Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Sudar kamiona, telo vozača nađeno u Savi

Alo 11.01.2016
Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu dogodio se direktan sudar kamiona, a jedan od vozača završio je u reci. Posle više od tri sata potrage telo nesrećnog šofera nađeno je u Savi. Ronioci Žandarmerije uspeli su da pronađu i izvuku iz reke telo… »

Pronađeno telo vozača kamiona koji je upao u Savu »

Studio B 11.01.2016
Ronioci Žandarmerije našli su vozača kamiona koji je posle saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu upao u Savu. Sudar se dogodio na Ostružničkom mostu, u smeru ka Šidu. "Pronađeno je telo", rečeno Tanjugu u MUP-u. Potraga je trajala… »

Optužnica protiv bivšeg direktora PKB-a »

Studio B 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivšeg direktora Privredne komore Beograda Milana Jankovića zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio komoru. Milan Janković se, zajedno sa svojom saradnicom Ivanom Zeljković, Veselinom… »

Tužilaštvo proverava slučaj Pajtić

Alo 11.01.2016
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu potvrdilo je da je njegovim rešenjem usvojen prigovor Gvozdena Grgura na rešenje o odbacivanju krivične prijave koju je podneo protiv predsednika Vlade APV Bojana Pajtića i tri policijska službenika, kao i da je… »

Unuk pronašao dedu i babu ugušene dimom

Alo 11.01.2016
Slavka Stanojevića (83) i njegovu suprugu Milevu (82) juče oko jedan sat iza ponoći mrtve je pronašao njihov unuk Nenad Stanojević (25) u porodičnoj kući u selu Miloševo pokraj Negotina. Unuk je odmah pozvao komšije koje su alarmirale Hitnu… »

Otkriveno 20 migranata u kamionu kod Smokvice

Blic 11.01.2016
U kamionu skopskih registarskih tablica, na parkingu na benzinskoj stanici u blizini mesta Smokvica, pronađeno je 20 ilegalnih migranata, saopštio je makedonski MUP. Prema saopštenju MUP, juče je prilikom redovne rutinske kontrole u teretnom vozilu sa… »

Bizarno: Novosađanin tuži grad jer je povredio penis

Blic 11.01.2016
Novosađanin I.N. tuži grad jer je igrajući košarku na igralištu povredio penis na metalnu šipku. Nesrećan događaj desio se na igralištu Eđšeg u septembru 2014. godine, kada je I. N. u jednom momentu krenuo za loptom van terena i udario… »

Bižuterija, srebro i kravate zaplenjene na granici tokom praznika

Južne vesti 11.01.2016
Na Preševu i Gradini je tokom božićnih praznika zaplenjeno preko 2 kilograma srebrnog nakita, ali i velika količina bižuterije i oko 650 muških kravata. Na Gradini 5. januara u automobilu niških registracija, kojim je tročlana porodica putovala iz… »

Zaplena srebra, bižuterije, kravata i luksuznog sata

Alo 11.01.2016
Iako tokom božićnih praznika nije bilo većih prekršaja, carinici su ipak sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja među kojima se izdvajaju slučajevi zabeleženi na Preševu, Gradini i aerodromu ''Nikola Tesla'', kako javlja Uprava carina. Na… »

Pronadjen kombi iz Gornjeg Milanovca, pečenja nema »

Studio B 11.01.2016
Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronadjen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja, saznaje danas agencija Beta. Kombi je nestao ispred… »