Hronika arhiva vesti 11.01.2016

(Video) Spasavanje Vozača Kamiona Iz Reke: Drama posle sudara na Ostružničkom mostu!

Telegraf 11.01.2016
Sudbina vozača, koji je upravljao kamionom i sleteo u reku, još je nepoznata. U toku je akcija spasavanja vozača kamiona, koji je posle direktnog sudara sa drugim kamionom , sleteo u Savu kod Ostružničkog mosta . Sudbina vozača je još nepoznata. … »

Izvučena Kabina Kamiona, Ali Ne I Vozač: Novi detalji karambola kod Ostružnice

Telegraf 11.01.2016
Kako javlja naš reporter s lica mesta, pripadnici spasilačkih ekipa su pokušali da pronađu vozača, ali još uvek bezuspešno. Prilikom izvlačenja kabine kamiona koji je nakon direktnog sudara s drugim kamionom kod Ostružničkog mosta, sleteo u… »

Svedoci o otmici male Maše

Alo 11.01.2016
Očevici otmice male Maše u martu prošle godine u Beogradu i saobraćajni policijac svedočili su danas na suđenju protiv troje francuskih državljana, optuženih da su majci iz ruku oteli dvogodišnju devojčicu i pokušali da pobegnu iz zemlje, ali… »

Tragedija u Vršcu, maloletnik ubio dečaka »

Studio B 11.01.2016
Maloletnik (17) je nožem napao dvojicu petnaestogodišnjaka u Vršcu, a jednog od njih je ubio. Do incidenta je došlo oko tri sata posle ponoći kada je mladić, koji je od ranije poznat policiji, ubio jednog dečaka a drugog je ranio u predelu… »

Poginuo radnik u Kolubari

BizLife 11.01.2016
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je u Rudarskom basenu (RB) Kolubara jutros oko 3.30 na površinskom kopu Polje "D" poginuo radnik električar Nikola Gajić (31). Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je u Rudarskom basenu… »

Poginuo radnik u Kolubari »

Studio B 11.01.2016
Tridesetogodišnji radnik poginuo je jutros na kopovima u rudniku Kolubara, kada ga prilikom izvođenja radova na visokonaponskom kablu došlo do strujnog udara, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu da je do nesreće došlo jutros u 04.45… »

Horor U Vršcu: Maloletnik nožem preklao mladića, drugog izbo!

Telegraf 11.01.2016
Maloletnik P. N. (17) je izvadio nož i dve godine mlađeg dečaka V. S. nasmrt preklao, dok je drugog mladića M. V. izbo nožem i on je prebačen u bolnicu. Sat vremena iza ponoći u noći između nedelje i ponedeljka, u Ulici Dimitrija Tucovića u… »

Kad policija izbegava nezgodna pitanja

Politika 11.01.2016
U poslednjih šest meseci nije nam odgovoreno na najmanje 30 zahteva. „Istraga je u toku, ne možemo da dajemo više detalja”... samo su neki od izgovora. Novinari koji policiji postave „nezgodna” pitanja, najčešće ostaju bez odgovora… »

Policajcu 30 dana pritvora zbog ranjavanja supruge

Alo 11.01.2016
Policajka Milica Kostić (32), koju je bivši suprug Miloš Tadić (29) ranio pre četiri dana u policijskoj stanici u Bogatiću, biće danas puštena na kućno lečenje s odeljenja ortopedije šabačke bolnice. Stana Kostić, Miličina baka, kaže da je… »

Mirna noć u Beogradu

B92 11.01.2016
U Beogradu je sinoć i prethodnog dana bilo mirno, a tokom noći nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoć Nada Macura. Ona je precizirala da je Hitna pomoć prethodne noći intervenisala 121 put od čega je… »