Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Liga šampiona: Simeone sanja reprizu, Benfika senzaciju

Večernje novosti 13.04.2016
Hoćemo isto što i 2014. godine, kada smo u Madridu eliminisali Katalonce, kaže Dijego Simeone. Zajedno sa svojim saigračima sanjam ulazak među četiri najbolje ekipe, priča igrač Benfike Pici. DA li će se "ranjena zver" probuditi na stadionu… »

Tuča u bosanskom timu za Eurosong: Letele flaše, razbijeni nosevi i glave!

Večernje novosti 13.04.2016
Pijan Almir Ajanović nasrnuo na repera Jasmina Falzilća Jalu, pevača Šaćira Ametija neko udario flašom u glavu. SARAJEVO - Članovi tima koji će ove godine predstavljati Bosnu i Hercegovinu na takmičenju za pesmu Evrovizije potukli su se na… »

Ranijeri: Pred nama je pet strašnih utakmica

Večernje novosti 13.04.2016
Moji igrači su dobri momci, koji se sa velikom odgovornošću suočavaju sa pričom njihovih života, rekao je trener Lestera pet kola pre karaj istorijskog prvenstva. Trener fudbalera Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da njegovu ekipu čeka pet… »

Pogledajte: Kako se Rusija priprema za Paradu pobede (video)

Večernje novosti 13.04.2016
U pripremi vojne parade učestvuje više od 10.000 vojnika, više od 100 jedinica savremenog naoružanja i vojne tehnike. Prvu probu vojne parade za 71. Dan pobede snimio je novinar televizije „Zvezda“. U pripremi vojne parade učestvuje više od… »

EU želi da kompanije prijave gde plaćaju porez

Večernje novosti 12.04.2016
Evropska unija želi da hiljade multinacionalnih kompanija prijave u kojoj zemlji zarađuju novac i gde plaćaju poreze, u nastojanju da zatvore rupe u zakonima i bekstvo u poreske rajeve. Evropska unija želi da hiljade multinacionalnih kompanija prijave… »

Stiven Hoking podržao plan slanja letilica u drugi zvezdani sistem

Večernje novosti 12.04.2016
Jedan internet investitor dobio je podršku čuvenog fizičara Stivena Hokinga i osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga za razvijanje futurističkog plana traganja za životom u svemiru. Jedan internet investitor dobio je podršku čuvenog fizičara Stivena… »

Video: Fudbaler dobio otkaz jer je uzeo loptu i izašao sa terena

Večernje novosti 13.04.2016
Igrač Dandi junajteda se, tokom utakmice, požalio na povredu, sudija nije prekinuo meč, pa je Gevin Ganing uzeo loptu u ruke i izašao sa terena. Fudbaler Dandi junajteda Gevin Ganing je napravio nesvakidašnji potez tokom utakmice sa Invernesom – on… »

RIK proglasio 21 izbornu listu

Večernje novosti 13.04.2016
Republička izborna komisija (RIK) treba do ponoći da utvrdi i objavi zbirnu izbornu listu u "Službenom glasniku" BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) treba do ponoći da utvrdi i objavi zbirnu izbornu listu u "Službenom glasniku". Za učešće… »

Lončar: Sedam firmi se prijavilo na tender za Klinički centar Srbije

Večernje novosti 13.04.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se na tender za izgradnju novog objekta Kliničkog centra Srbije prijavilo sedam firmi i da će do kraja aprila biti izabrana najbolja ponuda. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da se… »

Jagode u SAD na čelu liste proizvoda zagađenih pesticidima

Večernje novosti 13.04.2016
Jagode su na vrhu ovogodišnje liste proizvoda u SAD s najviše ostataka pesticida, saopštila je Radna grupa za zaštitu životne sredine. Jagode su na vrhu ovogodišnje liste proizvoda u SAD s najviše ostataka pesticida, saopštila je Radna grupa za… »