Hronika arhiva vesti 11.01.2016

Pronađeno Telo Vozača Kamiona: Epilog stravične nesreće kod Ostružničkog mosta (VIDEO)

Telegraf 11.01.2016
Rečna policija je posle kraćeg traganja pronašla njegovo telo u Savi. U čeonom sudaru dva kamiona kod mosta na Ostružnici stradao je vozač kamiona. Rečna policija je posle kraćeg traganja pronašla njegovo telo u Savi. IZVUČENA KABINA KAMIONA… »

Mrtav Pijan Drugu Rasparao Lice Flašom: Detalji užasnog zločina u Knez Selu

Telegraf 11.01.2016
Bio sam pijan i ne sećam se tačno šta se desilo. Mislio sam da će me N. I. napasti, pa sam ga flašom udarao dok ga nisam ubio - rekao je D. N. u policiji posle hapšenja. Nišlija D. N. (43) svirepo je ubio svog prijatelja N. I. (45) u Knez Selu tako… »

Izbo Sam Oca Jer Me Je Nervirao: Jeziva priča iza masakra u Aleksincu

Telegraf 11.01.2016
Na saslušanju u policiji, Aleksandar Marinković (19) iz aleksinačkog sela Glogovica rekao je da mu se sve smučilo i da je zamerio ocu što mu nije pružio ništa u životu, za zločin koji je počinio nije pokazivao ni trunku kajanja. Aleksandar… »

Nađen kombi pečenjare, ali ne i pečenje

Alo 11.01.2016
Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronadjen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja, saznaje danas agencija Beta. Kombi je nestao ispred… »

Teška Nesreća Na Ostružničkom Mostu: Sudar kamiona, jedan probio ogradu i sleteo u vodu!

Telegraf 11.01.2016
Do nesreće je došlo posle sudara dva kamiona, u smeru ka Šidu. Na mostu iznad reke Save kod Ostružnice došlo je do teške saobraćajne nesreće, kada je kamion probio zaštitnu ogradu. IZVUČENA KABINA KAMIONA, ALI NE I VOZAČ: Novi detalji… »

Nišlija Priznao Zločin: Mislio sam da će me napasti, pa sam ga ubio

Kurir 11.01.2016
Prema tragovima na mestu zločina i priznanju osumnjičenog, on je u vikendici ubijenog Nebojše u ataru Knez Sela boravio skoro dva dana. NIŠ - Uplašio sam se da će me Nebojša napasti, pa sam ga udarao flašom dok ga nisam ubio. Ovako je Nišlija D… »

Maloletnik ubio maloletnika nožem

Alo 11.01.2016
Sedamnaestogodišnji mladić ubio je nožem dečaka od 15 godina u Vršcu, dok je drugog petnaestogodišnjaka ranio u stomak. Ubistvo se dogodilo oko tri sata posle ponoći, a maloletnik koji je izvršio zločin od ranije je poznat policiji. Povređeni… »

Lančani sudar u Nemanjinoj, devet povređenih

Alo 11.01.2016
U lančanom sudaru u Nemanjinoj ulici povređeno devet putnika iz autobusa GSP. U Nemanjinoj ulici u Beogradu došlo je do lančanog sudara u kome su učestvovala tri vozila: autobus GSP na liniji 83, taksi i putničko vozilo. Kako saznaje Alo! devet… »

Užasno: U 2015. ubijeno 35 žena i tri bebe!

Kurir 11.01.2016
Vesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća, kaže da je pomoć i savet tokom protekle godine zatražilo oko 3.500 žena. BEOGRAD - Protekla godina ostaće upamćena, nažalost, i po povećanom porodičnom nasilju, u kom su najčešće žrtve žene. U… »

Devetoro Povređenih Ispred Vlade Srbije! Sudarili se autobus i dva automobila

Telegraf 11.01.2016
Sva povređena lica su bili putnici autobusa koji je učestvovao u sudaru. U teškom sudaru GSP autobusa, na liniji 83 i dva automobila koji se dogodio u Nemanjinoj ulici povređeno je devet putnika koji su prebačeni u Urgentni centar, a saobraćaj je… »