Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Komentar: Amiga

Večernje novosti 13.04.2016
Godine 1992, u tadašnjoj SR Jugoslaviji bila su instalirana 493 velika i 8.393 personalna kompjutera. Internet je u našu državu stigao četiri godine kasnije. GODINE 1992, u tadašnjoj SR Jugoslaviji bila su instalirana 493 velika i 8.393 personalna… »

Novitet "Baleno" na leto

Večernje novosti 13.04.2016
Uskoro počinje prodaja još jednog modela "suzukija" u našoj zemlji. NOVI "suzuki baleno", koji je nedavno predstavljem na "BG kar šou" je pobudio je veliki interes potencijalnih kupaca, sa dopadljivim dizajnom, visokim nivoom bezbednosti, primerenim… »

Tema plus Brzoplete odluke posle duge veze

Večernje novosti 13.04.2016
Kada raskrste sa dugogodišnjim partnerom, mnogi se ponašaju kao "pušteni s lanca" i rade stvari zbog kojih zažale. MISLILI ste da ćete biti srećni do kraja života... Ali, ta velika ljubavna priča se završila i sada su vam bliži stihovi Đorđa… »

Bečkim vašarom ruše "Guču"

Večernje novosti 13.04.2016
Organizatori Sabora trubača u Dragačevu ogorčeni trubačkom manifestacijom u austrijskoj prestonici. Slobodan Veljović: Jedini cilj je da se zaradi, a Sabor uruši. NA pojedinim medijima, ali i na nekim internet-portalima, ovih dana se pojavio… »

Izbori 2016. Popović (DSS): Vreme je za promenu politike

Večernje novosti 13.04.2016
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović ocenio je danas u Smederevu da politika "fanatičnih evrointegracija" nije Srbiji donela nikakvo dobro, zbog čega je vreme za promenu te politike. Potpredsednik Demokratske stranke Srbije… »

Sumnjivi poslovi kruševačkog bankara

Večernje novosti 13.04.2016
Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv kruševačkog bankara A.J. (33), saznaju „Novosti“. KRUŠEVAC - VIŠE javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv kruševačkog bankara A.J. (33), saznaju „Novosti“. Bivši službenik… »

Iliev o pojačanjima, sudiji na derbiju i Baboviću kao nasledniku u direktorskoj fotelji

Večernje novosti 13.04.2016
Radin i Đuričković su interesantni igrači, pregovaramo, ali još uvek nije ništa potpisano. Pratimo još jednog domaćeg igrača i trojicu stranaca – rekao je sportski direktor Partizana. Partizan se rezultatski i igrački stabilizovao, ali… »

Srbobran: Sumnjivo hvatanje pasa

Večernje novosti 13.04.2016
Komunalci u Srbobranu na udaru kritika zbog ugovora o uklanjanju lutalica. Privatna firma životinje odvezla na neodgovarajući način u objekat udaljen više od 250 kilometara. U SRBOBRANU je počelo hvatanje pasa lutalica i njihovo prevoženje u Novo… »

Minđuše: Što veće, to bolje

Večernje novosti 13.04.2016
Ove sezone su u trendu geometrijski oblici, "boho" stil kao i dugački, viseći modeli koji padaju do ramena. PREDIMENZIONIRANI nakit je i dalje aktuelan, a komad s kojim ćete sigurno biti zapaženi su ogromne minđuše, koje mogu da "podignu" svaku… »

Teodosić hvali Jovića: Stefanov napredak je dobar i za Srbiju

Večernje novosti 13.04.2016
Analiziraćemo video zapis utakmice da budemo još spremniji u četvrtak. Nije dobro što su nam protivnici ispod našeg koša uzeli 15 lopti i to me brine, rekao je trener CSKA. OD stalnog dopisnika iz Moskve CSKA je, u svojoj novoj dvorani, prvi put… »