nema mnogo informacija. Ipak, poznato je da je… »
Ovo je devojka predstavnika Srbije na Evroviziji: Cela istetovirana i u pirsinzima, najveća mu je podrška: "Bravo ljubavi…
Kurir pre 21 sat
O članovima grupe "Lavina", koji su trijumfovali na takmičenju PZE 2026, javnost za sada nema mnogo informacija. Ipak, poznato je da je pevač i frontmen sastava, Luka Aranđelović, poreklom iz Niša, gde je zaposlen kao nastavnik muzičkog obrazovanja. Već… »
Lavina kreće sa juga: Niški metal bend predstavlja Srbiju na Evroviziji u Beču
Insajder pre 20 sati
Niški metal bend Lavina predstavljaće Srbiju na "Evroviziji" (Eurovision Song Contest) sa pesmom "Kraj mene", koja će ove godine biti održana u Beču od 12. do 16. maja. U večerašnjem finalu srpskog takmičenja "Pesma za Evroviziju", Lavina je na prvom… »
Srbija skočila na kladionicama! Bend "Lavina" napreduje pred Evroviziju 2026 - evo koji smo na tabeli
Telegraf pre 21 sat
Bend "Lavina" pobedio je sinoć, 28. februara, na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" sa numerom "Kraj mene", a upravo ta pesma donela je Srbiji pomak na kladionicama pred predstojeće izdanje Evrovizije u Beču. Naša zemlja je zabeležila skok sa 21. na 19… »
Nišlije predstavnici Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču
Niške vesti pre 22 sata
Bend je izveo pesmu „Kraj mene“, a zahvaljujući glasovima žirija i publike u zbiru je osvojio 24 poena. Za predstavnika Srbije na Evroviziji, takmičilo se 14 pesama, izabranih nakon dva polufinala. Među njima je bila i numera „Kraj mene“ niškog benda… »
Srbija skočila na kladionicama za Evroviziju 2026. Nakon pobede grupe "Lavina", pozitivno iznenađenje: Evo koji smo na tabeli
Blic pre 21 sat
'Kraj mene' je pesma u koju je bend uložio mnogo emocija i truda, sa željom da osvoje evropsku publiku. Trenutno je Srbija na 19. mestu na kladionicama, ali istorija Evrovizije pokazuje da autentičan nastup može promeniti plasman. Pobednička numera "Kraj… »
"Ramštajn sa Temua, al' bolji od naših narikača": Prve reakcije iz Hrvatske na pobedu benda Lavina na pze
Kurir pre 22 sata
Grupa Lavina pobednik je nacionalnog izbora „ Pesma za Evroviziju“ i predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu u Beču. Bend je do trijumfa stigao zahvaljujući najvećem broju glasova i publike i stručnog žirija. Jutro nakon pobede osvanule su prve… »
"Negativno sam iznenađena": Oglasila se Zejna nakon finala PZE
Nova pre 22 sata
Pevačica Zejna Murkić sumirala je utiske nakon završene finalne večeri Pesme za Evroviziju. Pobeda joj je izmakla za dlaku, a kako kaže, čudni su joj glasovi publike. "Dala sam sve od sebe, ali nekako... Otkud znam. Imala sam jako malo glasova publike… »
Pripreme kreću: Evo kada Srbija nastupa na Evroviziji FOTO
B92 pre 22 sata
Bend Lavina predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču koja se održava u maju, a poznato je i kog će datuma nastupiti. Pobedom na Pesmi za Evroviziju niški bend Lavina dobio je priliku da bude predstavnik Srbije na najvećem muzičkom takmičenju… »
Grupa Lavina ide na"Evroviziju": Niški metal bend predstavlja Srbiji u Beču
NIN pre 22 sata
Grupa Lavina sa kompozicijom "Kraj mene" pobedila je u subotu uveče na nacionalnom takmičenju "Pesma za Evroviziju". Lavina će sa svojom gotik-metal pesmom predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u maju u Beču, nakon što je osvojila najviše, ukupno 24 poena… »
