Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Obožavaoci Dikaprija se spremaju da proslave

RTV 26.02.2016
BEOGRAD - Obožavaoci američkog glumca Leonarda Dikaprija u više gradova sveta spremaju se da proslave ako bude osvojio Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "Povratnik". Proslave su planirane u Londonu, Dablinu, Barseloni, Madridu, i drugim… »

POTVRĐENO: Miroslav Ilić je Devinov otac, ali ga i dalje ne zanima sin!

Tračara 26.02.2016
Nedavno je u jednom nedeljniku objavljena DNK analiza, koja dokazuje da je Miroslav Ilić, otac Devina Antonovića. Dok većina veruje u verodostojnost tog dokumenta, pojedinci ipak sumnjaju. Međutim, kralj narodne muzike, ne želi da se bavi tom temom… »

Mitraljez je izumeo lekar koji je najviše želeo - mir u svetu

B92 26.02.2016
Da je američki lekar Ričard Džordan Gatling, rođen na današnji dan 1818. godine, znao šta će njegov izum da uradi i kolike će živote odneti, verovatno ga nikad ne bi stvorio. Ali on je prisustvovao Američkom građanskom ratu i vojnicima koji su… »

Oskar za Leonarda Dikaprija je spreman

B92 26.02.2016
Sibirski obožavaoci Leonarda Dikaprija, u iščekivanju holivudske dodele Oskara i nagrade za ulogu u njegovom najnovijem filmu "Povratnik", pripremili su za svog omiljenog glumca simboličnu srebrnu statuu Oskara tešku kilogram i po. "Naša nagrada je… »

Bijonse na naslovnici magazina “Garage” (foto)

Svet 26.02.2016
Bijonse se retko slika za naslovne strane časopisa, pa je njeno pojavljivanje na naslovnici magazina “Garage” pomalo iznenadilo. Tridesetčetvorogodišnja zvezda nije krasila mnogo naslovnih strana u poslednje dve godine. Ostatak teksta pročitajte… »

Rešena dilema o Severininoj trudnoći (FOTO)

Večernje novosti 26.02.2016
Otkad su Severina i Igor Kojić otišli na medeni mesec, neprestano se nekima na Severininim fotografijama “ukazivao” trudnički stomačić. Pevačica je prekinula nagađanja o trudnoći fotografijom na "Instagramu" Otkad su Severina i Igor Kojić… »

Razjareni nosorog snimljen tokom napada na automobil turista

Press 26.02.2016
Pobesneli nosorog snimljen je kako se zaleće u automobil turista i napada ga nekoliko puta svojim rogovima. Incident se odigrao u afričkom safari parku. Foto:Blic.rs Aleksandra Poajer (48), koja je htela da snimi nosoroga u divljini, koga je ugledala da… »

VIDEO: Ukućani izglasali: Ceca najgora farmerka!

Vesti online 26.02.2016
Farmeri su odlučili da je najgora farmerka, modelsica Ceca Jovanović. - Jako je neposlušna, samo se šminka, izležava, svakome odgovori - rekao je Nikola Lakić. Čipi se složio sa ostalim farmerima: - Mislim da ona još nije razumela kako… »

Zayn nam je ulepšao dan novim spotom!

MTV Srbija 26.02.2016
Koga briga za kišu i loše vreme - Zayn je objavio novi spot! Zar ovo nije odličan početak vikenda?? UPDATE: Čini se da se ipak radilo o videu koji je procurio na internet pa je brzinom svetla i nestao. Dok čekamo zvaničnu verziju spota, poslušajte… »

Kosmos umire za 22 milijarde godina, a Sunce će nestati mnogo ranije

Radio 021 26.02.2016
Svemir će nestati za 22 milijarde godina, a Sunce u našoj galaksiji ima snage za još, najmanje, pet milijardi godina, izračunali su naučnici sa Univerziteta u Lisabonu. Posmatranja galaksija i zvezda pokazuju da se širenje svemira ubrzava, a ako ta… »