Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 07.11.2016

Glad ne ubija svaku nadu

Večernje novosti 07.11.2016
Reporter “Novosti” od vrata do vrata u poseti korisnicima narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko-primorske. Stefan Jokić svakog dana donosi hranu i nadu da će biti bolje. Od Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, u okviru kojeg radi… »

„Čitanka srpstva“ – Cela biblioteka u jednoj knjizi

Večernje novosti 07.11.2016
Izdavači ovog odlično dizajniranog i veoma kvalitetno odštampnog po mnogima kapitalnog dela na više od 500 stranica i sa preko 400 fotografija u humanoj misiji čuvanja istorije. Srbi svakako spadaju među najraseljenije narode u svetu. Stručnjaci… »

Jarke boje za sumorne dane

Večernje novosti 07.11.2016
I ove sezone nastavlja se trend jarkih boja koje u trenutku mogu da podignu svaku kombinaciju i razbiju sumorno jesenje sivilo. I OVE sezone nastavlja se trend jarkih boja koje u trenutku mogu da podignu svaku kombinaciju i razbiju sumorno jesenje sivilo… »

Ispeglani računi

Večernje novosti 07.11.2016
TP "Prehrana" u Somboru uspela da izađe iz likvidacije. Mali akcionari sada prodaju trgovačke lokale. SOMBOR - Na vanrednoj skupštini akcionara Trgovinskog preduzeća "Prehrana" u Somboru doneta je odluka da ovo preduzeće posle sedam godina izađe iz… »

Dvadeset mladih zaposleno u Ivanjici

Večernje novosti 07.11.2016
Saradnja privatnog sektora i organizacija civilnog društva dovele do održivog zapošljavanja mladih na lokalnom nivou. Zajedničkim zalaganjem privatne kompanije "Matis" iz Ivanjice i Udruženja "Pokret za evropski razvoj obrazovanja - PERO" napravljen… »

Budva "ratuje" tužbama

Večernje novosti 07.11.2016
Građani Budve s nevericom gledaju političke svađe koje štete gradu. Krivična prijava opozicije protiv predsednika izbornih komisija. BUDVA nikako da dobije - vlast. Rezultate izbora u crnogorskoj turističkoj prestonici nije proglasila Opštinska… »

Grad "Kvisku" vraća depozit?

Večernje novosti 07.11.2016
Epilog sumnjive licitacije u gradu na Đetinji iz 2015. godine. UŽICE - Krajem 2015, najavnom oglasu za prodaju parcele na kojoj se nalazila poznata kafana "Bagrem", zemljište je prodato preduzeću "Oleks". Za isti plac je konkurisao i Ljubinko Ilić… »

Podgorica: Podmetnut požar, izgorela dva automobila

Večernje novosti 07.11.2016
U podgoričkom naselju Donja Gorica nepoznata osoba zapalila je dva vozila, vredna oko 40 hiljada evra, a vatra je uništila i garažu u kojoj su bili parkirani. PODGORICA - Dva sada posle ponoći u podgoričkom naselju Donja Gorica nepoznata osoba… »

Jesenja melanholija nije depresija

Večernje novosti 07.11.2016
Kad krenu uporne jesenje kiše i lišće počne da žuti, mnoge od nas obuzme melanholija. Kad krenu uporne jesenje kiše i lišće počne da žuti, mnoge od nas obuzme melanholija. Umirimo se, postajemo setni, manje se smejemo naglas, više bismo da… »

Novi čuvari "Rusande"

Večernje novosti 07.11.2016
O poznatom parku u Melencima ubuduće brinuće JP "Rezervati prirode" u Zrenjaninu. Iako je mnogo uložila, Specijalna bolnica nije više nadležna za zaštitu kompleksa. JEDVA dve godine od odluke kojom ih je bivša pokrajinska vlast proglasila za… »