Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Gasi se Društvo za borbu protiv raka

Večernje novosti 12.04.2016
Zbog nedostatka sredstava, na izdisaju jedno od najvažnijih udruženja. Novca iz budžeta nema, a ne štampa se ni markica koja je bila izvor prihoda. DRUŠTVO Srbije za borbu protiv raka, posle punih 88 godina postojanja, pred gašenjem je jer je ostalo… »

Novi Sad: Knjiga na prestolu

Večernje novosti 12.04.2016
Milovan Vitezović otvorio 22. Međunarodni salon knjiga i 21. Internacionalnu izložbu umetnosti u Novom Sadu. Sajamska nagrada "Laza Kostić" uručena je Miodragu Kajtezu za roman "Izložba. BESEDOM o rečima i veri u hali Master Novosadskog sajma… »

Bugari bi da se vrate na obilaznicu

Večernje novosti 13.04.2016
Kompanija "Trace Group Hold" želi da ponovo preuzme izgradnju obilaznog auto-puta oko Dimitrovgrada. Lobiraju i u diplomatskim krugovima kako bi opet dobili deonicu sa koje su lane oterani. KOMPANIJA "Trace Group Hold" iz Bugarske, sa kojom su "Koridori… »

U londonskom muzeju predstavljena istorija veša

Večernje novosti 13.04.2016
U londonskom muzeju Viktorija i Albert postavljena je izložba koja predstavlja istoriju veša. Na izložbi koja obuhvata više od 200 predmeta napravljenih od 1750. do danas, dominira ženski donji veš. Londonski muzej Viktorija i Albert (V&A) svukao je… »

Tači: Kosovo zaslužuje članstvo u Uefi i Fifi

Večernje novosti 13.04.2016
Predsednik Kosova Hašim Tači je danas primio delegacije Uefe i Fife koje borave na Kosovu kako bi se uverile koliko je realno stremljenje ka članstvu Kosova u tim organizacijama. Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas da Kosovo ispunjava sve… »

Fjuriju novac jedini motiv u revanšu protiv Klička

Večernje novosti 13.04.2016
Već sam pobedio najboljeg. Nemam motivaciju. Koga god da stave pred mene, boriću se, ali oni nemaju ništa što ja želim, osim novca, kaže Tajson Fjuri. Svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri rekao je danas da je novac njegov… »

Skočio sa Brankovog mosta i preživeo pad

Večernje novosti 13.04.2016
Muškarac Đ. A. (49) skočio je danas sa Brankovog mosta u Beogradu. Muškarac Đ. A. (49) skočio je danas sa Brankovog mosta u Beogradu. Kako tvrde beogradski mediji, muškarac je skočio očajan zbog gneplaćenih računa, Infostana.. On je preživeo… »

Napad na devojčice Meštani Preoca: U strahu smo, našu decu niko ne štiti

Večernje novosti 13.04.2016
Nema svrhe prijavljivati napad policiji jer nikad do sada nisu našli počinioce. Danijela Jovanović: Moje ćerke još ne mogu da se oporave. PROVOKACIJE Albanaca koji putem prolaze kroz naše selo postali su deo svakodnevice. Ali posle najnovijeg napada… »

Budžetski deficit SAD u martu najveći za četiri godine 108 milijardi dolara

Večernje novosti 12.04.2016
Budžetski deficit SAD povećan je u martu, i u prvih šest meseci tekuće budžetske godine dostigao je viši nivo nego u istom periodu prošle godine, saopštilo je američko Ministarstvo finansija. Budžetski deficit SAD povećan je u martu, i u prvih… »

Nejmaru 45 miliona evra godišnje

Večernje novosti 12.04.2016
Nejmar će postati najplaćeniji fudbaler planete, tvrdi "As", jer će po novom ugovoru, koji će potpisati na leto, as Barselone zarađivati 45 miliona evra godišnje. NEJMAR će postati najplaćeniji fudbaler planete, tvrdi "As", jer će po novom… »