Povezane vesti

Nemanja Vidić: Da li je moja bezbednost ugrožena, ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne…

Nemanja Vidić: Da li je moja bezbednost ugrožena, ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne…

N1 Info pre 14 minuta
Voleo bi da mi neko iz državnih institucija kaže da li je moja bezbednost ugrožena, rekao je proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić u video poruci na društvenim mrežama. Kako je naveo - "ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne… »
"Ovo je Vučićeva mafijaška Srbija, gde je Kokezin 'knjigovođa' Jovan Šurbatović?"

"Ovo je Vučićeva mafijaška Srbija, gde je Kokezin 'knjigovođa' Jovan Šurbatović?"

Nova pre 4 minuta
Mirko Poledica, bivši fudbaler i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", reagovao je na otkrića "Krika" o napadu koji je Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, spremao na slavnog fudbalera Nemanju Vidića. U tekstu… »
„Da li mi je bezbednost ugrožena, ovo je policijska zemlja…“

„Da li mi je bezbednost ugrožena, ovo je policijska zemlja…“

Sport klub pre 9 minuta
"Voleo bi da mi neko iz državnih institucija kaže da li je moja bezbednost ugrožena," rekao je proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić u video poruci na društvenim mrežama. Kako je naveo – „ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije… »
Newsnight: "Ako ne odustane - ide na groblje" - KRIK o pretnjama Nemanji Vidiću

Newsnight: "Ako ne odustane - ide na groblje" - KRIK o pretnjama Nemanji Vidiću

N1 Info pre 34 minuta
Večeras u Newsnightu - nove tvrdnje iz istrage KRIK-a otvaraju pitanje sprege politike, fudbala i kriminala. Objavljene „Skaj“ poruke, prema navodima KRIK-a, pokazuju da je Slaviša Kokeza navodno angažovao kriminalce za zastrašivanje i napad na Nemanju… »
Pitali smo predsednika o tekstu KRIK-a, dobili smo spisak navijača koje poznaje i poruku: Niti mi je Vidić važan, ni Slaviša…

Pitali smo predsednika o tekstu KRIK-a, dobili smo spisak navijača koje poznaje i poruku: Niti mi je Vidić važan, ni Slaviša…

N1 Info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas tekst KRIK-a, koji otkriva da je bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da prete i napadnu legendarnog fudbalera Nemanju Vidića, navodeći da mu nisu važni ni jedan ni drugi, te da… »
Novi dan: Kad Kokeza preti

Novi dan: Kad Kokeza preti

N1 Info pre 49 minuta
"Ako ne odustane od Saveza, ide na groblje". Na koji način je Slaviša Kokeza na "skaju" angažovao kriminalce da prete i napadnu legendarnog fudbalera Nemanju Vidića? U koje poslove je bio uključen pre nego što je proglašen i pretnjom po Vučića? Kako je… »
Vučić o pisanju KRIK-a: Nije mi važan Vidić niti Slaviša Kokeza

Vučić o pisanju KRIK-a: Nije mi važan Vidić niti Slaviša Kokeza

Nedeljnik pre 44 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas tekst KRIK-a, koji otkriva da je bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da prete i napadnu legendarnog fudbalera Nemanju Vidića, navodeći da mu nisu važni ni jedan ni drugi, te da… »
Studenti u blokadi ETF-a uputili podršku Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a

Studenti u blokadi ETF-a uputili podršku Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a

Danas pre 1 sat
Studenti u blokadi Elektrotehničkog fakulteta uputili su danas podršku fudbaleru Nemanji Vidiću, nakon što je KRIK objavio da su angažovani kriminalci da ga napadnu. Studenti su istakli da Vidić nije samo legenda fudbala. „Nemanja, ovo nije zahvalnost… »
Vučić: Nisu mi bitni ni Vidić ni Kokeza, poznajem sve navijače

Vučić: Nisu mi bitni ni Vidić ni Kokeza, poznajem sve navijače

Sport klub pre 54 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja N1 o tekstu KRIK-a koji otkriva da je bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da prete i napadnu legendarnog fudbalera Nemanju Vidića. Predsednik je, na konferenciji nakon… »
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću

SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću

Beta pre 1 sat
Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas policiju da utvrde "sve činjenice" u vezi navoda Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) da je 2020. godine, tadašnji predsednik FSS i član Srpske napredne stranke Slaviša Kokeza angažovao… »
KRIK otkriva: Bivši šef FSS angažovao kriminalce da prete Nemanji Vidiću

