Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Obožavaoci Dikaprija se spremaju da proslave

RTV 26.02.2016
BEOGRAD - Obožavaoci američkog glumca Leonarda Dikaprija u više gradova sveta spremaju se da proslave ako bude osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "Povratnik". Proslave su planirane u Londonu, Dablinu, Barseloni, Madridu, i drugim… »

POTVRĐENO: Miroslav Ilić je Devinov otac, ali ga i dalje ne zanima sin!

Tračara 26.02.2016
Nedavno je u jednom nedeljniku objavljena DNK analiza, koja dokazuje da je Miroslav Ilić, otac Devina Antonovića. Dok većina veruje u verodostojnost tog dokumenta, pojedinci ipak sumnjaju. Međutim, kralj narodne muzike, ne želi da se bavi tom temom… »

On je izumeo mitraljez, a da je znao za šta će ga ljudi koristiti nikada ga ne bi stvorio

Kurir 26.02.2016
Ričard Džordan Gatling, lekar koji je od svega najviše želeo mir u svetu, u 19. veku izumeo je mitraljez. Foto:Wikipedia Da je američki lekar znao šta će njegov izum napraviti i kolike će živote odneti verovatno ga nikad ne bi stvorio. On je… »

Oskar za Leonarda Dikaprija je spreman

B92 26.02.2016
Sibirski obožavaoci Leonarda Dikaprija, u iščekivanju holivudske dodele Oskara i nagrade za ulogu u njegovom najnovijem filmu "Povratnik", pripremili su za svog omiljenog glumca simboličnu srebrnu statuu Oskara tešku kilogram i po. "Naša nagrada je… »

Bijonse na naslovnici magazina “Garage” (foto)

Svet 26.02.2016
Bijonse se retko slika za naslovne strane časopisa, pa je njeno pojavljivanje na naslovnici magazina “Garage” pomalo iznenadilo. Tridesetčetvorogodišnja zvezda nije krasila mnogo naslovnih strana u poslednje dve godine. Ostatak teksta pročitajte… »

Konačno: Severina otkrila da li je u drugom stanju

Story 26.02.2016
Otkad su ona i Igor otišli na medeni mesec, svako malo neko na Severininim fotografijama vidi trudnički stomačić, a pevačica je rešila da na takve spekulacije odgovori... Da li je Severina u drugom stanju ili ne? To pitanje "muči" mnoge otkako je… »

Razjareni nosorog snimljen tokom napada na automobil turista

Blic 26.02.2016
Pobesneli nosorog snimljen je kako se zaleće u automobil turista i napada ga nekoliko puta svojim rogovima. Incident se odigrao u afričkom safari parku. Aleksandra Poajer (48), koja je htela da snimi nosoroga u divljini, koga je ugledala da se iz… »

(Video) Takmičari Izglasali Najgoreg Farmera: Evo koga su proglasili za lenjivca i svađalicu

Kurir 26.02.2016
Farmeri su dobili zadatak da izaberu najgoreg farmera, a u ovoj odluci bili su skoro jednoglasni. Oni su za najgoru izglasali modelsicu Cecu Jovanović. Zorica Marković je za najgoreg izglsala Crnog, a Natalija je pomislila da je Ceca na tajnom zadatku… »

Zejn Malik objavio spot za pesmu “It’s You” (video)

Svet 26.02.2016
Nakon što je objavio kratki tizer, Zejn Malik je svoje obožavaoce počastio i novim spotom, za svoj drugi singl “It’s You”. Za nežnu baladu snimio je crno-beli video koji obiluje scenama sa Zejnom. Ostatak teksta pročitajte ovde: Zejn Malik… »

Naučnici Izračunali: Kosmos umire za 22 milijarde godina, a Sunce će nestati MNOGO RANIJE

Blic 26.02.2016
Svemir će nestati za 22 milijarde godina, a Sunce u našoj galaksiji ima snage za još, najmanje, pet milijardi godina, izračunali su naučnici sa Univerziteta u Lisabonu. Posmatranja galaksija i zvezda pokazuju da se širenje svemira ubrzava, a ako ta… »