"Prećutao mi je da će biti u žiriju pze": Vojaž nam priznao da je bio u šoku kad je saznao za Nućija na RTS-u
Mondo pre 22 sata
Sinoć je održano finalno veče "Pesme za Evroviziju 2026", na kojem je trijumfovao niški bend Lavina sa pesmom "Kraj mene". Lavina je osvojila najveći broj glasova žirija i publike, iako im 12 poena nije dao Nući, koji je bio u stručnom žiriju… »
Evo kakvo je stanje na kladionicama Evrovizije nakon pobede na PZE: Ovakav preokret nismo očekivali
Kurir pre 22 sata
Nakon finalne večeri i pobede grupe " Lavina" na Pesmi za Evroviziju 2026, Srbija beleži pomak na kladionicama zvaničnog sajta Evrovizije. Pre finala, Srbija je zauzimala 21. mesto, dok se nakon jučerašnjeg trijumfa sa numerom "Kraj mene" popela na 19… »
Ovo je devojka pobednika PZE 2026: I ona ima autentičan stil FOTO/VIDEO
Nova pre 23 sata
O članovima grupe "Lavina", koja je odnela pobedu na festivalu "Pesma za Evroviziju 2026", javnost još uvek ne zna mnogo, ali je jedno sigurno - frontmen benda Luka Aranđelović imao je ogromnu podršku tokom finalne večeri, ali i celog takmičenja. Luka je… »
Ovo su detaljni glasovi publike i žirija sve tri večeri PZE 2026: Zejna je bila favorit, a onda je Lavina oduvala u finalu
Kurir pre 22 sata
Srbija je izabrala predstavnika za Pesmu Evrovizije – grupa Lavina predstavljaće našu zemlju u Beču. Pobednik je izabran po sistemu 50 odsto glasova publike i 50 odsto glasova žirija, a mi donosimo detaljan pregled kako je glasao svaki član stručnog… »
Bend Lavina iz Niša predstavljaće Srbiju na Evroviziji
Jugmedia pre 24 sata
Šestočlani bend Lavina iz Niša pobednik je na na nacionalnom takmičenju „Pesma za Evroviziju“ i predstavljaće Srbiju na „Evroviziji“ u maju u Beču. Ovaj bend, koji godinama gradi prepoznatljiv gotik-metal zvuk, pobedio je pesmom „Kraj mene“. Iza sebe već… »
Grupa "Lavina" posle pobede na PZE: I dalje nismo svesni šta se događa, pripreme za Beč – već od sutra
Kurir pre 24 sata
Protekle noći završeno je takmičenje za Pesmu Evrovizije. Srbija je izabrala svog predstavnika, i to je pesma "Kraj mene" koju izvodi grupa " Lavina". Zahvaljujući snažnoj podršci publike putem SMS glasova i visokim ocenama stručnog žirija, bend je… »
Lavina pesmom “Kraj mene” predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije 2026 u Beču
Balkan Rock pre 23 sata
Bend Lavina je na finalnoj večeri Pesme za Evroviziju 2026, nacionalnog izbora Srbije za 70. Eurovision Song Contest, pobedio sa svojom pesmom “Kraj mene”. Finalno veče PZE je održano 28. februara 2026. godine, a Lavina je osvojila najviše glasova kako… »
Na bini trešti metal, a u bekstejdžu tuku narodnjaci: Evo kako je "Lavina" proslavila trijumf na PZE (video)
Kurir pre 24 sata
Progresiv metal grupa " Lavina" iz Niša odnela je pobedu na takmičenju " Pesma za Evroviziju '26" i tako stekla pravo da predstavlja Srbiju u Beču, gde će se evropsko muzičko nadmetanje održati 12, 14. i 16. maja. Iako se uoči takmičenja nisu nalazili… »
"Ramštajn sa Temua, al' bolji od naših narikača": Prve reakcije Hrvata na pobedu benda Lavina (video)
Mondo pre 23 sata
Lavina je pobednik nacionalnog izbora Pesma za Evroviziju sa najvećim brojem glasova žirija i pubike. Jutro nakon pobede, osvanule su prve reakcije – dok na društvenim mrežama svi čestitaju pobednicima, tzv Kosovo piše da je najvažnije da Zejna nije… »