KRIK otkriva: Bivši šef FSS angažovao kriminalce da prete Nemanji Vidiću

Luftika pre 1 sat
Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tema je novog istraživanja KRIK koji je došao do poruka sa aplikacije “skaj” iz 2020. godine. Poruke ukazuju na to da je Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da zaprete i fizički napadnu Nemanju… »

Serbian News Media pre 1 sat
Član Predsedništva SSP i bivši košarkaški reprezentativac Miroslav Berić ocenio je da ti navodi portala KRIK „dokazuju spregu sporta, kriminala i režima koji ne preza ni od čega u pokušaju da ućutka neistomišljenike i sačuva model u kome se oni bogate… »

Radio sto plus pre 1 sat
Član Predsedništva SSP i bivši košarkaški reprezentativac Miroslav Berić ocenio je da ti navodi portala KRIK “dokazuju spregu sporta, kriminala i režima koji ne preza ni od čega u pokušaju da ućutka neistomišljenike i sačuva model u kome se oni bogate… »

Pravo u centar pre 1 sat
Član Predsedništva SSP i bivši košarkaški reprezentativac Miroslav Berić ocenio je da ti navodi portala KRIK „dokazuju spregu sporta, kriminala i režima koji ne preza ni od čega u pokušaju da ućutka neistomišljenike i sačuva model u kome se oni bogate… »
Vučić se oglasio o "skaj" prepiskama u kojima Kokeza otkriva planove za napad na Vidića

Vučić se oglasio o "skaj" prepiskama u kojima Kokeza otkriva planove za napad na Vidića

Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanje N1 o tekstu KRIK-a koji otkriva da je bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da prete i napadnu legendarnog fubdalera Nemanju Vidića. Predsednik je, na konferenciji nakon… »
Krik: Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića

Krik: Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića

Danas pre 2 sata
Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i istaknuti član SNS-a, angažovao je kriminalce da zaprete i fizički napadnu proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića, pokazuju poruke koje je 2020. godine razmenjivao na aplikaciji „skaj”, a… »
Koga je bivši predsednik FSS imao na brzom biranju: U Kokezinom Skaj imeniku i grobari, i delije

Koga je bivši predsednik FSS imao na brzom biranju: U Kokezinom Skaj imeniku i grobari, i delije

Nova pre 2 sata
Poruke koje je tadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza razmenjivao sa drugim korisnicima Skaj aplikacije, o napadima na fudbalera Nemanju Vidića, ukazuju da je na brzom biranju imao i delije, i grobare, a iz tih prepiski se može… »
Mića Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Zastrašujuće je da sportistima prete navijačima i kriminalcima da će da ih biju i ubiju…

Mića Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Zastrašujuće je da sportistima prete navijačima i kriminalcima da će da ih biju i ubiju…

Nova pre 2 sata
Najgore od svega je što me saznanja o načinu na koji se nekadašnji predsednik FSS i istaknuti funkcioner SNS-a Slaviša Kokeza obračunavao sa jednim od najboljih fudbalera Srbije svih vremena Nemanjom Vidićem ne iznenađuju, izjavio je Mića Berić, član… »
Miča Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Ćaci fudbalski savez da se ogradi od Kokeze, jer ako to ne učine - saučesnici su u…

Miča Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Ćaci fudbalski savez da se ogradi od Kokeze, jer ako to ne učine - saučesnici su u…

Nova pre 2 sata
Najgore od svega je što me saznanja o načinu na koji se nekadašnji predsednik FSS i istaknuti funkcioner SNS-a Slaviša Kokeza obračunavao sa jednim od najboljih fudbalera Srbije svih vremena Nemanjom Vidićem ne iznenađuju, izjavio je Mića Berić, član… »
Mića Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Ćaci fudbalski savez da se ogradi od Kokeze, ako to ne učine - saučesnici su u…

Mića Berić o pretnjama Nemanji Vidiću: Ćaci fudbalski savez da se ogradi od Kokeze, ako to ne učine - saučesnici su u…

Nova pre 2 sata
Studenti poslali poruku podrške Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a

