Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Razdvojen sudski postupak Lazareviću zbog odsustva

Večernje novosti 13.04.2016
U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje trojici optuženih za odavanje poverljivih podataka, dok je postupak Branku Lazareviću razdvojen zato što je poslovno sprečen da prisustvuje suđenju. BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas… »

ABA liga potpisala ugovor sa Evroligom, šampion Jadrana naredne četiri godine u eliti

Večernje novosti 13.04.2016
Predstavnici regionalnog takmičenja stavili su paraf na dogovor sa rukovodstvom elitnog takmičenja, po kojem će Jadranska liga davati jednog predstavnika u EL i tri u EK. Dileme više nema, klubovi iz ABA od naredne sezone igraće takmičenja pod… »

Listići u Vojvodini duplo skuplji!

Večernje novosti 13.04.2016
Velika razlika u ceni izbornog materijala u pokrajini i na nivou države. List za pokrajinski parlament 17, a za republički 8,44 dinara. LISTIĆI na kojima će građani Vojvodine glasati za pokrajinsku skupštinu biće duplo skuplji od onih na kojima će… »

Olga Danilović: Čast je, i san svakog sportiste, biti u reprezentaciji

Večernje novosti 13.04.2016
Mnogo sam srećna što sam ušla ovako mlada i nadam se da ću opravdati poziv – rekla je mlada srpska teniserka. Srpska teniserka Olga Danilović rekla je da joj je velika čast što je u FED kup timu i da se nada da će opravdati poziv. - Velika je… »

Vlada u Prištini: Srbi će glasati kao 2014. - u centrima OEBS

Večernje novosti 13.04.2016
Vlada Srbije neće moći da otvara glasačka mest ana KiM, već će kosovskim Srbima biti omogućeno da glasaju putem centara za prikupljanje glasova OEBS, kao 2014. godine, odlučile su vlasti u Prištini. Vlada Kosova donela je odluku da Srbija neće… »

Snažan zemljotres pogodio Mjanmar

Večernje novosti 13.04.2016
Zemljotres magnitude 6,9 stepeni pogodio je danas Mjanmar, a osetio se i u delovima Indije. Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili pričinjenoj šteti. Zemljotres magnitude 6,9 stepeni pogodio je danas Mjanmar, a osetio se i u delovima Indije… »

Otmičar egipatskog aviona traži azil na Kipru

Večernje novosti 13.04.2016
Egipćanin koji je oteo avion kompanije "Edžipt er" i primorao pilota da sleti na Kipar tražio je politički azil u toj zemlji. NIKOZIJA - Egipćanin koji je oteo avion kompanije "Edžipt er" i primorao pilota da sleti na Kipar tražio je politički… »

Putin: Rusija i dalje lider u svemirskoj industriji

Večernje novosti 13.04.2016
Rusija je zadržala vodeću poziciju u svemirskoj industriji, na prvom je mestu po broju lansiranja u svemir i radi na novim proizvodima visoke tehnologije u toj oblasti, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Rusija je zadržala vodeću poziciju u… »

Za samo jedan dan 2.000 migranata nađeno na Sredozemnom moru

Večernje novosti 12.04.2016
Obalska straža Italije je večeras saopštila da je samo danas našla više od 2.000 migranata tokom 17 operacija na Sredozemnom moru. Obalska straža Italije je večeras saopštila da je samo danas našla više od 2.000 migranata tokom 17 operacija na… »

Izbori 2016. Vučić: Tadić, Pajtić, Šešelj... nema razlike između njih

Večernje novosti 13.04.2016
Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, njihova jedina politika je "mrzim Vučića", rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Nema razlike između Borisa… »