Zejna poručila: "Čudni su mi glasovi publike, Evropa bi volela Jugoslaviju"
B92 pre 23 sata
Pevačica Zejna Murkić sumirala je utiske nakon završene finalne večeri Pesme za Evroviziju. Pobeda je Zejni izmakla za dlaku, a kako kaže, čudni su joj glasovi publike. "Da se pohvalim da sam dobila nagradu od OGAE za najbolju kompoziciju tako da sam… »
Grupa „Lavina" posle pobede na PZE: I dalje nismo svesni šta se događa, pripreme za Beč – već od sutra
RTS pre 24 sata
Protekle noći završeno je takmičenje za Pesmu Evrovizije. Srbija je izabrala svog predstavnika, i to je pesma „Kraj mene" koji izvodi grupa „Lavina" . Zahvaljujući snažnoj podršci publike putem SMS glasova i visokim ocenama stručnog žirija, bend je… »
Bend "Lavina" uspeo ono što niko nije na Pesmi za Evroviziju: Usaglasila se publika i stručni žiri, a evo sa koliko poena su…
Blic pre 24 sata
Pobednik je izabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija Osnovani su 2020. godine, poznati po energičnim nastupima i unikatnom zvuku, brzo su stekli popularnost. Metal bend "Lavina" iz Niša pobedio je na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju i… »
Najveći šok u glasanju stručnog žirija: Aleksandra Kovač dala nulu drugom favoritu publike (foto)
Kurir pre 1 dan
U finalu takmičenja Pesma za Evrovizijunajviše glasova publike osvojila je grupa " Lavina" sa numerom "Kraj mene", čime su se popeli na sam vrh tabele i plasirali kao predstavnici Srbije na Evroviziju 2026. Odmah iza njih, prema glasovima gledalaca… »
Bend "Lavina" uspeo ono što niko nije: Gledaoci i žiri konačno saglasni oko pobednika na PZE - evo sa koliko poena su pobedili…
Nova pre 1 dan
Niški metal bend "Lavina" odneo je pobedu na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju. Oni će predstavljati Srbiju na Evroviziji koja se od 12. do 16. maja održava u Beču. Oni su imali ubedljivo najviše glasova od stručnog žirija, ali i publike. Pobednik Pesme… »
"Čudni su mi glasovi publike", Zejna u šoku nakon što joj je izmakla pobeda: "Evropa bi volela Jugoslaviju"
Kurir pre 24 sata
Pevačica Zejna Murkić sabrala je utiske posle završetka finalne večeri Pesme za Evroviziju, gde joj je trijumf za nemalo izmakao. Iako je važila za jednog od glavnih favorita, konačni rezultati doneli su joj pomešana osećanja. Na samom početku osvrnula… »
Ovako je glasao stručni žiri na PZE: Otkriveno kako su rasporedili bodove
B92 pre 24 sata
Festival "Pesma za Evroviziju 2026" održan je od 24. do 28. februara 2026. godine. Pobednička pesma "Kraj mene" koju je izvela grupa "Lavina" dobila je maksimalnih 12 poena i od žirija i od publike, i sa maksimalnih 24 poena osvojili prvo mesto. Prema… »
Zejna dobila "drugu šansu": Ovako su odlučili glasovi OGAE
B92 pre 1 dan
Iako je važila za glavnog favorita, Zejna sa pesmom "Jugoslavija" nije pobednica ovogodišnjeg takmičenja PZE. Međutim, dobila je nagradu OGAE i šansu za još jedan nastup. Tradicionalnu nagradu OGAE Srbija, koju za najbolju kompoziciju festivala PZE… »
Metal iz Niša ide na Evroviziju: Lavina pobedila na „Pesmi za Evroviziju“ [VIDEO]
Glas juga pre 1 dan
Bend je osvojio ukupno 24 poena u zbiru SMS glasova publike i stručnog žirija, čime su nadmašili konkurenciju i izborili plasman na najveću muzičku scenu Evrope. U direktnom prenosu na Radio-televiziji Srbije, vidno emotivni frontmen Luka Aranđelović… »
Bend Lavina uspeo ono što niko nije na PZE: Gledaoci i žiri konačno saglasni oko pobednika, evo sa koliko poena su momci iz…