Studenti poslali poruku podrške Nemanji Vidiću nakon pisanja KRIK-a

N1 Info pre 3 sata
Studenti u blokadi Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu uputili su poruku podrške proslavljenom fudbaleru i velikom čoveku Nemanji Vidiću, nakon što su novinari KRIK-a objavili da je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i istaknuti član SNS-a… »
Vidić: "Voleo bih da mi neko iz državnih institucija kaže da li je moja bezbednost i dalje ugrožena"

Vidić: "Voleo bih da mi neko iz državnih institucija kaže da li je moja bezbednost i dalje ugrožena"

Nova pre 3 sata
Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i istaknuti član SNS-a, angažovao je kriminalce da zaprete i fizički napadnu proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića, pokazuju poruke koje je 2020. godine razmenjivao na aplikaciji „skaj”, a… »
Vidić reagovao na pretnje da "ide na groblje, ako ne odustane od FSS"

Vidić reagovao na pretnje da "ide na groblje, ako ne odustane od FSS"

Nova pre 4 sati
Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i istaknuti član SNS-a, angažovao je kriminalce da zaprete i fizički napadnu proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića, a ovo je reakcija legendarnog fudbalera na saznanja do kojih je došao… »
KRIK: Kokeza angažovao kriminalce da prete i povrede Vidića

KRIK: Kokeza angažovao kriminalce da prete i povrede Vidića

Sport klub pre 5 sati
Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tema je novog istraživanja KRIK koji je došao do poruka sa aplikacije "skaj" iz 2020. godine. Poruke ukazuju na to da je Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da zaprete i fizički napadnu Nemanju… »
Hteli da ucenjuju proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića, pominjala se i otmica: Šta je Nova.rs pisala o Slaviši Kokezi i Skaju…

Hteli da ucenjuju proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića, pominjala se i otmica: Šta je Nova.rs pisala o Slaviši Kokezi i Skaju…

Nova pre 4 sati
Portal KRIK objavio je sadržaj Skaj prepiski koje, kako otkrivaju, pokazuju da je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza angažovao kriminalce da zaprete i fizički napadnu proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića zbog dešavanja u… »
Studenti uputili snažnu poruku Nemanji Vidiću

Studenti uputili snažnu poruku Nemanji Vidiću

Nova pre 4 sati
Studenti u blokadi Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu uputili su poruku podrške proslavljenom fudbaleru i velikom čoveku Nemanji Vidiću, nakon što su novinari KRIK-a objavili da je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i istaknuti član SNS-a… »
Poruke sa Skaja pokazale: Kako je Kokeza angažovao kriminalce da napadnu Vidića, s kim se Vučić sastajao

Poruke sa Skaja pokazale: Kako je Kokeza angažovao kriminalce da napadnu Vidića, s kim se Vučić sastajao

Radio 021 pre 7 sati
Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i istaknuti član SNS-a, angažovao je kriminalce da zaprete i fizički napadnu proslavljenog fudbalera Nemanju Vidića. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. To pokazuju poruke koje je… »
KRIK: Kokeza angažovao kriminalce da zastraše Nemanju Vidića

KRIK: Kokeza angažovao kriminalce da zastraše Nemanju Vidića

Vreme pre 7 sati
Slaviša Kokeza je, prema Skaj prepiskama, angažovao kriminalne grupe da prate i fizički zastraše Nemanju Vidića, objavio KRIK. Slaviša Kokeza, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i istaknuti član SNS-a, angažovao je kriminalce da zaprete i… »
Krik: Kokeza hteo da ućutka Nemanju Vidića i tražio od kriminalaca da ga napadnu

Krik: Kokeza hteo da ućutka Nemanju Vidića i tražio od kriminalaca da ga napadnu

Nedeljnik pre 7 sati
KRIK otkrio da je Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića: "Ako ne odustane od saveza, ide na groblje"…

KRIK otkrio da je Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića: "Ako ne odustane od saveza, ide na groblje"…

Glas Zaječara pre 6 sati
Naprednjaci angažovali kriminalce za Vidića: „Ako ne odustane od saveza, ide na groblje”

Naprednjaci angažovali kriminalce za Vidića: „Ako ne odustane od saveza, ide na groblje”

Ozon press pre 6 sati

N1 Info pre 7 sati
Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića: "Ako ne odustane od saveza, ide na groblje"

Kokeza na „skaju” angažovao kriminalce da napadnu Nemanju Vidića: "Ako ne odustane od saveza, ide na groblje"

Nova pre 7 sati

Vesti dana »