Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Grade akva park na ulazu u Nišku banju

Večernje novosti 13.04.2016
Gradonačelnik Zoran Perišić izjavio da će naredne nedelje predstaviti investitora zainteresovanog da izgradi akva park na lokaciji "Lozni kalem. NIŠ - Gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je danas da će naredne nedelje predstaviti… »

Zahović napadao i Fajića: Uvek me je zvao glupi Bosanac

Večernje novosti 13.04.2016
Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahović je to govorio skroz ozbiljan, na podao i ružan način, kaže Nusmir Fajić. Posle napada na Agima Ibraimija i vređanja od strane Zlatka Zahovića javio… »

"Rodoljupci" gostuju u Mađarskoj

Večernje novosti 13.04.2016
Poznati Sterijin komad na programu uglednog Mitem festivala u Budimpešti. STERIJINI "Rodoljupci", u izvođenju ansambla Narodnog pozorišta (režija Andraš Urban), učestvovaće na MITEM-u (Madach International Theatre Meeting), jednom od trenutno… »

Duh Majevice u Runjanima

Večernje novosti 13.04.2016
U zavičaju Vuka Karadžića "nikao" Dom Republike Srpske, replika stare kuće sa Majevice, iz 19. veka, ispod koje je i vodenično kolo. LOZNICA - Čedomir Subotić i njegova supruga Vesna, u okviru etno-sela pod nazivom "Dolina bagrema", u selu Runjani… »

Na policajce u BiH stigla 91 žalba

Večernje novosti 13.04.2016
Šta stoji u pritužbama građana koje stižu parlamentarnom odboru BiH: Prijave zbog korupcije, nasilja u porodici, brutalnosti. Najviše zamerki na graničare. Pripadnik granične policije dve godine živeo sa maloletnicom. NA adresu Odbora za žalbe… »

"Novosti" vas vode u pozorište

Večernje novosti 13.04.2016
"Novosti" poklanjaju 10 puta po dve karte za predstavu "Cimet i vanila", koja je na programu večeras u 20 sati na sceni Akademije 28. Dobitnici su: "Novosti" poklanjaju 10 puta po dve karte za predstavu "Cimet i vanila", koja je na programu večeras u 20… »

Zašto mališani grickaju nokte?

Večernje novosti 13.04.2016
Razlog može da bude nesigurnost ili nesnalaženje među vršnjacima, kada se dete povlači u sebe. KADA napune pet ili šest godina, mnoga deca počinju da grickaju nokte ili tu naviku stvore u adolescenciji, pa roditelji posumnjaju da njihovo dete ima… »

Tvit hit: Zoran Lutovac (DS)

Večernje novosti 13.04.2016
Kako se približava dan vanrednih izbora u Srbiji, sve više političkih ličnosti oglašava se na društvenim mrežama, a zapažen tvit imao je i Zoran Lutovac iz Demokratkse stranke. KAKO se približava dan vanrednih izbora u Srbiji, sve više… »

Cg: Ambasade zahtevaju paraf vlasti i opozicije

Večernje novosti 13.04.2016
Strane diplomate pritiskaju crnogorsku vlast i deo opozicije da potpišu sporazum. "Frontovci" poručuju ambasadorima da nemaju mandat naroda Crne Gore. PODGORICA - Višemesečni pregovori vlasti i dela opozicije o organizovanju slobodnih izbora još nisu… »

Oglasio se fudbaler kojeg je Nikolić nazvao crnim idiotom: Nisam hteo da učestvujem u smeni trenera, ne verujem u “oko za…

Večernje novosti 13.04.2016
Imam cilj koji treba da ostvarim, neću dozvoliti da to što se desilo utiče na moju volju, ja sam profesionalac kojem je posao da daje golove – rekao je Blesing Elke. Incident koji je, zbog vređanja svog igrača na rasnoj osnovi, izazvao trener… »