Kurir pre 1 dan
Niški metal bend "Lavina" odneo je pobedu na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju. Oni će predstavljati Srbiju na Evroviziji koja se od 12. do 16. maja održava u Beču. Oni su imali ubedljivo najviše glasova od stručnog žirija, ali i publike. Pobednik Pesme… »
Objavljeni detaljni glasovi publike i žirija na festivalu Pesma za Evroviziju: Ko su bili pobednici u dva polufinala
Euronews pre 1 dan
Festival Pesma za Evroviziju 2026 održan je od 24. do 28. februara 2026. godine. Pobednička pesma "Kraj mene" koju je izvela grupa Lavina dobila je maksimalnih 12 poena i od žirija i od publike, i sa maksimalnih 24 poena osvojili prvo mesto. Nakon… »
VIDEO: Grupa "Lavina" predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije
Moj Novi Sad pre 1 dan
Predstavnik Srbije na 70. takmičenju za Pesmu Evrovizije je metal bend iz Niša "Lavina" koji je izveo pesmu "Kraj mene". Zahvaljujući glasovima žirija i publike u zbiru su osvojili ubedljivih 24 poena. SMS glasovi uz veliki broj glasova žirija su niškom… »
„Lavina“ za Danas: „Sve je eksplodiralo pre dva dana“
Danas pre 1 dan
Bend Lavina osvojio je ubedljivu pobedu u sinoćnjem finalu Pesme za Evroviziju 26 i predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču sa pesmom „Kraj mene“. Momci iz benda Lavina, u razgovoru za Danas, odmah nakon proglašenja pobede i silaska sa scene, momci iz… »
Dolazak traktorom, srećne čarape, Akilas i trijumf "Lavine": Ovi trenuci su obeležili finale PZE
Nova pre 1 dan
Sinoć je održano veliko finale Pesme za Evroviziju, a Srbija je izabrala svog predstavnika na Evroviziji. Nakon prve i druge polufinalne večeri festivala Pesma za Evroviziju predstavilo se ukupno 24 kandidata za odlazak u Beč, a njih 14 izborilo se za… »
Lavina ide u Beč: Kakve su šanse Srbije za pobedu na Evroviziji? ANKETA
B92 pre 1 dan
Sa pesmom "Kraj mene" predstavnik Srbije na Evroviziji biće bend Lavina koji je odneo pobedu na festivalu Pesma za Evroviziju. Nakon takmičenja PZE saznali smo da u Beč u maju putuje niški metal bend Lavina koji je bio favorit i žirija i publike u… »
Dala 10.000 evra za nastup, a samo oni dali 12 poena Zejni: Ovako je glasao stručni žiri u finalu Pesme za Evroviziju
Mondo pre 1 dan
Nakon burne večeri finale Pesme za Evroviziju, Srbija je dobila predstavnika na Pesmi Evrovizije, koja će u maju ove godine biti održana u Beču. Iako je tokom takmičenja Zejna važila za favorita, sa numerom "Jugoslavija", pobedu je odnela senzacija PZE… »
"Da je meni to uradio, lansirala bih ga do Grin Ruma": Peh RTS-a tokom finala, da li ste primetili ko je upao u kadar?
Mondo pre 1 dan
Drugoplasirana učesnica finala Pesme za Evroviziju Zejna Murkić, koja je tokom takmičenja važila za jednog od favorita za pobedu i odlazak na Pesmu Evrovizije u Beču, tokom nastupa je doživela peh o kojem sada bruje mreže, Gledaoci kraj malih ekrana… »
Niški metal bend „Lavina“ predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije
Medijska kutija pre 1 dan
Metal bend iz Niša “Lavina” sa pesmom „Kraj mene“ predstavljaće Srbiju na 70. takmičenju za Pesmu Evrovizije (PZE),koje će biti održano u Beču. Zahvaljujući glasovima žirija i publike, jer je za “Lavinu” stifglo 29.759 SMS poruka, u zbiru su osvojili… »
Lavina predstavlja Srbiju na Eurosongu! UBEDLJIVA POBEDA PRVI PUT SE SLOŽILI PUBLIKA I ŽIRI!
