Zabava arhiva vesti 26.02.2016

Raskrinkana Afera U Parovima: Gastoz platio Tijani Ajfon da kaže da su spavali

Kurir 26.02.2016
U "Parovima" je rešena još jedna velika misterija, kada je Vesna Rivas u programu uživo, izjavila da je rešila da raskrinka navodne seks kombinacije koje je u vili imao Nenad Marinković Gastoz. "Apsolutna je neistina da je on bio sa toliko devojaka u… »

Za dugačak jezik, sto "evrića" (VIDEO)

Mondo 26.02.2016
Pevačica kažnjena zato što je isprozivala voditeljku. Foto: Dailymotion Vesna Rivas razgovarala je sa voditeljkom Jelenom Petković i zamerila joj što tokom emisije nije mogla da dođe do reči, jer je Nenad Marinković Gastoz sve vreme "držao… »

Zašto Bojana Maljević ne da sinu da ide na maturu?!

Tračara 26.02.2016
Naša poznata glumica Bojana Maljević izazvala je lavinu komentara na Twitteru, objavivši ponudu za matursko veče gimnazije njenog sina. Proslava mature bi trebalo da bude održana u hotelu Metropol, uz muziku Amadeus benda, a sve to koštalo bi oko… »

Higijena im je “jača” strana: Evo šta je Brendon pronašao na polici!

Svet 26.02.2016
Branislav Radonić Brendon sređivao je danas ostavu u vili “Parova”. On se zgrozio jer je između ostalog pronašao, kako je naveo, krvave iskorišćene uloške u policama. “To može da izazove zarazu“, rekao je Brendon. “Brendone, molim te… »

Moja Biljka Se Oporavila: Pogledajte s kojim zvezdama je Aco Pejović proslavio ženino ozdravljenje

Kurir 26.02.2016
Moja Biljka se oporavila. Posle svega, shvatio sam šta su mi prioriteti u životu: porodica i zdravlje, rekao je Aco. Aco Pejović je u jednom beogradskom restoranu okupio porodicu, prijatelje i kolege da bi proslavio godinu dana otkako je njegova… »

Cuca razgovara sa telićima: Dušo mala, smiri se, sad ćeš da ručaš! (video)

Svet 26.02.2016
Ivona Negovanović Cuca i Gorana Aleksić ludo su se zabavljale u štali, dok su ostali farmeri spavali a gazda Čedo pokušavao da ih probudi. “Probudio me je jutros Čedo, pošto ne zna da nahrani teliće”, rekla je Cuca i optužila ostale da se… »

ŠOKANTNO: Buha otkrio ko stoji iza napada na njega i Katarinu Grujić!

Tračara 26.02.2016
Nemanja Buha i Katarina Grujić, koji su napadnuti 14. februara posle provoda u jednom od beogradskih klubova, mogu da odahnu. Naime, Nemanja je prepoznao jednog od napadača, Stanka N. koji je zaposlen u obezbeđenju Dušice Jevđenović koja radi kao… »

Miloš Kolaković napustio “Parove”!

Svet 26.02.2016
Miloš Kolaković, mesar iz Budve, imao je najmanje glasova publike (4,4 odsto) i izbačen je iz luksuzne vile u Zemunu. U vanrednom izbacivanju bili su nominovani Miloš, Ava, Anđela, Slađa i Maca. Slađa Petrušić zauzela prvo mesto sa 42,1 odsto… »

Kristijan Golubović postaje televizijska zvezda u Francuskoj

Vesti online 26.02.2016
Ekipa francuske televizije "Kanal +" boravila je u Srbiji gde je snimala dokumentarac o Kristijanu Goluboviću, piše "Blic". Kršni momak rekao da je Francuze zanimalo sve o njemu. – Francuski “Kanal+” će napraviti priču o Kristijanu gangsteru… »

Šmeker na slavnog dedu: Kada budete saznali čiji je ovo unuk, biće vam sve jasno

24 Sata 26.02.2016
Jovan Stojanović je unuk glumca koji nas godinama svojim forama i fazonima zasmejava i šarmira. Ali, on ipak nije krenuo dedinim stopama. On se bavi manekenstvom. Evo, da vam pomognemo. Posted by Jovan Stojanovic on Среда 4. март 2015. Ovaj… »