Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 07.11.2016

Cvetković: Utakmica u Poljskoj nas je slomila

Večernje novosti 06.11.2016
Igračima nemam šta da zamerim, mogu samo da čestitam. Potrebno je vremena da se naviknu na moj sistem rada. Biće to bolje u budućnosti – rekao je selektor rukometaša Srbije. Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da… »

Izbeglice mogu da otkupe kuće

Večernje novosti 07.11.2016
Oko 15.000 porodica iz bivše SFRJ dobilo krov uz pomoć države i UNHCR. Οκο 45.000 ljudi biće trajno stambeno zbrinuto. PORODICA Vidović, izbeglice iz Vrginog Mosta, jedna je od desetak familija koje su na teritoriji Vladičinog Hana, posle… »

Strašna povreda oka Van Persija bez težih posledica (video)

Večernje novosti 06.11.2016
Iako je delovalo mnogo strašnije i iako su prve prognoze delovale zabrinjavajuće, holandski napadač je prošao bez trajnog oštećenja oka. Holandski fudbaler i napadač Fenerbahčea Robin Van Persi doživeo je tešku povredu oka, koja na sreću nije… »

Ostavka zbog sastanka sa Dalaj lamom

Večernje novosti 06.11.2016
Sastanak sa Dalaj lamom mogao bi češkog ministra kulture Danijela Hermana da košta funkcije, jer je predsednik države Miloš Zeman, koji se zalaže za jačanje veza sa Kinom, danas zatražio njegovu ostavku. Sastanak sa Dalaj lamom mogao bi češkog… »

ABA liga: Veliki preokret MZT-a, ubedljiva Cedevita

Večernje novosti 06.11.2016
Makedonski šampion je uspeo da nadoknadi zaostatak od 15 poena u poslednjih šest minuta utakmice protiv Olimpije i na kraju slavi sa 97:96. Hrvatski prvak bolji od Mornara – 99:73. Košarkaši MZT Skoplje pobedili su na svom terenu posle velikog… »

Sportski radnici traže od Vučića da spreči gašenje SOS kanala

Večernje novosti 07.11.2016
Bivši sportisti, reprezentativci, sportski radnici i funkcioneri putem otvorenog pisma tražili od premijera da spreči gašenje sportske televizije. Bivši sportisti, državni reprezentativci i sportski radnici i funkcioneri poslali su danas otvoreno… »

Nikolić: Izgledamo dobro, efikasno, atraktivno... Možemo još bolje

Večernje novosti 06.11.2016
Treba čestitati igračima, tražili smo kvalitet igre, a ne samo rezultat. Imali smo brojne šanse, ali daleko od toga da je to razlog za zadovoljstvo – rekao je trener Partizana. Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da se u nedeljnoj… »

Traže pravi ekspres autobus

Večernje novosti 07.11.2016
Stanovnici dela naselja Mirijevo nezadovoljni kvalitetom prevoza na liniji 27e otkako je produžena do Novog Beograda. Vozila koja prevoze putnike loša, sa malo mesta čak i za stajanje. ŽITELjI Mirijeva koji koriste liniju 27E nezadovoljni su gradskim… »

Džikić: Derbi pokazao gde smo mi, a gde Zvezda, da sam se ja pitao Novica ne bi igrao utakmicu

Večernje novosti 07.11.2016
Rezultatski ovaj susret nema neki posebno apokaliptičan značaj. Oni su ti koji igraju Evroligu i valjda će moji igrači da vide zašto je ne igraju - rekao je trener Partizana. Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je večiti… »

Spektakl ćetkovića u “lisinskom”: Pala prosidba uz “Poglede u tami”

Večernje novosti 07.11.2016
Pop pevač Sergej Ćetković održao je u subotu svoj drugi koncert u dupke punoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu. POP pevač Sergej Ćetković održao je u subotu svoj drugi koncert u dupke punoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu… »