Svet & Skandal pre 1 dan
Niški bend Lavina sinoć je napravio muzički zemljotres na nacionalnom takmičenju Pesma za Evroviziju 2026! Njihova emocijama nabijen metal/progressive pesma „Kraj mene“ odnela je ubedljivu pobedu i obezbedila da bend predstavlja Srbiju na Evroviziji 2026… »
U Beč ide Lavina: Da li ste zadovoljni predstavnikom Srbije za Evroviziju? ANKETA
B92 pre 1 dan
Grupa Lavina sa kompozicijom "Kraj mene" pobedila je u subotu uveče na nacionalnom takmičenju "Pesma za Evroviziju". Lavina će sa svojom gotik-metal pesmom predstavljati Srbiju na Evroviziji u maju u Beču, nakon što je osvojila najviše, ukupno 24 poena u… »
"Nismo svesni šta se dešava, ovo je jako emotivno": Prvi utisci predstavnika Srbije na Evroviziji nakon trijumfa
Kurir pre 1 dan
Metal grupa "Lavina" iz Niša pobedila je na Pesmi za Evroviziju 2026. Oni su dobili najviše glasova kako stručnog žirija, tako i publike. Predstavili su se numerom "Kraj mene" koja ih vodi u Beč na ovogodišnju Evroviziju. Nakon što su se emocije malo… »
Prvi intervju benda "Lavina" nakon PZE: Otkrili da li Srbija ima šanse za pobedu na Evroviziji, ovo su svi čekali!
Mondo pre 1 dan
"Lavina", šestočlani modern/progressive metal bend iz Niša, odneli su pobedu na ovogodišnjoj PZE, a sada su prvi put stali pred okupljene novinare i otkrili utiske, ali i planove za predstojeću Evroviziju. "Jako je emotivno, ceo ovaj festival nam je… »
Detaljni glasovi publike i žirija na festivalu „Pesma za Evroviziju 2025”
RTS pre 1 dan
Festival „Pesma za Evroviziju 2026“ održan je od 24. do 28. februara 2026. godine. Pobednička pesma „Kraj mene“ koju je izvela grupa „Lavina" dobila je maksimalnih 12 poena i od žirija i od publike, i sa maksimalnih 24 poena osvojili prvo mesto. Prema… »
Prva izjava grupe "Lavina" nakon pobede na PZE: "Ne znamo šta nas je snašlo" VIDEO
Nova pre 1 dan
Grupa "Lavina" ne krije uzbuđenje nakon trijumfa na PZE. Grupa "Lavina" iz Niša odnela je pobedu na PZE 2026 sa pesmom "Kraj mene" i predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču. Oni su srca publike osvojili metal zvukom i originalnim nastupom, a nakon… »
Ovo je tekst pobedničke pesme na PZE: Evo o čemu govori numera benda "Lavina"
Kurir pre 1 dan
Metal grupa "Lavina" iz Niša pobedila je na Pesmi za Evroviziju 2026. Oni su dobili najviše glasova kako stručnog žirija, tako i publike. Predstavili su se numerom "Kraj mene" koja ih vodi u Beč na ovogodišnju Evroviziju. Članovi benda emotivno su… »
Ovo je pesma sa kojom Srbija ide na Evroviziju VIDEO
B92 pre 1 dan
Niška grupa Lavina predstavljaće Srbiju sa pesmom "Kraj mene" na jubilarnoj 70. Evroviziji, nakon pobede na festivalu Pesma za Evroviziju. Nakon glasova žirija i publike na PZE odlučeno je da pesma "Kraj mene" koju izvodi grupa Lavine ide u Beč. U… »
"Hoće neko da nas vodi na after?"; Prva izjava pobednika PZE 2026 VIDEO
B92 pre 1 dan
Grupa Lavina sa kompozicijom "Kraj mene" pobedila je u subotu uveče na nacionalnom takmičenju "Pesma za Evroviziju". Vidno uzbuđeni posle takmičenja obratili su se predstavnicima sedme sile. "Nema reči koje mogu da opišu kako se osećam trenutno. Toliko… »
"Ne ličimo na Maneskin!" Prva izjava grupe "Lavina" nakon pobede, otkrili kako će da slave: "Pijemo vodu i..."
Telegraf pre 1 dan
Grupa "Lavina" odnela je pobedu na Pesmi za Evroviziju 2026, a nakon završetka takmičenja dali su izjavu okupljenim medijima. - Ovo je jako emotivno iskustvo za nas, jednostavno, nerealno nam je i dalje. Nismo svesni šta se dešava. Veoma smo zahvalni… »
Evo kako je glasao stručni žiri u finalu PZE: Najviše poena dali njima
Telegraf pre 1 dan
Večeras je održano finale Pesme za Evroviziju 2026, a Srbija je odabrala grupu "Lavina" da nas predstavlja na Evroviziji u Beču. Pobednik je odabran po principu 50-50, dakle 50% stručni žiri, 50% glasovi publike. U finalnoj večeri stručni žiri činili su… »
"Došao je kraj", brat Pelin se ovim rečima obratio svima posle poraza u finalu, priznao da li je bilo pošteno
Telegraf pre 1 dan
Brat Pelin se oglasio nakon što mu je izmakla pobeda na PZE 2026. Mnogi su ga favorizovali, čak i Ceca Ražnatović, a publika mu je dala 10 poena odnosno 14.003 glasova. Ipak, to nije bilo dovoljno da ode i predstavlja nas u Beču. On se snimao za… »
Niška Lavina ide na Evroviziju
BBC News pre 1 dan
Niška grupa, koja pop melodije spaja sa zvukom metala, predstavljaće Srbiju na Izboru za pesmu Evrovizije. Šljokice, svečane toalete, nesvakidašnji muzički i modni izbori, najrazličitiji žanrovi pop muzike prodefilovali su scenom tokom izbora srpskog… »
Niška „Lavina“ ide na Evroviziju
Južne vesti pre 1 dan
Uz skoro 30.000 glasova publike i uz glasove žirija, niški „metalci“ pobedili su na nacionalnom takmičenju i predstavljaće Srbiju na 70. Evroviziji u Beču. Ubedljiva pobeda Nišlija u Beogradu i redak trenutak za Niš, imaće predstavnika na čuvenoj… »
Bend Lavina predstavljaće Srbiju na Evroviziji za pesmom „Kraj mene“
Nedeljnik pre 1 dan
Predstavnik Srbije na Evroviziji ove godine biće metal bend iz Niša „Lavina“ sa pesmom „Kraj mene“. Takmičenje Pesma za Evroviziju 2026 okupilo je 14 finalista. Osim takmičarskog dela programa, gledaoci su imali prilike da pogledaju revijalni program… »
Lavina ide na Evroviziju
Danas pre 1 dan
Šljokice, svečane toalete, nesvakidašnji muzički i modni izbori, najrazličitiji žanrovi pop muzike prodefilovali su scenom tokom izbora za srpskog predstavnika za Evroviziju. Plesalo se, ćaskalo posle nastupa u takozvanom green roomu, a pojedini su jeli… »
Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas grupa "Lavina" predstavljati na Evroviziji
Blic pre 1 dan
Njihova motivacija bila je da razbiju predrasude o metalu kao marginalizovanom žanru u Srbiji. Tekst pesme govori o jednostranoj i bolnoj ljubavi koja polako nestaje. Grupa "Lavina" odnela je večeras pobedu u finalu "PZE 2026" sa pesmom "Kraj mene". Oni… »
Šok na Zejninom licu kad je čula glasove u finalu PZE 2026. Očekivala pobedu, a mreže se usijale zbog njene reakcije: Kamera…
Blic pre 1 dan
Iako je imala upečatljiv i energičan nastup sa pesmom 'Jugoslavija', publika joj nije dala očekivanu podršku. Zejna je ostavila snažan utisak iako je doživela peh na sceni. Jedna od glavnih favoritkinja na takmičenju PZE 2026, Zejna Murkić, našla se u… »
OvakO je glasao stručni žiri u finalu PZE 2026! Evo kome su dali maksimalan broj: Ovo je detaljna tabela
Blic pre 1 dan
Stručni žiri u finalu činili su Zoe Kida, Alek Aleksov, Nina Radojičić, Nući i Aleksandra Kovač. Lavina je od žirija dobila najviše poena, dok je Zejna Murkić bila druga po broju glasova. Večeras je održano finale PZE 2026, na kojem je Srbija odlučila da… »
Pobednik Pesme za Evroviziju se zna: U Beč ide grupa Lavina!
Dnevnik pre 1 dan
Završen je izbor za Pesmu za Evroviziju 2026. godine. Publika i žiri su odlučili: u Beč ide grupa Lavina! Ova grupa osvojila je 12 poena publike sa 29.759 glasova. Brat Pelin osvojio je 10 poena, a Harem girls 8. Lavina je ukupno osvojila 68 poena. Pesma… »
Pobednici PZE raširili srpsku zastavu i pokazali kako slave: Lavina spremna da pokori Austriju (video)
Mondo pre 1 dan
Metalci iz Niša predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije koja se održava u Beču, 12, 14. i 16. maja. Bend LAVINA je sa suzama dočekao proglašenje pobednika, a ekipa MONDA je zabeležila ove emotivne trenutke: Pogledajte i kako je izgledalo… »
Lavina ide na Evroviziju
NIN pre 1 dan
Šljokice, svečane toalete, nesvakidašnji muzički i modni izbori, najrazličitiji žanrovi pop muzike prodefilovali su scenom tokom izbora za srpskog predstavnika za Evroviziju. Plesalo se, ćaskalo posle nastupa u takozvanom green roomu, a pojedini su jeli… »
Ko su momci iz benda Lavina koji predstavljaju Srbiju na Evroviziji: Dolaze iz Niša, postoje 6 godina, a evo šta su prošle…
Kurir pre 1 dan
Pobednici Pesme za Evroviziju 2026 je grupa Lavina koja je poslednjih dana važila za favorite za pobedu. Niški metal bend osvojio je srca slušalaca kako glasom tako i energičnim nastupom i emocijom koju su preneli na scenu pa tako i do srca žirija. Kako… »
Lavina ide na Evroviziju
Radio 021 pre 1 dan
Niška grupa, koja pop melodije spaja sa zvukom metala, predstavljaće Srbiju na Izboru za pesmu Evrovizije. Šljokice, svečane toalete, nesvakidašnji muzički i modni izbori, najrazličitiji žanrovi pop muzike prodefilovali su scenom tokom izbora za srpskog… »
Finale PZE 2026: Glasanje je završeno, Srbija je dobila predstavnika na Evroviziji
Danas pre 1 dan
Nacionalni izbor za predstavnika Srbije na Evroviziji u Beču, PZE 2026 okupio je 14 finalista. PZE 2026 je završen, Lavina, bend iz Niša je naš predstavnik u Beču na Evroviziji. Nakon pobede i suza zahvalili su se svima koji su učestvovali, porodicama… »
Ko su momci iz benda "LAVINA" koji idu na Evroviziju: Metalci iz Niša odneli pobedu, žene poludele za srpskim Maneskinom
Mondo pre 1 dan
"Lavina" je šestočlani modern/progressive metal bend iz Niša. Za kratko vreme od osnivanja objavili su debitantski album “Odyssey”, koji su predstavili na brojnim klubskim i festivalskim nastupima širom Srbije i Evrope – od Budimpešte, Praga i… »
„Lavina“ ide u Beč na Evroviziju: Profesor gitare iz Bujanovca i bend koji želi da približi metal svetu
Danas pre 1 dan
Niški metal bend „Lavina“ napravio je pravo iznenađenje na „Pesmi za Evroviziju“ i plasirao se u finale. Pobedili su i predstavljaju Srbiju u Beču. Lavina, sa pesmom „Kraj mene“, donosi zvuk koji se retko viđa na PZE – energičan metal, sa dramatikom… »
Metal grupa osvojila Srbiju: Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas "Lavina" predstavljati na Evroviziji
Nova pre 1 dan
Grupa "Lavina" odnela je pobedu na PZE 2026. "Lavina" će predstavljati Srbiju na Evroviziji u maju sa numerom "Kraj mene". Oni su originalnošću osvojili srca publike, te Srbiju ove godine prvi put na Evroviziji predstavlja metal bend. Članovi benda… »
Grupa "Lavina" predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču
Newsmax Balkans pre 1 dan
Grupa Lavina pobednik je finala "Pesme za Evroviziju 2026". Za predstavnika Srbije na festivalu, koji će u maju biti održan u Beču, takmičilo se 14 numera, izabranih nakon dve polufinalne večeri održane u utorak i četvrtak. U finalu su nastupili Brat… »
Evo sa koliko SMS glasova je grupa "Lavina" odnela pobedu na PZE 2026: Ovo je spisak za sve takmičare
Blic pre 1 dan
Pobednik Beovizije je odlučen kombinacijom SMS glasanja publike i glasova stručnog žirija, po sistemu 50:50. Lavina je osvojila najviše poena i od publike (12 poena) i od žirija (više puta 12 poena). Večeras je održano finale "PZE 2026", a pobedu je… »
Bend "Lavina" predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču
Radio 021 pre 1 dan
Niški metal bend Lavina predstavljaće Srbiju na "Evroviziji" (Eurovision Song Contest) sa pesmom "Kraj mene". "Evrovizija" će biti održana u Beču od 12. do 16. maja. U večerašnjem finalu srpskog takmičenja "Pesma za Evroviziju", Lavina je na prvom mestu… »
Grupa Lavina pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju"
Politika pre 1 dan
Grupa Lavina sa pesmom "Kraj mene" pobednila je večeras na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na "Pesmi Evrovizije" Grupa Lavina sa pesmom "Kraj mene" pobednila je večeras na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na… »
Pogledajte Zejninu reakciju kada je čula da je "Lavina" pobedila: Njena faca sve govori, mreže se usijale
Telegraf pre 1 dan
Jedna od glavnih favoritkinja na takmičenju PZE 2026, Zejna Murkić, našla se u centru pažnje nakon proglašenja glasova publike. Društvene mreže usijale su se zbog njene reakcije u trenutku kada je saopšteno da je od publike dobila svega 6 poena, odnosno… »
Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas grupa "Lavina" predstavljati na Evroviziji: Evo o čemu govori
Telegraf pre 1 dan
Metal grupa " Lavina" pobedila je na Pesmi za Evroviziju 2026. Oni su imali ubedljivo najviše glasova publike, ali i stručnog žirija. Očarali su gledaoce energičnim nastupom i moćnom baladom. Pesma "Kraj mene" govori o neuzvraćenoj i jednostranoj ljubavi… »
Sve puca od elegancije na sceni PZE 2026 Voditeljke kao sa modne piste: Kosjerina u sirena haljini, a tek da vidite Kristinu
Blic pre 1 dan
Šou su otvorile voditeljke Dragana Kosjerina i Kristina Radenković, uz pojačanje Stefana Popovića na sceni. Kristina je nosila elegantnu zelenu haljinu, dok je Dragana izabrala ljubičastu sirena-haljinu sa sakoom. Počelo je finale "PZE 2026", a 14… »
Vesti dana »
Eksplozije u EU zemlji, Evropa ulazi u sukob?! Gori na sve strane, rat se širi, Dubai i Abu Dabi u plamenu: Iran naneo nezamisliv udarac Americi?! (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Proleće „virnulo“ u Niš: danas i do 15 stepeni, ali jutro još podseća da je zima još tu
Niške vesti pre 26 minutajoš 21 povezana
Od početka vazdušnih napada više od 500 poginulih u Iranu; u Kuvajtu palo nekoliko američkih aviona
RTS pre 21 minutajoš 24 povezane
Putevi Srbije upozorili građane da ne otvaraju SMS poruke o saobraćajnim prekršajima
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 13 povezanih

![Metal iz Niša ide na Evroviziju: Lavina pobedila na „Pesmi za Evroviziju“ [VIDEO]](https://nstatic.net/714/41414714ayhxpy.jpg)